احتمال پورت شدن Versus برای X360

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
1283977263.jpg

نومورا امروز به یک‌باره بدون هیچ دلیل خاصی تصمیم گرفت در مورد مولتی‌پلتفرم شدن Versus صحبت کند.

او از طریق توییتر گفت:" مولتی‌پلتفرم یعنی اینکه شما از همان ابتدا تصمیم به ساخت بازی بر روی کنسول‌های مختلف داشته باشید. اما پورت کردن یعنی اینکه بعد از ساخت بازی برای یک پلتفرم ویژه، آن را بر روی کنسول دیگر انتقال دهید. "

" تصمیم برای پورت کردن توسط خود شرکت اتخاذ می‌شود که به وضعیت بازار و هزینه‌ها بستگی دارد. به عنوان یک بازیساز، تنها چیزی که فعلا می‌توانم بگویم این است که Versus مخصوص PS3 در دست ساخت است".

Source

فن های FF اگه خیلی راست میگن باید برن کل SE رو به خاطر FFXIII به آتیش بکشن. اگه چنین حرکتی انجام بشه من حاضرم کمک مالی کنم

من که به شخصه استقبال میکنم که این بازی انحصاری PS3 بمونه و فقط هم برای ژاپنی ها با زبان ژاپنی عرضه بشه و به هیچ صورتی هم نشه با دانگل کپی خورش کرد..

و البته بدون شک کسی هم برای شما دعوت نامه نمی فرسته که حالا توروخدا بیا Versus بازی کن.

کلا بچه های اینجا یه جور صحبت میکنن که انگار مثلا برای SE مهمه که چهار تا بچه 14 15 ساله بیان بازیشون رو بدزدن و پایریت شدش رو بازی کنن! باور کنید اگه شماها نیایید Versus یا بقیه عناوین سری FF رو بخرید یه جماعتی از قصه هلاک میشن.

پ.ن: من واقعا دعا میکنم این بازی هیچ برای X360 نیاد، نه به خاطر اینکه طرفدار PS3 هستم بلکه بخاطر اینکه این بازی بزرگ رو دیگه هر گیمر متحول شده ای بازی نکنه!:)

و البته بدون شک کسی هم برای شما دعوت نامه نمی فرسته که حالا توروخدا بیا Versus بازی کن.

کلا بچه های اینجا یه جور صحبت میکنن که انگار مثلا برای SE مهمه که چهار تا بچه 14 15 ساله بیان بازیشون رو بدزدن و پایریت شدش رو بازی کنن! باور کنید اگه شماها نیایید Versus یا بقیه عناوین سری FF رو بخرید یه جماعتی از قصه هلاک میشن.

پ.ن: من واقعا دعا میکنم این بازی هیچ برای X360 نیاد، نه به خاطر اینکه طرفدار PS3 هستم بلکه بخاطر اینکه این بازی بزرگ رو دیگه هر گیمر متحول شده ای بازی نکنه!:)

...
یه زمان یادمه فن بوی جماعت 360 یه جمله ی معروفی داشتن :
one is done,two are coming ... !
یادت که هست ماکان ؟ من خیلی دوست داشتم اون موقعی که یکی ازون 2 تای دیگه Done شدن تو رو میدیدم چه حسی داشتی :دی !
اون چیزی جز FF XIII نبود و اتفاقا" اسکوئر ازین کارش اصلا پشیمون نیست؛فروش بیش از 1.5 میلون نسخه واسه یه بازی تو این سبک روی 360 چیز بسیار راضی کننده ایه ...
چرا نباید یه بار دیگه این کارو انجام بده ؟!
اونا نمیان این کارو نکنن چون یکی تو بازی سنتر نام کاربریش اسم محبوب ترین کاراکتر سریFF هستش ناراحت میشه ...
یا N تا طرفداراش دوس دارن FF فقط رو کنسول خودشون بیاد !
بشین تو خونت بازی کن دیگه بابا ! چیکار داری فلانی هم میتونه بازی کنه یا نه !
ضمنا" ، سنمون هم برخ همدیگه نکشیم ...

خاک بر سر بی عرضه ی سونی کنند (با ارادت خاصی که بهش دارم :d ) خدایی اگه یه ذره سیاست microsoft رو داشت الان اینجا نبود :d از اون RE5 و GTA 4 بگیر تا فاینال
ولی خودمونیم هر چی بازیه توپه خود SCEA و کلا خود سونی و زیرشاخه هاش برای PS3 میزنه دمش گرم :x و همینا کافین برای یه کنسول خدا شدن

چیزی که کسی بهش دقت نمیکنه این هست که نسل قبل کلآ ساختن بازی برای Xbox سود زیادی نداشت برای همین خیلی از شرکتها به طرف PS2 رفتن (مثل نسل قبلش که به طرف PS1 رفته بودن)
نکته جالب تر اینه که Xbox هم از این نظر دست کمی از PS نداشته. بعد از Halo مهم ترین بازی نسل قبل Xbox عنوان Ninja Gaiden بود که حالا هر دو نسخه بازی با ملحقات توی PS3 وجود داره (با وجود اینکه ناشر بازیها هم مایکروسافت بود !) توی همین نسل هم بازیهایی مثل Lost Planet , Dead Rising یا BioShock اول انحصاری 360 بودن ولی بعد همشون برای PS3 هم عرضه شدن. افراد و شرکتهایی مثل Itagaki , Bungie , Bizzare که نسل قبل کوچکترین ارتباطی با PS نداشتن , این نسل مولتی پلتفورم شدن ! آخرین نمونه هم Mass Effect 2 هست ! یعنی همون قدر که انحصاری از دست PS پریده , در مورد Xbox هم همین طور بوده.

چیزی که کسی بهش دقت نمیکنه این هست که نسل قبل کلآ ساختن بازی برای Xbox سود زیادی نداشت برای همین خیلی از شرکتها به طرف PS2 رفتن (مثل نسل قبلش که به طرف PS1 رفته بودن)
نکته جالب تر اینه که Xbox هم از این نظر دست کمی از PS نداشته. بعد از Halo مهم ترین بازی نسل قبل Xbox عنوان Ninja Gaiden بود که حالا هر دو نسخه بازی با ملحقات توی PS3 وجود داره (با وجود اینکه ناشر بازیها هم مایکروسافت بود !) توی همین نسل هم بازیهایی مثل Lost Planet , Dead Rising یا BioShock اول انحصاری 360 بودن ولی بعد همشون برای PS3 هم عرضه شدن. افراد و شرکتهایی مثل Itagaki , Bungie , Bizzare که نسل قبل کوچکترین ارتباطی با PS نداشتن , این نسل مولتی پلتفورم شدن ! آخرین نمونه هم Mass Effect 2 هست ! یعنی همون قدر که انحصاری از دست PS پریده , در مورد Xbox هم همین طور بوده.
بعد از Halo که مهم ترین بازیش Fable بود:دی

ولی خُب خودت هم میدونی که میزان اون قسمت که قرمز کردم یکسان نبوده...:دی
بله خوب :دی Xbox به اون اندره بازی اختصاصی اصلاً نداره که بخواد مولتی بشه :دی
خُب آره، ولی اون انحصاری های PS2 هم، نصفش 3rd Party بود:دی به خاطر همین میگم از اون طرف بیشتر مولتی شده:دی

آخرین ویرایش:

حداقل ماکان بزار من بازی کنم :دی من که این همه له له میزنم ! :دی

به نظر من این بازی هم به دلیل سیاست های کثیف ماکروسافت 100% پورت خواهد شد!
سیاست کثیف ؟! ببخشید اینکه بخواد یه بازی روی کنسولش منتشر بشه سیاست کثیفه ؟! سیاست تمیز چطوره ؟!!!!! حتما بی خیال بازی بشه که روی 360 منتشر نشه lol

سیاست کثیف ؟! ببخشید اینکه بخواد یه بازی روی کنسولش منتشر بشه سیاست کثیفه ؟! سیاست تمیز چطوره ؟!!!!! حتما بی خیال بازی بشه که روی 360 منتشر نشه lol
=))=))=))=))
احتمالا" منظورش اینه که ماکروسافت بگه هیلو 4 هم از روی کرَم انحصاری PS 3
Big LOL !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or