احتمال پشتیبانی کنسول PS5 از بازی‌های نسل قبل قوت گرفت

Fenris Wolf

کاربر سایت
شعبه ژاپن شرکت سونی طرح جدیدی را به ثبت رسانده است که بر اساس آن، پشتیبانی از سخت افزارهای قدیمی این شرکت توسط کنسول جدید آن‌ها یعنی Playstation 5 ممکن می‌شود. آن چه که از جزئیات طرح می‌توان برداشت کرد این است که پردازنده کنسول جدید توانایی شناسایی و یا به عبارتی تعریف کارایی CPU کنسول‌های قدیمی را خواهد داشت و به نظر می‌رسد که طراح کنسول پلی‌استیشن 4 یعنی آقای «مارک سرنی»، مسئول پروژه جدید پلی‌استیشن 5 خواهد بود.

هدف پروژه این است که پردازنده جدید تمامی برنامه‌هایی که برای سخت افزارهای قدیمی طراحی شده بودند را به بهترین شکل ممکن اجرا کند و تمرکز اصلی آن، رفع ایرادات موجود بین سخت افزار جدید و قدیم است. از جملات پیشین چنین می‌توان برداشت کرد که کنسول PS5 نه تنها توانایی پشتیبانی از PS4 را دارد، بلکه از پلی‌استیشن 3، 2 و حتی اولین کنسول پلی‌استیشن نیز پشتیبانی می‌کند!

همچنین سیستم جدید به نحوی طراحی می‌شود که به طور مثال هنگام تجربه یک بازی که مخصوص کنسول‌های قدیمی طراحی شده است، نرم افزار با محدودیت‌های پردازنده‌های قدیمی رو به رو نشده و بازی به شکلی اجرا می‌شود که انگار برای پلتفرم جدید طراحی شده است. اخباری نیز طی روز گذشته از زبان یکی از نویسندگان مطرح وب سایت دیجیتال فاندری منتشر شد که کنسول بعدی سونی صد در صد از سیستم بکوارد پشتیبانی می‌کند. هنوز چیزی توسط شرکت سونی تأیید نشده و باید تا رونمایی کنسول جدید منتظر ماند.

read the whole post here.

آخرین ویرایش:
چقدر غمگین هستین از این خرید ها
View attachment 100952
شما هر موقع تونستی سن واقعی خودت رو اون‌ بالا بزنی باهات بحث میکنم. تا اون موقع آزادی هر جوری خواستی فکر کنی و برا خودت گیف بزاری

اصلشم همینه ادم دوتا کنسول رو داشته باشه .:D
این نسل کنسولای میان نسلی بنظرم توجیه نداره خریدنش . Ps4 pro که نمیدونم فازه سونی چی بوده که ساختش نه 4k رو مثل ادم اجرا میکنه نه تفاوتی با نسخه معمولی داره .درواقع باید ps4 pro کنسول مادر بود نه میان نسلی از اونطرف xbox x واقع کنسول خوبیه اما مشکلش اینه که بد موقعی عرضه شد بخاطر همین الان ارزش نداره خریدشون مخصوصا برای کسایی که کنسول پایه رو دارن . حالا امیدوارم نسل 9 از همون اول یه چیز خرکی بزنن که دیگه احتیاج به کنسول میان نسلی نباشه و همچنین اگه قراره یه بازی رو هم ریمستر کنن مثل ادم از پایه تغیرش بدن نه مثل الان که بازیرو 4k میکنن بدون هیچ تغیری بعد میکنن تو پاچه ملت .
دوتا کنسول آره، ولی یکیش PS و یکیش نینتندو گزینه معقول تریه:p (یا در حالت بدترش XBox و نینتندو:-" )

---
فرصت نفس کشیدن رو دوست دارم:D ، سونی افتاده بوده گوشه رینگ، تا جا داشته میخورده فقط! و به تنهایی هم گویا گند زده به صنعت گیم:D
خوبه...خوبه...شرم و حیا هم ولی خوب چیزیه:-" روتون شد اینجوری بگید؟ :D

---
این تاپیک هم نسل بعد دیدن داره، از هر دو طرف قشنگ میشه سوژه های خوبی گیر اورد! دعا کنید سمت برنده بوده باشید فقط:D

اصلشم همینه ادم دوتا کنسول رو داشته باشه
داشتن دو کنسول کاملا درسته
یه اناکوندا در کنار سوئیچ کاملا تجربه ایده ال هست
اناکوندا به عنوان قدرتمند ترین کنسول بازار و دیدن قدرت گرافیکی بازی ها و ری تریسینگ
سوئیچ هم برای بازی های نینتندو به خصوص ماریو
:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd:-bd

یه چیزی رو دقت کردم اینه که دیگه دوستان برای مسخره کردن بازی های پلی استیشن اسم دیوید کیج رو نمیارن !!!
همین الان شاهد چرخش ۹۰ درجه بودیم ، ایشالله با عرضه بازی هاشم روی پلتفرم شون شاهد چرخش ۱۸۰ درجه هم خواهیم بود.

ببین بازیهای سونی هیچ وقت شما رو به کمال از لحاظ داشتن تکنیک و مهارت نمیرسونند چون تفکر حاکم انحصاری های پلی استیشن بشدت سینما زده است.
جوک سال
بازیای اشغالی مثل بلاد بورن و GOW شما رو به مهارت و کمال نمیرسونن8-} فقط پابجی شما رو به کمال میرسونه،ارضای روحی و جسمی میشید با پابجی بازی کردن;))

از مدیریت تقاضا میشه تاپیک رو نبندن :)
همچین بحثایی هم کم کم میره برامون نوستالوژی بشه :)
دوستان در کمال احترام به همدیگه مباحثتون ره ادامه بدین
در ضمن من فکر میکردم xbox فن ها منقرض شدن ولی انگار هنوز علایم حیاتی ازشون دیده میشه :)

آخرین ویرایش:
من از دوستان شرمنده ام که بحث مهارت در گیمپلی رو در اخرین انحصاری بزرگ سونی باز کردم و باعث گیرپاژ کردن دوستان شدم
ببخشید
دفعه بعدی سعی میکنم با یک PS Fan وارد اینجور بحث ها نشم چون یقینا این چیزا براش کمترین اهمیت رو داره
عزت زیاد

یه چیزی رو دقت کردم اینه که دیگه دوستان برای مسخره کردن بازی های پلی استیشن اسم دیوید کیج رو نمیارن !!!
همین الان شاهد چرخش ۹۰ درجه بودیم ، ایشالله با عرضه بازی هاشم روی پلتفرم شون شاهد چرخش ۱۸۰ درجه هم خواهیم بود.
کوانتیک دریم رو خدا ازاد کرد
دیگه متای دو بازی اخرش که دروغ نمیگن
این استودیو و دیوید کیج متای 88 با هوی رین توی کارنامه دارن ولی رفته رفته پسرفت کردن
الان به متا دو بازی اخرشون نگاه کن یکی 77 و یکی 78
اگر بهانه این باشه که به خاطر سبک بازی هاش نمره کم گرفتن پس چرا هوی رین 88 گرفت؟؟؟؟
مشخصه که پسرفت کردن ولی با پایان دادن همکاری با سونی امیدوارم به دوران شکوه برگردن
از همکاری با سونی مشخصه ضربه خوردن

آخرین ویرایش:
من از دوستان شرمنده ام که بحث مهارت در گیمپلی رو در اخرین انحصاری بزرگ سونی باز کردم و باعث گیرپاژ کردن دوستان شدم
ببخشید
دفعه بعدی سعی میکنم با یک PS Fan وارد اینجور بحث ها نشم چون یقینا این چیزا براش کمترین اهمیت رو داره
عزت زیاد

این بچه ها همه ماهر و با استعداد هستن :دی فقط روحیشون یکم حساسه، به دل نگیر :دی

• Like
Reactions: Only Xbox
@Ali Venom

اون تعاریفی که از بازی خوب و کمال گرا ارائه کردی نه فقط بازی های سونی ، کل صنعت گیم رو زیر سوال بردی.
از این منظر که تو گفتی تمام بازی های rpg خصوصا jrpg ، بازیهای پلتفرمر، پازل و و و ، رو نابود کردی رفت .

گیم فقط fps , tps نیست .

گیم می‌تونه ترشح مقدار زیادی دوپامین و ادرنالین تو بدن هم باشه ،

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or