احتمال فروش Xbox و حذف Bing توسط Stephen Elop

A.R.A.$.H

کاربر سایت
newxbox3.jpg

طی گزارشی که وبسایت Bloomberg منتشر کرده است، در صورتی که مدیر عامل سابق شرکت Nokia آقای Stephen Elop به عنوان مدیر عامل مایکروسافت جایگزین Steve Ballmer شود، احتمالا بخش تجاری Xbox را خواهد فروخت و رقیب Google یعنی Bing را حذف خواهد کرد. افرادی که در رابطه با چنین مسائلی سر رشته دارند اعلام کرده اند که آقای Elop آماده فروش بخش های اعظمی از قسمت های تجاری مایکروسافت هستند این در صورتی خواهد بود که این بخش ها برای برنامه اصلی کمپانی حیاتی و ضروری نباشند. آقای Elop همچنین در گزارش های بدست آمده مشخص شده که یکی از نامزدان مهم برای جایگزینی Steve Ballmer است.
اوایل این هفته، سهام مایکروسافت از سال 2000 تا کنون به بالاترین قیمت خود رسیده است. آنالیزور آقای Rick Sherlund پیش بینی کرده اند که در صورت فروش Bing و Xbox در آمد کلی شرکت مایکروسافت برای سال مالی 2015 تا 40 درصد افزایش خواهد یافت و عملا این دو ارزش بالایی ندارند. ایشان همچنین پیش بینی کرده اند که مدیر عامل Ford آقای Alan Mulally ممکن است جایگزین Steve Ballmer شود.
در گزارش Bloomberg نامی از خریدار خاصی برای بخش Xbox ذکر نشده است.
gamespot

این حرف شما الان خیلی تفکر پشتشه؟؟ سونی ساخت PS3 رو از سال 2003 یا 2004 (دقیق خاطرم نیست ) شروع کرد . 400 میلیون دلار هم برای تحقیقات ساخت سل هزینه کرد. اینا یعنی اینکه سونی بی تفکر و هویجوری اومد وسط یه چیزی بسازه ؟؟ سونی قصد داشت بازم صنعت رو متحول کنه . با تفکراتی که برای سل داشت اینو نشون داد . حالا کاری ندارم که برنامه نویسی یکم براش سخت بود. قیمت PS3 به خاطر CELL و بلوری درایو اونجوری شد . تازه با همون قیمت هم سونی ضرر میکرد پس این قضیه قیمت به هیچ وجه به نفع سونی نبود .اگه سونی اون اوایل سر PS3 یکم سختی کشید به خاطر تکنولوژی هایی بود که تو PS3 قرار داده بود. وقتی سونی اینجوری هزینه میکنه یعنی بی تفکر بوده ؟؟ و البته میدونستی که مایکروسافت هم نتیجه تحقیقات پردازنده سل رو از سونی دزدید . دوتا از کارمندای IBM بعد از اینکه از کارشون استعفا دادن این مطلب رو تو یه کتاب به نام The Race for a New Game Machine فاش کردند .

بهتر نیست بحث طرفداری بزاری کنار و منطقی به موضوع نگاه کنی ؟ همه میدونن من اینجا اگه بیشتر از چیزی خوشم بیاد کنسول PS هستش اما دلیل نمیشه چشم به واقعیت ببندم . این که سونی از چه سالی شروع به ساخت کنسول کرده خودش نشان دهنده بدترین بخش این موضوع هستش که نشون میده سونی با PS2 خوش بوده و داشته حال میکرده با فروش اون کنسول .

از طرف دیگه چرا پس PS4 انقدر سریع شروع به انجام کارهای مقدماتیش شد نه به خاطر این بود که سونی دیده بود چه اشتباه های در عرضه و ساخت PS3 انجام داده بود ؟ بله سونی Cell ساخت که یه پروژه بلند پروازانه بود که من به شخصه به عنوان یه مهندس کامپیوتر در زمان خودش با نوع ساخت این پردازنده خیلی حال کردم به خاطر متفاوتی سطح دست رسی و... موراد دیگه اما واقعا موقع ساخت این پردازنده واقعا فکر شده بود که قرار هستش کی با این پردازنده کار کنه ؟ یه پردازنده جدید نیاز به آمادگی داره نیاز به این داره که برنامه نویس ها از چندین وقت قبل آماده بشن برای کار با اون پردازنده ساختار حافظه دستگاه و باس ها و نوع دست رسی به برنامه نویسی آموزش داده بشه و چطور این ساختار قراره کار کنه وقفه های سخت افزاری به چه صورتی در این پردازنده طراحی شده .

الکی که نیست پردازنده ای هستش که نمونه ای ازش در بازار موجود نیست .

نمیدونم این تحول چیه اما تنها تحولی که در صنعت گیم واقعا صورت گرفت زمان PS1 بود . این اتفاق هم هر نسل تکرار نمیشه .

خود اینکه PS4 به سال 2005 نرسید دلیلش همین بلوری و سل بودن نه چیز دیگه ای که نشان از اشتباه های محاسباتی سونی در زمان خودش داشت .

سونی زمان طراحی باید به فکر قیمت میبود شما دستگاه نمیسازی بعد بگی خوب قیمت اینه اگه فکر کردین الان PS4 اینجوری قیمت گزاری شده سخت در اشتباهی سونی زمانی که داشت روی cell و blu-ray خرج تحقیق میکرد که روی PS3 استفاده کنه دقیقا میدونست با این همه هزینه تحقیق و تولید نمیتونه قیمت 300-400 دلاری روی دستگاه بزاره .

بله بی تفکر بوده فکر کردن فقط این نیست بگی خوب میخوام برم واشنگتون هواپیما بگیرم سریعتر میرسم بر عکس باید فکر آب هوا هم باشی زمانی که میخوای بری نوع هواپیما هزینه رفت اماد سونی فقط در اون زمان میخواست بره با بهترین نوع نگاه نکرده بود ببینه رقیبی که انم میخواد تو همون زمان واشنگتن باشه چطور میخواد بره .

این نسل سونی اون جور فکر کردن گذاشت کنار خیلی منطقی فکر کرد و الان نتیجه اون مشکلات و اشتباه های محاسباتی شده PS4 .

اگه هم این اتفاق افتاده بوده باشه که بازم من به شخصه شک دارم سونی راحت میتونست از این شرکت شکایت کنه که نکرد .

این که سونی از چه سالی شروع به ساخت کنسول کرده خودش نشان دهنده بدترین بخش این موضوع هستش که نشون میده سونی با PS2 خوش بوده و داشته حال میکرده با فروش اون کنسول .
ینی میفرمایید باید 31 دسامبر 2005 میومد اعلام میکرد که اهای ملت ما دقیقا از این لحظه کار بر روی کنسول نسل بعد رو شروع کردیم تا یه هفته دیگه اماده اس .:| از قبل برنامه ریزی داشتن بده ؟؟

از طرف دیگه چرا پس PS4 انقدر سریع شروع به انجام کارهای مقدماتیش شد نه به خاطر این بود که سونی دیده بود چه اشتباه های در عرضه و ساخت PS3 انجام داده بود ؟

به نظر شما چند سال باید طول بکشه تا یه کنسول بازی ساخته بشه ؟؟ استانداردش چقدره مهندس ؟؟

نمیدونم این تحول چیه اما تنها تحولی که در صنعت گیم واقعا صورت گرفت زمان PS1 بود . این اتفاق هم هر نسل تکرار نمیشه .

:|

سونی زمان طراحی باید به فکر قیمت میبود شما دستگاه نمیسازی بعد بگی خوب قیمت اینه اگه فکر کردین الان PS4 اینجوری قیمت گزاری شده سخت در اشتباهی سونی زمانی که داشت روی cell و blu-ray خرج تحقیق میکرد که روی PS3 استفاده کنه دقیقا میدونست با این همه هزینه تحقیق و تولید نمیتونه قیمت 300-400 دلاری روی دستگاه بزاره .

بله .نمیتونست قیمت 300-400 دلاری بذاری .اما نفس عمل نشون میده سونی به فکر چی بوده.

خوب حالا کی پول داره بخش Xbox رو بخره؟
من گوگل و سامسونگ رو مستعد این کار می دونم. نظرم جفتشون به شدت به دنبال توسعه هستند.این چند وقته هم گوگل خرید های خوبی داشته.البته یکم تخفیف بدنea یا حتی نینتندو هم به نظرم می تونند حرف های زیادی بزنند.اپل به نظرم همچین کاری نمی کنه.همیشه سعی کرده یونیک بمونه.
هرچند که خیلی خیلی خیلی بعیده همچین اتفاقی روی بده.
ویرایش:
الان داشتم می خوندم بعضی ها می گن کنسول ها در آینده شکست می خورند.منم با این حرف موافقم اما به صورت کلی منظورم نام تجاری xbox هست که این فقط محدود به کنسول نمی شه.شاید تا چند سال آینده ماهیت این وسایل تغییرات گسترده ای رو به خودش بگیره اما فکر نمی کنم نابود بشند.

ینی میفرمایید باید 31 دسامبر 2005 میومد اعلام میکرد که اهای ملت ما دقیقا از این لحظه کار بر روی کنسول نسل بعد رو شروع کردیم تا یه هفته دیگه اماده اس .:| از قبل برنامه ریزی داشتن بده ؟؟
مثل اینکه متوجه منظور من نمیشی شما . ایران نیست ملت شب بخوابن فردار بیدار بشن بگن میخوایم cell بسازی خوب به فرض هم اینجوری باشه شما به هر حال یه تاریخی برای عرضه مشخص میکنی که سونی هم سال 2005 مشخص کرد بعد به خاطر اماده نشدن دستگاه به آخر سال 2006 نقل مکان کرد به خاطر آماده نبودن دو عضو اصلی دستگاه یعنی پردازنده و درایو نوری دستگاه این چه مفهومی برای شما داره ؟ به نظر شما این نشان از برنامه دقیق سونی داره ؟ به نظرت سونی زمان زیادی برای آماده کردن کنسول کرده خوب مشخصه خیر وگرنه دو عضو اصلی این دستگاه کاری نمیکردن دستگاه به آخر 2006 نقل مکان کنه .

به نظر شما چند سال باید طول بکشه تا یه کنسول بازی ساخته بشه ؟؟ استانداردش چقدره مهندس ؟؟
بله .نمیتونست قیمت 300-400 دلاری بذاری .اما نفس عمل نشون میده سونی به فکر چی بوده.

بستگی داره میخوای عمل سونی انجام بدی یا نه یعنی میخوای یه چیز جدید روکنی یا اینکه مثل PS4 میخوای کنسولت optimize کرده قطعه های از قبل ساخته شده باشه برای مرحله دوم شما باید کم کم 3 سال وقت بزاری به چندین دلیل شما باید چندین چینش تست کنی چه به صورت شبه سازی شده چه به صورت قطعه اولیه که ببینی اون کارایی که میخوای میتونه انجام بده یا نه اما اگه بخوای مثل PS3 انجام بدی باید کم کم 5-6 سال وقت بزاری به دلیل اینکه در حالت دوم شما آموزش نیروی کار جدید هم به مرحله کاریت اضافه میشه دقیقا مشکلی که سازنده ها با PS3 داشتن و یاد نداشتن خیلی ها باهاش کار کنن و زمان برد تا کار کردن باهاش یاد بگیرن .

این بخش به اصول مهندسی کامپیوتر بر میگرده یکم پیچیده هستش بخوام اینجا توضیح بدم اون وقت مجبورم اینجا درس معماری و مهندسی نرم افزار تدریس کنم که اصلا حوصله توضیح ندارم اون وقت با هر جواب من برای شما سوال جدید پیش میاد که این چی میشه این چرا اینجوری میشه .

ولمان کم بابا نفس عمل . هند چند روز پیش موشک فرستاد فضا نفس عمل این بود که برای مردم گشنه خودش سرمایه سازی کنه آیا مردمی که دارن میمیرن از گرسنگی نفس عمل موشک فرستادن کار دارن یا اینکه الان دارن میمیرن ؟ با همون پول بیشتر میتونستن زنده بمونن ؟ حالا یک عده میمیرن یک عده که موندن بازم بعدم میمیرن فقط زمان مردن یک عده به تاخیر میفته که بعد از برگشت این سرمایه هستش در اصل موضوع که مردن ملت هیچ فرقی نمیکنه .

آخرین ویرایش:
کاش سگا پول داشت میخریدش گیمینگ باید بیفته دست اهلش البته گوگل هم بخره خوب میشه با این سیاستای گوگل ایکس وان رو میشه با 100دلار تهیه کرد اما سامسونگ پرستیجش به گیمینگ نمیخوره

به نظرت سونی زمان زیادی برای آماده کردن کنسول کرده خوب مشخصه خیر وگرنه دو عضو اصلی این دستگاه کاری نمیکردن دستگاه به آخر 2006 نقل مکان کنه .

اتفاقا دیر رسیدن بلوری درایو و پردازنده گرافیکی از جانب انویدیا باعث تاخیر کنسول سونی شد . انویدیا رو که سونی نباید براش اینده نگری کنه.

ولمان کم بابا نفس عمل . هند چند روز پیش موشک فرستاد فضا نفس عمل این بود که برای مردم گشنه خودش سرمایه سازی کنه آیا مردمی که دارن میمیرن از گرسنگی نفس عمل موشک فرستادن کار دارن یا اینکه الان دارن میمیرن ؟ با همون پول بیشتر میتونستن زنده بمونن ؟ حالا یک عده میمیرن یک عده که موندن بازم بعدم میمیرن فقط زمان مردن یک عده به تاخیر میفته که بعد از برگشت این سرمایه هستش در اصل موضوع که مردن ملت هیچ فرقی نمیکنه .

نفس عمل نشون میده سونی عمرا با ساخت سل فقط و فقط به پول فکر میکرده . ولت کردم در امان خدا تا بیش از این مغلطه نکنی

حالا نخواستن در Xbox رو تخته کنن که جمیعا عزا گرفتید :دی سهامش رو میفروشن یه وقت ممکنه کسی سهم قابل توجهی نخره، یه وقت هم ممکنه یکی بخره که بتونه بهتر از ماکروسافت مدیریتش کنه که به پیشرفت صنعت بازی هم بیشتر کمک بشه :| فقط به جای Microsoft Xbox یهو میبینید شد مثلا Samsung Xbox یا Apple iXbox :دی

البته یه وقت هم ممکنه یکی بخره که کلا ورشکستش کنه :|

نفس عمل نشون میده سونی عمرا با ساخت سل فقط و فقط به پول فکر میکرده . ولت کردم در امان خدا تا بیش از این مغلطه نکنی

مورد اول در اینترنت بگرد حال ندارم دیگه این موضوع ثابت کنم برو بگرد پیداش میکنی تو اینترنت توضیح داده شده چرا کنسول تاخیر خورد .

مورد دوم در جمله بندی من اگه پیدا کردی که گفته باشم سونی با ساخت PS3 به دنبال فقط پول بوده باشی مردی . موردی بعدی در مورد همین موضوع اینکه نفسل عمل عرضه کنسوله مناسب با قیمت معقول و بهترین امکانات و بهترین زمان بوده که سونی 3 فاکتور از 4 فاکتور اصلی نداشته حالا چطور نفسل عمل درست در میاد خدا میدونه .

این بحث هم الکی داره کش پیدا میکنه یه واقعیتی هستش که اتفاق افتاده اینترنت هم بگردی مطلب زیاد در موردش پیدا میکنی .

شما ثابت کن بقیه هم تایید میکنن 100% که من مغلطه کردم وگرنه خوش باشید با افکارت.;)

آخرین ویرایش:
من گوگل و سامسونگ رو مستعد این کار می دونم. نظرم جفتشون به شدت به دنبال توسعه هستند.این چند وقته هم گوگل خرید های خوبی داشته.البته یکم تخفیف بدنea یا حتی نینتندو هم به نظرم می تونند حرف های زیادی بزنند.اپل به نظرم همچین کاری نمی کنه.همیشه سعی کرده یونیک بمونه.
گفتی eaمن یاد چیز دیگه ایی افتادم
یعنی حال میده اکتی بیاد بخره xbox

امیدوارم این اتفاق نیفته، اگه قراره بیفته، خریدارش لااقل یه کمپانی وارد به گیم باشه!

گوگل اگه بخره، میشه HANG BOX
سامسونگ بگیرتش، GALAXY BOX با تمامیه امکانات کنسول های رقیب اعم از نینتندو و سونی ( در جریانید که ؟ :دی )
اپل هم که کلا یا تو یه چیز پا نمیزاره، یا اگه بزاره از پایه باید خودش اون رو ساخته و طراحی کرده باشه!

EA Sega Activision و ... کلا همچین لقمه ای از گلوشون پایین نمیره! پس تنها کمپانی که میتونه این کنسول رو به بهترین شکل ارائه بده، خود مایکروسافته!

- - -ویرایش - - -

اگر xbox 360 نبود الان باید آفلاین بازی میکردید

عمو PS2 هم قابلیت آنلاین داشت! اگه دیدی XBOX 1 هم آنلاین داشت، از روی دریمکست این ایده رو ( شاید ) گرفته باشن!

امیدوارم این اتفاق نیفته، اگه قراره بیفته، خریدارش لااقل یه کمپانی وارد به گیم باشه!

گوگل اگه بخره، میشه HANG BOX
سامسونگ بگیرتش، GALAXY BOX با تمامیه امکانات کنسول های رقیب اعم از نینتندو و سونی ( در جریانید که ؟ :دی )
اپل هم که کلا یا تو یه چیز پا نمیزاره، یا اگه بزاره از پایه باید خودش اون رو ساخته و طراحی کرده باشه!

EA Sega Activision و ... کلا همچین لقمه ای از گلوشون پایین نمیره! پس تنها کمپانی که میتونه این کنسول رو به بهترین شکل ارائه بده، خود مایکروسافته!

- - -ویرایش - - -

عمو PS2 هم قابلیت آنلاین داشت! اگه دیدی XBOX 1 هم آنلاین داشت، از روی دریمکست این ایده رو ( شاید ) گرفته باشن!

اگه سامسونگ بخره ... من اگه انچارتد 4 رو روی XBOX ببینم تعجب نمیکنم ... بعدم میگن یه اشتباه کوچولو شد ... غرامت میدیم

دوست عزیز ببنید طراحی چیپ سل برمیگرده به سال 2000 ...در اصل تراشه گرافیکی ps2 همون ادامه تراشه ps1 و spe روی سل نسل جدید تراشه گرافیکی ps2 هست...
کن کوتاراگی سعی داشت یه استاندارد جدا برای برنامه نویسی کنسول ایجاد کنه...چند هفته پیش یکی از مسعولین سابق scee اسناد رو نشون داد که ps3 اولیه بجای تراشه گرافکی nvidia چهارتا چیپ سل داشته..که مجموعا 1 ترافلاپ برای gpu قدرت داشته که بهش cell-gpu میگفتن"قرار بوده با پیشرفت تکلونوژی هر سال چیپ سل کوچکتر وارزونتر بشه.."
وقتی ماکروسافت اومد از gpu استاندارد pc استفاده کرد ناشرها سونی رو تحت فشار گذاشتن و مجبور شد اون هم gpu استاندارد استفاده کنه ...اینجا سونی یه انتخاب بیشتر نداشت تراشهای گرون قیمت nvidia که
قیمت اون حد اقل 100 دلار بیشتر از رقیب میبرد بالا...از طرفی هم فکر میکنم ماکروسافت قراردادهاش رو با ati محکم کرده بود ... ..
توی همین نسل در ابتدا قرار بود توی ps4 از چیپ سل استفاده بشه که با توجه به اینکه ماکروسافت معماری pc رو انتخاب کرده بود سونی مجبور شد کوتاه بیاد

ایننجا رو بخونید:
یکی از کارمندهای crytek میگه تو dev اولیه ps4 یک چیپ سل 24 هسته ای بکار رفته: 6teraflop=24*8*32 یعنی با توجه به قدرت 6 ترافلاپی هیچ نیازی به gpu نداشته...ولی از اونجایی که هنوز نامتعارفه برای برنامه نویسها که کل عملیات روی یک چیپ قرار بگیره و فشار ماکروسافت و ترس از عدم حمایت ناشرها کوتاه اومده ...
PlayStation 4: Sony “confident” of pre-Xbox 720 release | VG247
The Playstation 4 was planned to have a 24-Core.... - GameSpot

مورد اول در اینترنت بگرد حال ندارم دیگه این موضوع ثابت کنم برو بگرد پیداش میکنی تو اینترنت توضیح داده شده چرا کنسول تاخیر خورد .

مورد دوم در جمله بندی من اگه پیدا کردی که گفته باشم سونی با ساخت PS3 به دنبال فقط پول بوده باشی مردی . موردی بعدی در مورد همین موضوع اینکه نفسل عمل عرضه کنسوله مناسب با قیمت معقول و بهترین امکانات و بهترین زمان بوده که سونی 3 فاکتور از 4 فاکتور اصلی نداشته حالا چطور نفسل عمل درست در میاد خدا میدونه .

این بحث هم الکی داره کش پیدا میکنه یه واقعیتی هستش که اتفاق افتاده اینترنت هم بگردی مطلب زیاد در موردش پیدا میکنی .

شما ثابت کن بقیه هم تایید میکنن 100% که من مغلطه کردم وگرنه خوش باشید با افکارت.;)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or