احتمال فروش Xbox و حذف Bing توسط Stephen Elop

A.R.A.$.H

کاربر سایت
newxbox3.jpg

طی گزارشی که وبسایت Bloomberg منتشر کرده است، در صورتی که مدیر عامل سابق شرکت Nokia آقای Stephen Elop به عنوان مدیر عامل مایکروسافت جایگزین Steve Ballmer شود، احتمالا بخش تجاری Xbox را خواهد فروخت و رقیب Google یعنی Bing را حذف خواهد کرد. افرادی که در رابطه با چنین مسائلی سر رشته دارند اعلام کرده اند که آقای Elop آماده فروش بخش های اعظمی از قسمت های تجاری مایکروسافت هستند این در صورتی خواهد بود که این بخش ها برای برنامه اصلی کمپانی حیاتی و ضروری نباشند. آقای Elop همچنین در گزارش های بدست آمده مشخص شده که یکی از نامزدان مهم برای جایگزینی Steve Ballmer است.
اوایل این هفته، سهام مایکروسافت از سال 2000 تا کنون به بالاترین قیمت خود رسیده است. آنالیزور آقای Rick Sherlund پیش بینی کرده اند که در صورت فروش Bing و Xbox در آمد کلی شرکت مایکروسافت برای سال مالی 2015 تا 40 درصد افزایش خواهد یافت و عملا این دو ارزش بالایی ندارند. ایشان همچنین پیش بینی کرده اند که مدیر عامل Ford آقای Alan Mulally ممکن است جایگزین Steve Ballmer شود.
در گزارش Bloomberg نامی از خریدار خاصی برای بخش Xbox ذکر نشده است.
gamespot

این الوپ در کل آدم کثیفیم هست!:d عامل نفوذی مایکروسافت بود تو نوکیا که از عمد نوکیا رو ورشکست کرد و از طرفی هم مایکروسافت میدونست الوپ سمت خودشون غش کرده(!)دست Huawei کوتاه:d من نظرم روی مدیر عامل فورده یه آنالیزور هم همین رو گفته بود:d

ور شکست شد ؟!!!!!!!!!!!:-/
شما میدونی این آدم کیه و چیکارا کرده ؟
این آدم تونسته سهم صفر درصدی نوکیا تو آمریکا رو به نزدیکی 5 درصد در عرض 2 3 سال برسونه .
میدونی این یعنی چی؟ پیشنهاد میکنم در مورد اطلاعاتت تجدید نظر کنی

این الوپ در کل آدم کثیفیم هست!:d عامل نفوذی مایکروسافت بود تو نوکیا که از عمد نوکیا رو ورشکست کرد....../QUOTE]

ور شکست شد ؟!!!!!!!!!!!:-/
شما میدونی این آدم کیه و چیکارا کرده ؟
این آدم تونسته سهم صفر درصدی نوکیا تو آمریکا رو به نزدیکی 5 درصد برسونه .
میدونی این یعنی چی؟ پیشنهاد میکنم در مورد اطلاعاتت تجدید نظر کنی
ورشکست کامل نکرد اما با آورن ویندوز فون نوکیا رو خیلی نزدیک به مایکروسافت کرد وکلا هدفش هم همین بود که نوکیا بیفته دست مایکروسافت ;)

ورشکست کامل نکرد اما با آورن ویندوز فون نوکیا رو خیلی نزدیک به مایکروسافت کرد وکلا هدفش هم همین بود که نوکیا بیفته دست مایکروسافت ;)

دوست عزیز این آدم قبل از اینکه بره تو نوکیا خودش تو مایکروسافت بوده
سیاست هاش و تصمیم گیری هایی که کرد باعث شد نوکیا از شرکت به کما رفته در بیاد و برگرده به میدون . خیلی از متخصصین IT معتقدند که همین آماری که من به شما گفتم میتونه 2 رقمی بشه .
در ضمن نوکیا تا قبل از پیوستن به مایکروسافت تا حد زیادی به این شرکت نزدیک بود ، اون خرید تجاری هم یه جور بده بستون تجاریه
من فن هیچ کنسول و شرکتی نیستم و از اینکه Xbox فروخته بشه هم ناراحت میشم ، منتها در مورد این آدم پیشنهاد میکنم با اطلاعات قضاوت کنیم ، چون واقعا آدم خفنیه .

اصلا چقدر هست قیمت بخش اکس باکس؟ :-/

تو پروژه One برای بازیهاش و . . . 3میلیارد دلار هزینه کرده.

این 2 درصد که دوستمون گفت , همون هایی هستن که هوا برشون داشته خیلی کلفتن میخوان بیل گیتس رو هم از هیئت مدیره بندازن بیرون! 8-|

خدا کنه که رخ نده!! درسته بیشتر قلبم با سونی و کنسولهاشه و لی ایکس باکس و مایکروسافت هم جزئی از زندگی گیمری من هست!!!
اما بعید نیست این نسل آخرین نسل مایکروسافت در بخش کنسول بازی باشه!

این یارو رو اصلا چرا تو مایکروسافت راه دادن ؟ اگه کار بلد بود نوکیا به این جا نمیرسید . xbox نباشه رقابتی هم نیست

اتفاقا تو نوکیا بد کار نکرد تنها کار بدش این بود که بستر فروش نوکیا به مایکرو رو فراهم کرد ، خودش هم بعد اون قرارداد با نوکیا به این سمت رسید

نمیشه کاملا گفت برای مایکرو کار میکرده چون تو خبرها بود که ظاهرا همه چی رو هم به مایکرو نمیگفته و پنهان کاریایی داشته

در مورد وضع نوکیا قبل این فرد هم به نظرم دلیلش فقط و فقط خوده نوکیا و لجبازیش در مورد گوشیای هوشمند بود که خیلی دیر وارد عمل شد، یه سری شنیده هایی هم هست که میگفتن نوکیا در حال آماده سازی گوشیایی با سیستم عامل اندورید بوده که بعد اون قرارداد ها و سپس فروخته شدن کلا منتفی شد "که ای کاش نمیشد، یه گوشی اندرویدی با کیفیت نوکیا واقعا معرکه میشد"

بدبختي اينجاست كه درامدهاي صنعت گيم براي اكثر شركت ها چه سخت افزاري چه نرم افزاري اكثر مواقع حتي جبران كننده هزينه ها هم نيست.به خصوص توي نسل هفتم و احتمال داره نسل هشتم هم همين طور باشه.الان گزارش هاي مالي رو هر سال اگه پي گير باشيد مي بينيد كه اكثر شركت ها ضرر ميدن.

حالا به اين زودي نه ولي من احتمال ميدم اين اتفاق طي چند سال آينده بيفته.

الان بخش كنسول پرريسك ترين بخش صنعت گيمينگ هستش و كمتر شركتي حاضر ميشه روش سرمايه گذاري بكنه.Apple هم اگه قصد ورود به اين صنعت رو داشت مطمئنا خيلي قبل تر اين كار رو ميكرد نه الان كه وضع بدتر هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or