احتمال عرضه Spin-Offهایی در دنیای Mass Effect.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

بایوور در مصاحبه ای با OXM اعلام کرد درست است که داستان شپرد در Mass Effect تمام شده اما هنوز کاراکترهای دیگری هستند که داستان آنها را در یک اسپین اف روایت کنیم.
Casey hudson گفت: "هنوز چیزهای زیادی در جهان مس افکت ناگفته مانده است,ما میتوانیم داستانی کاملا بی ربط به اتفاقات اصلی سری را بازگو کنیم مثلا در مورد کارآگاهی خصوصی در سیتادل یا مثلا چیزی در مورد گروس هنگامی که به عنوان عضوی از C-Sec فعالیت می کرد.گروس با این که یکی از افراد مورد اطمینان شپرد بود اما وی نیز اهداف خود و داستان مخصوصش را داشت,او نیز به نوبه ی خودش در مورد اتفاقات Archangelقهرمان است.همچنین یک بازی با نقش اول یک کروگان خشن که بیشتر حول درگیریهای نزدیک میچرخد نیز جذاب می شود.
Aria,The Illusive Man,Kai Leng,Any henchman همه ی اینها شخصیتهای هستند که میتوانند یک اسپین آف موفق در موردشان ساخته شود.همچنین داستان Javik به عنوان تنها باقی مانده از یک نسل منقرض شده و داستانهای در مورد راه شیری میتواند چیزی فراتر از عالی باشد."

منبع

یه SO مال زمان MS2 که Ashley چیکار میکرد یا گذشته ی Miranda و Ashley.:x
خیلی دوست دارم گذشته ی میراندا رو بدونم چون گذشته ی سخت و تاریکی داشته. چجوری Illusive Man پیداش کرده و چجوری راهش به سمت شپرد کج شده. آخر بازی هم صحنه ی پیدا کردن و ترمیم شپرد و در آخر هم به هوش اومدنش رو ببینیم:d
البته Garrus هم خیلی عالیه. به نظر من بعد از میراندا البته. Liara هم کم کسی نبوده. اون هم خوبه. کلا سری Mass Effect جوری بود که هر شخصیتش به تنهایی میتونه پروتوگانیست یه فرنچایز بشه.
ولی باز هم میراندا:d

یه SO مال زمان MS2 که Ashley چیکار میکرد یا گذشته ی Miranda و Ashley.:x
خیلی دوست دارم گذشته ی میراندا رو بدونم چون گذشته ی سخت و تاریکی داشته. چجوری Illusive Man پیداش کرده و چجوری راهش به سمت شپرد کج شده. آخر بازی هم صحنه ی پیدا کردن و ترمیم شپرد و در آخر هم به هوش اومدنش رو ببینیم:d
البته Garrus هم خیلی عالیه. به نظر من بعد از میراندا البته. Liara هم کم کسی نبوده. اون هم خوبه. کلا سری Mass Effect جوری بود که هر شخصیتش به تنهایی میتونه پروتوگانیست یه فرنچایز بشه.
ولی باز هم میراندا:d
میراندا همچین شخصیتی نیست!
میراندا از روی جن های پدرش ساخته شده و مادر نداشته, اصولا چیز زیادی برای ساخت یه بازی مستقل نداره اون روابط خانوادگیشون هم که توی Loyalty mission نسخه ی دوم و یه سری از مراحل ME3 مطرح شد و چیز دیگه ای نداره.شخصیتی که فقط بار جنسی نسخه ی دوم رو به دوش می کشه واقعا می شه ازش یه بازی مستقل ساخت؟
دوما کسانی که shepard رو پیدا کردن Liara و Feron بودن (یک Drell که اگه Lair of the shadow broker رو بازی کرده باشید می بینیدش) و میراندا یه جورایی حکم رابط بین Illusive man و این دو نفر رو داشت.توی سری کمیک Mass effect redemption این موضوع رو کامل نشون دادن
اما در مورد این خبر فعلا که دارن ME4 رو می سازن و بهتره بچسبن به همون, ولی اگه بخوان برن سراغ Spin off و prequel به شدت از دو موضوع استقبال می کنم
First contact war در صورتی که شخصیت اصلی jack Harper باشه
هر چیزی مربوط به garrus (به خصوص archangel) و thane

میراندا همچین شخصیتی نیست!
میراندا از روی جن های پدرش ساخته شده و مادر نداشته, اصولا چیز زیادی برای ساخت یه بازی مستقل نداره اون روابط خانوادگیشون هم که توی Loyalty mission نسخه ی دوم و یه سری از مراحل ME3 مطرح شد و چیز دیگه ای نداره.شخصیتی که فقط بار جنسی نسخه ی دوم رو به دوش می کشه واقعا می شه ازش یه بازی مستقل ساخت؟
دوما کسانی که shepard رو پیدا کردن Liara و Feron بودن (یک Drell که اگه Lair of the shadow broker رو بازی کرده باشید می بینیدش) و میراندا یه جورایی حکم رابط بین Illusive man و این دو نفر رو داشت.توی سری کمیک Mass effect redemption این موضوع رو کامل نشون دادن
اما در مورد این خبر فعلا که دارن ME4 رو می سازن و بهتره بچسبن به همون, ولی اگه بخوان برن سراغ Spin off و prequel به شدت از دو موضوع استقبال می کنم
First contact war در صورتی که شخصیت اصلی jack Harper باشه
هر چیزی مربوط به garrus (به خصوص archangel) و thane

این خیلی مسخرست که یه شخصیت اصلی مثل میراندا رو با یکی مثل Feron که دیالوگهاش به 10 خط هم نمیرسید مقایسه کنید!!!!!!
اتفاقا اگه بخواین پتانسیل ساخت یه بازی از رو میراندا در رابطه با فرار از پدرش و مخفی شدن از اون و بعد هم ملحق شدنش به سربروس از خیلی شخصیتهای دیگه بیشتره!!!
در ضمن حتی میشه داستان این که تو شماره سوم چیکار میکرد و چجوری اوریانا و پدرش رو پیدا میکنه رو روایت کنن!!!!

میراندا همچین شخصیتی نیست! میراندا از روی جن های پدرش ساخته شده و مادر نداشته, اصولا چیز زیادی برای ساخت یه بازی مستقل نداره اون روابط خانوادگیشون هم که توی Loyalty mission نسخه ی دوم و یه سری از مراحل ME3 مطرح شد و چیز دیگه ای نداره.شخصیتی که فقط بار جنسی نسخه ی دوم رو به دوش می کشه واقعا می شه ازش یه بازی مستقل ساخت؟
دوما کسانی که shepard رو پیدا کردن Liara و Feron بودن (یک Drell که اگه Lair of the shadow broker رو بازی کرده باشید می بینیدش) و میراندا یه جورایی حکم رابط بین Illusive man و این دو نفر رو داشت.توی سری کمیک Mass effect redemption این موضوع رو کامل نشون دادن اما در مورد این خبر فعلا که دارن ME4 رو می سازن و بهتره بچسبن به همون, ولی اگه بخوان برن سراغ Spin off و prequel به شدت از دو موضوع استقبال می کنم First contact war در صورتی که شخصیت اصلی jack Harper باشه هر چیزی مربوط به garrus (به خصوص archangel) و thane
من که گفتم به نظر من. میراندا میتونه (شاید الآن نداشته باشه ولی میتونه) گذشته ی بسیار جالبی داشته باشه. همه اش به نویسنده های بازی بستگی داره که داستان رو چجوری از آب در بیارن.
بعدش هم من گفتم جالب میشه بازی با صحنه ی نجات شپرد تموم بشه. نگفتم میراندا شپرد رو نجات داد. منظورم این بود صحنه ی پایانی بازی صحنه ای باشه که میراندا بالای سر شپرده و شپرد داره به هوش میاد.
درسته که بیشتر بار جنسی رو توی قسمت دوم داشت ولی دلیل بر این نمیشه که پتانسیل تبدیل شدن به یه پروتوگانیست رو نداشته باشه.
البته AA T هم گزینه ی خیلی عالیه.

اتفاقا نسخه سومش بنظر من قشنگ تر از دوم بود
we need some more action here:d
به هر حال سليقه اي هست منم نگفتم نسخه سوم خوب نبود به جز پايانش خيلي هم عالي بود:d من بخوام تقسيم كنم شماره اول از بقيه شماره ها بهتر بود و بعدش شماره ٢ و در اخر ٣ قرار ميگيره:d چون رفته رفته عناصر RPG بازي در هر شماره كمتر شد.
ششماره سومش مولتي پلير رو اضافه كرد كه از اين نظر خيلي خوب بود:d.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or