احتمال عرضه Spin-Offهایی در دنیای Mass Effect.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

بایوور در مصاحبه ای با OXM اعلام کرد درست است که داستان شپرد در Mass Effect تمام شده اما هنوز کاراکترهای دیگری هستند که داستان آنها را در یک اسپین اف روایت کنیم.
Casey hudson گفت: "هنوز چیزهای زیادی در جهان مس افکت ناگفته مانده است,ما میتوانیم داستانی کاملا بی ربط به اتفاقات اصلی سری را بازگو کنیم مثلا در مورد کارآگاهی خصوصی در سیتادل یا مثلا چیزی در مورد گروس هنگامی که به عنوان عضوی از C-Sec فعالیت می کرد.گروس با این که یکی از افراد مورد اطمینان شپرد بود اما وی نیز اهداف خود و داستان مخصوصش را داشت,او نیز به نوبه ی خودش در مورد اتفاقات Archangelقهرمان است.همچنین یک بازی با نقش اول یک کروگان خشن که بیشتر حول درگیریهای نزدیک میچرخد نیز جذاب می شود.
Aria,The Illusive Man,Kai Leng,Any henchman همه ی اینها شخصیتهای هستند که میتوانند یک اسپین آف موفق در موردشان ساخته شود.همچنین داستان Javik به عنوان تنها باقی مانده از یک نسل منقرض شده و داستانهای در مورد راه شیری میتواند چیزی فراتر از عالی باشد."

منبع

این خیلی مسخرست که یه شخصیت اصلی مثل میراندا رو با یکی مثل Feron که دیالوگهاش به 10 خط هم نمیرسید مقایسه کنید!!!!!!
اتفاقا اگه بخواین پتانسیل ساخت یه بازی از رو میراندا در رابطه با فرار از پدرش و مخفی شدن از اون و بعد هم ملحق شدنش به سربروس از خیلی شخصیتهای دیگه بیشتره!!!
در ضمن حتی میشه داستان این که تو شماره سوم چیکار میکرد و چجوری اوریانا و پدرش رو پیدا میکنه رو روایت کنن!!!!
من Feron رو با میراندا مقایسه کردم؟گفتم کسانی که شپرد رو برگردوندند به Cerberus فرون و لیارا بودن, حالا می خواد Feron دیالوگ هاش توی بازی 10 خط باشه میراندا 100 صفحه, کمیک رو بخونید می بینید که همه کار ها رو Liara و feron انجام دادن!منظور اینه که نمی شه از روی redemption بازی ای با محوریت میراندا ساخت.
بله شاید بشه از روی میراندا در مورد روابطش با پدرش یه بازی ساخت, ولی حیف نیست این همه داستان غنی تر رو بزارن کنار برن سراغ میراندا؟
اگه از krogan rebellion , First contact war و morning war فاکتور بگیریم (که خودشون پایه های این universe رو تشکیل می دن) و بخوایم یه spin off با حضور شخصیت های موجود در سه گانه بسازیم, ME خیلی شخصیت های غنی تری داره!thane Garrus Wrex و ... حتی از روی Javik که توی همین نسخه ی اخر اضافه شد می شه یه سه گانه کاملا جدید ساخت!مبارزه مردم cYcle قبل با Reaper ها, یه مامور سابق C sec که سر از امگا در میاره, کروگانی که توی مبارزات بین قبیله ای پدرش رو می کشه, assassinـی که توسط گروه های مختلف استخدام می شه همسرش می میره و پسرش ازش فرار می کنه, خیلی جذاب تر از یکی که می خواد بره خواهرش رو پیدا کنه.

من Feron رو با میراندا مقایسه کردم؟گفتم کسانی که شپرد رو برگردوندند به Cerberus فرون و لیارا بودن, حالا می خواد Feron دیالوگ هاش توی بازی 10 خط باشه میراندا 100 صفحه, کمیک رو بخونید می بینید که همه کار ها رو Liara و feron انجام دادن!منظور اینه که نمی شه از روی redemption بازی ای با محوریت میراندا ساخت.
بله شاید بشه از روی میراندا در مورد روابطش با پدرش یه بازی ساخت, ولی حیف نیست این همه داستان غنی تر رو بزارن کنار برن سراغ میراندا؟
اگه از krogan rebellion , First contact war و morning war فاکتور بگیریم (که خودشون پایه های این universe رو تشکیل می دن) و بخوایم یه spin off با حضور شخصیت های موجود در سه گانه بسازیم, ME خیلی شخصیت های غنی تری داره!thane Garrus Wrex و ... حتی از روی Javik که توی همین نسخه ی اخر اضافه شد می شه یه سه گانه کاملا جدید ساخت!مبارزه مردم cYcle قبل با Reaper ها, یه مامور سابق C sec که سر از امگا در میاره, کروگانی که توی مبارزات بین قبیله ای پدرش رو می کشه, assassinـی که توسط گروه های مختلف استخدام می شه همسرش می میره و پسرش ازش فرار می کنه, خیلی جذاب تر از یکی که می خواد بره خواهرش رو پیدا کنه.

من اصلا نگفتم کی شپرد رو نجات داده,شما گفتی میراندا فقط بار جنسی بازی رو رو دوش داشته منم میگم کامل حرفتون غلطه و کسی هم نگفته قراره از روی redemption بازی ساخته بشه!!!
ضمن اینکه جذابیت یه داستان به اون پتانسیل اولیش نیست و مهم اینه چجوری ازش استفاده کنن و وقتی گفتن میخوان در مورد یکی از شخصیتهای بازیهای قبلی بازی بسازن پس کلا First contact war و krogan rebellion که منتفیه,ضمن اینکه قضیه میراندا فقط خواهرش نیست و تقابلش با پدر و ملحق شدنش به سربروس هم هست و این دوتا مثالی هم که شما زدی من یکی فرقی توش با داستان میراندا ندیدم,حالا یکی باباش رو میکشه اون یکی همسرش میمیره یکی هم خواهرش رو میخواد پیدا کنه,اینجوری کسی از یه داستان بازی نمیسازه!!!

من اصلا نگفتم کی شپرد رو نجات داده,شما گفتی میراندا فقط بار جنسی بازی رو رو دوش داشته منم میگم کامل حرفتون غلطه و کسی هم نگفته قراره از روی redemption بازی ساخته بشه!!!
منم همچین چیزی نگفتم, دوستان از برگردونده شدن شپرد حرف زدن (هر چند چند پست بعد گفتن منظورشون چیز دیگه ای بوده), منم گفتم میراندا اینجا نقشی نداشته!گفتن می تونن از روی این موضوع بازی بسازن (که حتما متوجه شدید که این اتفاقات مربوط می شه به redemption), منم می گم نقش اصلی این توی این اتفاقات Feron و liara بودن نه میراندا!بارم می گم مهم نیست میراندا چقدر نقش داره توی بازی فرون چقدر اگه بخوایم فقط در مورد Redemption که بحثمون بود صحبت کنیم, نقش فرون بیشتر بوده.
در ضمن گفتید first contact war کلا منتفیه, حتما می دونید David anderson و Jack harper جفتشون از سرباز های alliance بودن توی این جنگ؟
میراندا هم شاید کاملا بار جنسی بازی رو دوشش نبوده ولی شاید 60 70 درصد وظیفش همین بوده!و خب یه داستان سر هم بندی شده براش گذاشتن کنار!

آخرین ویرایش:
به نظر من که Miranda بین کل کاراکترهای همراه توی سری ME ، در کنار Jacob بدترین همراه ها بودن ! :دی واقعاً از نظر شخصیت پردازی چیز جذاب و خاصی برام نداشتن. بعدش هم Kaidan و Ashley و James Vega.
کلاً هر جوری به سری ME نگاه میکنم ، همراه های انسان به نظرم شخصیت پردازی ـشون خیلی ضعیف تر از بقیه نژادها بود. :دی فقط Jack بین انسان های همراه کاراکتر خیلی جالبی داشت و از گذشته ـش تا نوع رفتارهاش و ... جالب بود.
از اون طرف بقیه همراه ها انقدر عالی طراحی شده بودن که اکثرشون میتونن راحت جزو بهترین کاراکترهای این نسل و نسل های قبل قرار بگیرن. از Garrus ، Wrex ، Tali و بانو Liara گرفته تا Mordin ، Samara ، Thane و حتی Legion که در نگاه اول فقط یک Geth هست ولی یکی از جالب ترین شخصیت پردازی های این سری رو داره. بگذریم از Javik که خیلی ناراحتم که BioWare به صورت DLC منتشرش کرد تا خیلی از دوستان این کاراکتر فوق العاده رو توی بازی نبینن. کاراکتری که از رفتار و حرکاتش تا تک تک دیالوگ هاش محشر بود !

به نظر من که Miranda بین کل کاراکترهای همراه توی سری ME ، در کنار Jacob بدترین همراه ها بودن ! :دی واقعاً از نظر شخصیت پردازی چیز جذاب و خاصی برام نداشتن. بعدش هم Kaidan و Ashley و James Vega.
کلاً هر جوری به سری ME نگاه میکنم ، همراه های انسان به نظرم شخصیت پردازی ـشون خیلی ضعیف تر از بقیه نژادها بود. :دی فقط Jack بین انسان های همراه کاراکتر خیلی جالبی داشت و از گذشته ـش تا نوع رفتارهاش و ... جالب بود.
از اون طرف بقیه همراه ها انقدر عالی طراحی شده بودن که اکثرشون میتونن راحت جزو بهترین کاراکترهای این نسل و نسل های قبل قرار بگیرن. از Garrus ، Wrex ، Tali و بانو Liara گرفته تا Mordin ، Samara ، Thane و حتی Legion که در نگاه اول فقط یک Geth هست ولی یکی از جالب ترین شخصیت پردازی های این سری رو داره. بگذریم از Javik که خیلی ناراحتم که BioWare به صورت DLC منتشرش کرد تا خیلی از دوستان این کاراکتر فوق العاده رو توی بازی نبینن. کاراکتری که از رفتار و حرکاتش تا تک تک دیالوگ هاش محشر بود !

در مورد میراندا به شخصه فکر میکنم چیزی واسش کم نذاشته بدن,تغییر شخصیتی خوبی هم تو داستان واسش اتفاق می افتاد,وفاداری اولیه داستان به سربروس و مشکلش با جک رو با آخرای بازی و ایستادنش کنار شپرد رو با هم مقایسه کنین میبینین که سیر تکاملی مناسبی داشت شخصیتش,در مورد زندگی خصوصیش در کنار همه جدیتش بعد جالبی بهش داده بود,به نظر من شخصیت پردازیش مشکل خاصی نداشت!!!
وگا هم یه شخصیت کلیشه ای بود که همه جا میشه دیدش,یه سرباز تقریبا بدون مغز که بیشتر از ماهیچش استفاده میکنه و وفاداری خیلی زیادی هم داره,درسته این جور شخصیتها کلا کلیشه ای هستن ولی با این وجود بایوور خیلی خوب پردازشش کرده بود!!!
اشلی رو هم شماره اول رو اگه در نظر بگیرین واقعا عالی بود,مخصوصا این حس نژاد پرستی که داشت و باعث شد من واقعا ازش متنفر باشم و نجاتش ندم وهمچنین اهمیت خانوادش واسش ولی تو شماره سوم خیلی ضعیف شده بود!!!
در مورد جیکوب رو کامل موافقم!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or