احتمال عرضه HALO 5 برای PC

mgs2013

کاربر سایت
l0jabnk11tjovcz55f9q.jpg

ایا مایکروسافت سیاست نسخه های ابتدایی این فرنچایز را ، با HALO 5 و The Master Chief Collection ، در سال 2015 بر روی PC ، دوباره تکرار خواهد کرد .

پاسخ خانم Bonnie Ross مدیر ارشد استودیو 343 Industries در مصاحبه با Eurogamer :

فعلا تمرکز ما بر روی نسخه Xbox One است . ما عناوینی مانند Halo: Spartan Assault را در گذشته برای PC عرضه کرده و همیشه به تقاضاها و درخواست طرفداران PC خود توجه نموده ایم ، فعلا تمرکز ما بر روی نسخه کنسولی می باشد ، احتمال عرضه Halo 5 : Guardians بر روی PC کم است .
و به این نکته اشاره کردند هیچ برنامه ای برای X360 نداریم (به دلیل حجم ، ویژگیهای پیشرفته و مشخصات فنی) .

خانم Bonnie Ross به رد یا تایید این عنوان بر روی PC نظر قطعی ارائه ندادند که نکته مثبت و امید برای PC گیمرها خواهد بود . همه چیز به تفکرات مایکروسافت و برنامه های تعیین شده آن بستگی دارد .

نظر شما در این رابطه چیست ؟

منبع

روی PC بدن یا ندن... اصلا هیلو روی PC حال نمیده گیم پلیش! من حالم بد میشه هیلو 1 روی PC .... ولی همون روی کنسول عالیه...بعد مهم تر از همه فعلا همه منتظر Destiny هستن :دی

اتفاقاً Halo ازون دست بازیاست که روی PC خیلی خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره. این عبارت "گیم پلیش روی PC حال نمی‌ده" رو من هیچ موقع نتونستم هضم کنم. یعنی چی دقیقاً؟:d

اتفاقاً Halo ازون دست بازیاست که روی PC خیلی خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره. این عبارت "گیم پلیش روی PC حال نمی‌ده" رو من هیچ موقع نتونستم هضم کنم. یعنی چی دقیقاً؟:d
یعنی اگه رو PC عرضه بشه هضمش واسه بعضیا سخت میشه و گیم پلیش بیخود میشه :دی

اگه این حال عظیم رو بده و مارو از شر خرج اضافه برای خرید X1 خلاص کنه روزی سه بار به درگاهشون سجده میکنیم!:دی

البته عمرا اینکارو نمیکنه! منطقیش هم اینه که نکنه.

به نظر من غیر ممکنه هیلو 5 حداقل تا 10 سال آینده روی کامپیوتر دیده بشه. هیلو بازی انحصاری اصلی ایکس باکسه و خیلی ها فقط به خاطر این بازی رفتن سراغ ایکس باکس. مایکروسافت که احمق نیست آتیش بزنه به تجارت خودش. تازه به احتمال زیاد باندل هیلو 5 ایکس باکس وان هم میاد.

Halo بازی بود که برای اکس باکس طراحی شد تا بهترین FPS ممکنه با کنترل روی یه کنسول باشه و موفق هم شد.چه قدر PC gamer میشناسی اصلا روی پی سی هیلو براش مهم باشه ؟!
من خودم طرفدار سر سخت هیلو هستم و قبل اینکه خیلیاتون اصلا هیلو رو بشناسید داشتم توی اکس باکس لایو هیلو بازی میکردم انلاین (پروفایلم هست).ولی خوب این بازی روی PC جواب نمیده ببخشید اینجوری میگم کنترلش کنسولیزه شدست.
وجود هیلو روی پی سی همونقدر مسخرست که CS GO اومد روی کنسول ها! یا UT 3 اومد روی کنسول ها!
روی پی سی بیاد خوبه ولی رسما نه با ماوس و کیبورد باید یه کنترلر اکس باکس هم خرید.

پ ن: یکی از دلایلی که من و خیلی از اعضای قدیمی پست نمیدن همینه.یه سری هستن که سنشون یه مقدار پایینه و بی ادبن و خیلی با مزن .جوابی برای اینها نداریم که دیگه تشکیل دهنده ی BC همینا شدن.

بعضی از همین افراد سر مسعله ی DR میگفتن که خوب PC هم یکی از پلتفرم های مایکر هست حالا چی شد 180 نظرشون فرق کرد :-//:):|مثال میزدن که الان سونی بازی ر از PS3 روی PS4 هم بیاره مگه مشکلی هست خوب حالا مگه مایکر از XBOXONE بازی ر روی PC بیاره چی میشه ؟؟؟؟؟؟؟ بعضی ها تکلیفشون با خودشون مشخص نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or