احتمال عرضه HALO 5 برای PC

mgs2013

کاربر سایت
l0jabnk11tjovcz55f9q.jpg

ایا مایکروسافت سیاست نسخه های ابتدایی این فرنچایز را ، با HALO 5 و The Master Chief Collection ، در سال 2015 بر روی PC ، دوباره تکرار خواهد کرد .

پاسخ خانم Bonnie Ross مدیر ارشد استودیو 343 Industries در مصاحبه با Eurogamer :

فعلا تمرکز ما بر روی نسخه Xbox One است . ما عناوینی مانند Halo: Spartan Assault را در گذشته برای PC عرضه کرده و همیشه به تقاضاها و درخواست طرفداران PC خود توجه نموده ایم ، فعلا تمرکز ما بر روی نسخه کنسولی می باشد ، احتمال عرضه Halo 5 : Guardians بر روی PC کم است .
و به این نکته اشاره کردند هیچ برنامه ای برای X360 نداریم (به دلیل حجم ، ویژگیهای پیشرفته و مشخصات فنی) .

خانم Bonnie Ross به رد یا تایید این عنوان بر روی PC نظر قطعی ارائه ندادند که نکته مثبت و امید برای PC گیمرها خواهد بود . همه چیز به تفکرات مایکروسافت و برنامه های تعیین شده آن بستگی دارد .

نظر شما در این رابطه چیست ؟

منبع

اگه قرار باشه اون کالکشن بیاد برای PC، الان که نمیاد وقتی بازی فروششو روی Xbox One کرد اون وقت برای PC هم عرضه میشه (ممکنه مثلا دو سال دیگه بیاد) در نتیجه کسی هم صبر نمی کنه که شاید روزی بازی برای PC بیاد و میره Xbox One می خره
البته منم خودم بعید می دونم اون کالکشن Halo و یا Halo 5 برای PC عرضه بشه.

منم در مورد حالا صحبت می‌کنم. این که 3 سال دیگه مایکرو این کالکشن رو واسه PC منتشر می‌کنه یا نه، چیزی هست که ممکنه حتی خود مایکروسافت و 343 الان در موردش نظری نداشته باشن. ممکنه اتفاقات جوری رقم بخوره که عرضش روی PC سودآور باشه و منتشر کنن. ولی من این احتمال رو حداقل در 2-3 سال آینده زیر 1% می‌دونم.

اینطوری که ایشون حرف زده مطمئنن به one محدود نمیشه چون معمولا وقتی سازنده ها اینطوری در مورد بازی حرف میزنن از آخر بازی رو بالاخره واسه پلتفورم مورد نظر تایید میکنن!
اما چون این سری بزرگترین سیستم سلر رو روی One داره 100% همزمان با عرضه کنسولی نمیاد روی PC و اگه هم بیاد 4-5 سال دیگه میاد! و اینطور حرف زدنش شاید واسه همون 4-5 سال دیگه هست!

هروقت اومد, کراس پلی با مستر ریس لطفا":d

اگه این اتفاق بیافته، باید PC Gamerـها رو توی مالتی محدود به استفاده از گیم‌پد کنن. Gamepad vs M/K چهره خوشی نداره و بعد از مدتی که PC Gamerـها با روند کلی مالتی هــیلو آشنا بشن، گیم‌پدی‌ها رو مورد عنایت قرار می‌دن :d

روی PC بدن یا ندن... اصلا هیلو روی PC حال نمیده گیم پلیش! من حالم بد میشه هیلو 1 روی PC .... ولی همون روی کنسول عالیه...بعد مهم تر از همه فعلا همه منتظر Destiny هستن :دی

@خود ماکروسافت
هیلو نمیخوایم آقا، بهتون زیادی فشار میاد، GEOW بدید که 2000 ساله از آخرین نسخش گذشته کالکشن و ... هم نمی خواد بدید واسش:دی

من احتمال میدم alan wake 2 رو pc بیاد با 6 ماه تاخیر
اما برای halo حداقل 4-5 سال تاخیر خواهد داشت
مگه اینکه ببخوان ویندوز 9 رو براش یه انحصاری بدن اونم هیلو باشه اونم حداقل از عرضه رو کنسولش 1-2 سال گذشته باشه
در عمل چیز تقریبا غیرممکنیه
البته با عرضه alan wake میشه انتظار هر چیزی رو داشت از مایکرو
چون یکی از انحصاریهای زیباش بود و با فاصله زمانی انحصاریهایی مثل dead rising fable ,moto cycle و .... رو عرضه کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or