احتمال عرضه HALO 5 برای PC

mgs2013

کاربر سایت
l0jabnk11tjovcz55f9q.jpg

ایا مایکروسافت سیاست نسخه های ابتدایی این فرنچایز را ، با HALO 5 و The Master Chief Collection ، در سال 2015 بر روی PC ، دوباره تکرار خواهد کرد .

پاسخ خانم Bonnie Ross مدیر ارشد استودیو 343 Industries در مصاحبه با Eurogamer :

فعلا تمرکز ما بر روی نسخه Xbox One است . ما عناوینی مانند Halo: Spartan Assault را در گذشته برای PC عرضه کرده و همیشه به تقاضاها و درخواست طرفداران PC خود توجه نموده ایم ، فعلا تمرکز ما بر روی نسخه کنسولی می باشد ، احتمال عرضه Halo 5 : Guardians بر روی PC کم است .
و به این نکته اشاره کردند هیچ برنامه ای برای X360 نداریم (به دلیل حجم ، ویژگیهای پیشرفته و مشخصات فنی) .

خانم Bonnie Ross به رد یا تایید این عنوان بر روی PC نظر قطعی ارائه ندادند که نکته مثبت و امید برای PC گیمرها خواهد بود . همه چیز به تفکرات مایکروسافت و برنامه های تعیین شده آن بستگی دارد .

نظر شما در این رابطه چیست ؟

منبع

مایکروسافت از اواسط نسل قبل سیاستاشو کاملا عوض کرد و دیگه بازیای انحصاری مهمشو رو PC عرضه نمیکنه(میشه گفت AW استثنا بود) اگرم یه روزی بخواد بیاد 5 6 سال بعد از عرضه ی نسخه ی کنسولی بازیه که خوب اونجوری دیگه فایده ای نداره عرضش رو PC....

فکر عرضه بزرگترین سیستم سلر مایکروسافت رو برای PC، خیلی شیک و مجلسی از سرتون بیرون کنین.
اگرم یه روزی بخواد بیاد 5 6 سال بعد از عرضه ی نسخه ی کنسولی بازیه که خوب اونجوری دیگه فایده ای نداره عرضش رو PC....
این فقط و فقط نظر و دیدگاه شخص شماست.

فکر عرضه بزرگترین سیستم سلر مایکروسافت رو برای PC، خیلی شیک و مجلسی از سرتون بیرون کنین.

این فقط و فقط نظر و دیدگاه شخص شماست.
این فقط و فقط نظر و دیدگاه شخصی بنده نیست متاسفانه;)
متای HALO 2 نسخه ی کنسولی : 95
متای HALO 2 نسخه ی PC بازی : 72
بازی که 5 یا 6 سال از عرضش میگذره قطعا اون جذابیت اولیرو نداره...

الان 90%ـه PCـها به راحتی می‌تونن هیلــوهای نسل قبلی رو اجرا کنن. در نتیجه اون کالکشن اگه بیاد، کسی که PC داره و One نخریده، واسه این بازی کنسول تهیه نمی‌کنه!
خودم نمونه این دسته از افراد هستم. به خاطر همین کالکشن دارم یه One می‌خرم. اگه واسه PC میومد، عمراً اول نسل کنسول مایکروسافت رو نمی‌خریدم.
خلاصه این که هیچ دلیلی وجود نداره که مایکروسافت بیاد بزرگترین فرنچایزشو روی PC منتشر کنه در حالی که کنسول خودش از نظر فروش از سونی عقب افتاده.

الان 90%ـه PCـها به راحتی می‌تونن هیلــوهای نسل قبلی رو اجرا کنن. در نتیجه اون کالکشن اگه بیاد، کسی که PC داره و One نخریده، واسه این بازی کنسول تهیه نمی‌کنه!
خودم نمونه این دسته از افراد هستم. به خاطر همین کالکشن دارم یه One می‌خرم. اگه واسه PC میومد، عمراً اول نسل کنسول مایکروسافت رو نمی‌خریدم.
خلاصه این که هیچ دلیلی وجود نداره که مایکروسافت بیاد بزرگترین فرنچایزشو روی PC منتشر کنه در حالی که کنسول خودش از نظر فروش از سونی عقب افتاده.
اگه قرار باشه اون کالکشن بیاد برای PC، الان که نمیاد وقتی بازی فروششو روی Xbox One کرد اون وقت برای PC هم عرضه میشه (ممکنه مثلا دو سال دیگه بیاد) در نتیجه کسی هم صبر نمی کنه که شاید روزی بازی برای PC بیاد و میره Xbox One می خره
البته منم خودم بعید می دونم اون کالکشن Halo و یا Halo 5 برای PC عرضه بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or