شایعه احتمال عرضه Beyond Two Souls Director's Cut برای PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
beyond-two-souls-walkthrough.jpg

خبر کمی قدیمی است ولی بدلیل ارزش خبری ترجمه شده است.
به نظر نمی توان انتظار کم شدن عناوین بازسازی شده را برروی PS4 داشت، هم اکنون ما شاهد ورود چندین عنوان به مانند: «جنری»، « ده لست آو آس» و « گاد آو وار» هستیم. حال باید منتظر نسخه بازسازی شده عنوان « بیوند: تو سولز» باشیم.

به نظر اولین بازی استدیو « کوانتیک دریم» برای PS4 چیزی جز نسخه بازسازی شده بیوند: تو سولز نباشد. این نسخه از پسوند «Director's Cut» استفاده خواهد کرد.

محتوای این نسخه نیز شامل میان پرده های جدید که در نسخه PS3 حذف شده بودند و همچنین انتظار میان پرده می رود «baby stage» را در بازی ببینیم. چندی پیش 2 خرده فروش آلمانی نسخه PS4 بازی را با پسوند «Director's Cut» لیست کرده بودند و، همچنین تروفی های نسخه PS4 بازی نیز لیک شده بود

منبع

بله خصوصا این عنوان که نه تنها یک شاهکاره،یه دو قرنی هم میشه که عرضه شده و ملت رو آتاری میزدن و الان برای زنده کردن یاد و خاطرش دارن بازسازیش میکنن.:|
من اهل تیکه انداختن نیستم و درست نظرمو میگم. دوست عزیز بازی beyond و tlou اواخر نسل اومدن خیلی ها تجربه ش نکردن پس rem شون خیلی خوبه. uncharted collection هم با توجه به اینکه این سری داستان منسجم داره و برای فهمیدن داستان U4 باید سری های قبل رو تموم کرده باشیم برای کسایی که نسل قبل ps3 نداشتن نعمته:)

- - -ویرایش - - -

من نه موافق این کارم نه مخالفش فقط میگم بازی هایی که تا حالا سونی Rem کرده واقعا به دردبخور بوده و ارزشمند حالا میخوای قبول کن یا نکن

من اهل تیکه انداختن نیستم و درست نظرمو میگم. دوست عزیز بازی beyond و tlou اواخر نسل اومدن خیلی ها تجربه ش نکردن پس rem شون خیلی خوبه. uncharted collection هم با توجه به اینکه این سری داستان منسجم داره و برای فهمیدن داستان U4 باید سری های قبل رو تموم کرده باشیم برای کسایی که نسل قبل ps3 نداشتن نعمته:)

- - -ویرایش - - -

من نه موافق این کارم نه مخالفش فقط میگم بازی هایی که تا حالا سونی Rem کرده واقعا به دردبخور بوده و ارزشمند حالا میخوای قبول کن یا نکن
در اینکه با ارزشه شکی نیست چون اگر ارزش نداشت که ریمسترش نمیکردن.
ولی خوب شما به این جنبه نگاه کن که میتونستن این کار رو به عنوان سالگرد 10 سالگی بازی یا ... انجام بدن تا اون موقع اشتیاق برای شماره های بعدی یا ... رو ایجاد کنن یا اصلا به عنوان یک بزرگداشت.مشکل بیشتر فاصله ی کم عرضه ی نسخه ی اصلی با ریمستره،مثلا تامب رایدر یا جی تی ای.

به نظر بنده HR و B2S رو در قالب يك پك بده بيرون خوب ميشه :d

در اینکه با ارزشه شکی نیست چون اگر ارزش نداشت که ریمسترش نمیکردن.
ولی خوب شما به این جنبه نگاه کن که میتونستن این کار رو به عنوان سالگرد 10 سالگی بازی یا ... انجام بدن تا اون موقع اشتیاق برای شماره های بعدی یا ... رو ایجاد کنن یا اصلا به عنوان یک بزرگداشت.مشکل بیشتر فاصله ی کم عرضه ی نسخه ی اصلی با ریمستره،مثلا تامب رایدر یا جی تی ای.
به هر حال نظرها متفاوته. من تو بحث Rem فاصله زمانی برام زیاد مهم نیست، بیشتر به دلیلش توجه میکنم مثلا همین TR زیاد اتفاق خاصی برای نسل جدید پیش نیاورد ولی Gta v با کلی تغییرات از جمله زاویه ی دوربین و بهبود زیاد گرافیکی و فوتو مد و تبدیل به حیوانات و... واقعا ارزشمند بود. به نظرم این کار رو مایکروسافت هم باید با آلن ویک و سه نسخه ی اصلی گیرز انجام بده، آلن ویک برای کسانی که نسل قبل ps3 داشتن و گیرز برای آماده شدن برای تجربه ی Geow جدید. Rem هیلو هم حالا که داریم به عرضه ی یه هیلو با حضور مستر چیف نزدیک میشیم کار فوق العاده ای بود به نظرم

10 ماه پیش یکم قدیمیه !؟ :دی

همچین خبری رو اگه یکی از بچه‌ها میزد تاپیکش ضربتی پاک می‌شد هیچ خود طرف هم برای مدتی بن می‌شد :d

ولی خب اعضای تحریریه فرق دارند :-"

تازه همچین خیری صفحه اول سایت هم هست :d

بازی به قدری ضعیف و بد بود که ارزش ریمستر نداره :d
به نظرم همون چندتا بازی که تایید شدن و بعضی هاشون هم اومدن برا ریمستر کافیه!

هر چند وقت یبار از این خبرا بزارید، منافقین به شکل کامنت های ضد ریمستر خودشونو لو میدن شناسایی میشن. براشون تله بزارید شب میرن خونه کلکشون کنده بشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or