شایعه احتمال عرضه Beyond Two Souls Director's Cut برای PS4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Mr. Worldwide

کاربر سایت
beyond-two-souls-walkthrough.jpg

خبر کمی قدیمی است ولی بدلیل ارزش خبری ترجمه شده است.
به نظر نمی توان انتظار کم شدن عناوین بازسازی شده را برروی PS4 داشت، هم اکنون ما شاهد ورود چندین عنوان به مانند: «جنری»، « ده لست آو آس» و « گاد آو وار» هستیم. حال باید منتظر نسخه بازسازی شده عنوان « بیوند: تو سولز» باشیم.

به نظر اولین بازی استدیو « کوانتیک دریم» برای PS4 چیزی جز نسخه بازسازی شده بیوند: تو سولز نباشد. این نسخه از پسوند «Director's Cut» استفاده خواهد کرد.

محتوای این نسخه نیز شامل میان پرده های جدید که در نسخه PS3 حذف شده بودند و همچنین انتظار میان پرده می رود «baby stage» را در بازی ببینیم. چندی پیش 2 خرده فروش آلمانی نسخه PS4 بازی را با پسوند «Director's Cut» لیست کرده بودند و، همچنین تروفی های نسخه PS4 بازی نیز لیک شده بود

منبع

بازی خوبیه منم بازیش نکردم اگه هم بیاد به احتمال زیاد بازیش نمیکنم

به شخصه اصلا با Beyond اونطوری که با Heavy Rain حال کردم حال نکردم. ضعف های زیادی تو بازی دیدم که صرفا برام یک بازی "خوب" بود فقط.

امید وارم این خبر درست نباشه و همینطور کمپانی عنوان بعدیش رو سریعا معرفی کنه...

اوایل که از دیوید کیج خبر به بیرون درز پیدا میکرد! یک سری همش مسخرش میکردند!

اما نمیدونستند که دیوید کیج خالق یک سبک به اسم interactive action adventure drama است.

کیج موافق و مخالف زیاد داره ولی حضور افرادی مثل این در صنعت بازی یک نیاز هست. کلا ایده نو زیاد داره و همانند بعضی بازیسازها نظیر سودا 51 یا میکامی ریسک پذیر و بازیسازی خلاق و مولف هست.

اما نمیدونستند که دیوید کیج خالق یک سبک به اسم interactive action adventure drama است.

کیج موافق و مخالف زیاد داره ولی حضور افرادی مثل این در صنعت بازی یک نیاز هست. کلا ایده نو زیاد داره و همانند بعضی بازیسازها نظیر سودا 51 یا میکامی ریسک پذیر و بازیسازی خلاق و مولف هست.

کل اینا رو گفتی واسه اون تیکه میکامیش دیگه نه؟؟؟

قشنگ میتونه رو ps4 بصورت سینمایی بده از لحاظ گرافیکی کار رو اگه روش قراره کار کنه .
بیشتر مشخصه بخاطر فروش پایینش دادن که ی تبلیغی هم دوباره از بازی و اسم کیج بشه وگرنه اون Heavy Rain ارزشش ده برابر این بود

vomiting-dog-vomit.jpg

فک کنم این روزا 60% بازی هایی که تو یه سال میان ریمسترن :| بیاند خیلی بازی خوبی بود ولی بازم :|

خوبی معرفی این ریمسترها اینه که میفهمیم xفن ها چقدر مارو دوست دارن و برامون نگرانن :bighug::d
من و این همه خوشبختی چی؟ محاله ;;)
مایکروسافت هم کاری خوبی نمیکنه هی زرت و زرت ریمستر میده.
پ.ن:فک کنم از امضا و آواتارم داد بزنه از صد کیلومتری مایکرو فنم.:d

اگه بشه فوق العادست! انیمیشن ها و گرافیک و داستان بازیش فوق العاده بود و صحنه های احساسی فوق العاده ای داشت من که با این بازی زندگی کردم
یه شوخخی جدی هم بکنم با مایکروفن ها:d اگه بازی های ps3زیاد Remaster میشن واسه ارزش فوق العاده بالاشونه و کسانی که نسل قبل تجربه شون نکردن ضرر خیلی خیلی خیلی بزرگی کردن و اگه بازی های x360 زیاد Remaster نمیشن واسه اینه که تعداد کمی از بازی ها ارزش دوباره و چندباره تکرار رو دارن. من نسل قبل و اول با x360 شروع کردم و بعد با ps3 تمومش کردم. از نظر بازی های انحصاری نسل قبل X360 با اختلاف زیاد با ps3 فاصله داشت و به نظرم به جز سری شاهکار هیلو، آلن ویک و سری فوق العاده گیرز بقیه ی انحصاری هاش ارزش Remaster ندارن
ما از این بازی ها راضی هستیم این مهمه :dمخصوصا beyond برای کسایی که قبلا تجربه ش نکردن یه تجربه ی فراموش نشدنی میشه، هنوز تک تک صحنه های بازی واسم لذت بخشه مخصوصا مرحله ی انفجار و موتور سواری که فوق العاده بود.

اگه بشه فوق العادست! انیمیشن ها و گرافیک و داستان بازیش فوق العاده بود و صحنه های احساسی فوق العاده ای داشت من که با این بازی زندگی کردم
یه شوخخی جدی هم بکنم با مایکروفن ها:d اگه بازی های ps3زیاد Remaster میشن واسه ارزش فوق العاده بالاشونه و کسانی که نسل قبل تجربه شون نکردن ضرر خیلی خیلی خیلی بزرگی کردن و اگه بازی های x360 زیاد Remaster نمیشن واسه اینه که تعداد کمی از بازی ها ارزش دوباره و چندباره تکرار رو دارن. من نسل قبل و اول با x360 شروع کردم و بعد با ps3 تمومش کردم. از نظر بازی های انحصاری نسل قبل X360 با اختلاف زیاد با ps3 فاصله داشت و به نظرم به جز سری شاهکار هیلو، آلن ویک و سری فوق العاده گیرز بقیه ی انحصاری هاش ارزش Remaster ندارن
ما از این بازی ها راضی هستیم این مهمه :dمخصوصا beyond برای کسایی که قبلا تجربه ش نکردن یه تجربه ی فراموش نشدنی میشه، هنوز تک تک صحنه های بازی واسم لذت بخشه مخصوصا مرحله ی انفجار و موتور سواری که فوق العاده بود.
بله خصوصا این عنوان که نه تنها یک شاهکاره،یه دو قرنی هم میشه که عرضه شده و ملت رو آتاری میزدن و الان برای زنده کردن یاد و خاطرش دارن بازسازیش میکنن.:|

@Professor X

دوست تحريريه عزيز
اين نكته كه اسم بازي هاي رو به صورت انگليسي و فارسي مي نويسيد كلا" كلاس كاري و انشاي خبري و خبرنگاري رو ضايع مي كنيد
خواهشا" اسم بازي هاي رو به همون انگليسي بنويسيد من نميدونم اين جزو قوانين هست يا نه ولي اين سبك كار اشتباه كامل

فرضا" شما نميتونيد اسم شهري رو چه از انگليسي به فارسي و چه بالعكس ترجمه كنيد ! چون اصلا" اسم شهر كلا" عوض ميشه اينجا هم تقريبا" همونطوره

در ضمن دوستان درسته كه سيل ريمسترها خوب نيست ولي به دليل تازه بودن نسل و اينكه بازيساز هايه سري هاشون تا دوسال پيش هنوز در حال توسعه بازي براي نسل هفت بودن بايد انتظار همچين چيزي رو ميداشتين
به نظر من اين مدلي بهتره تا مثل PS3 كه ميشه گفت سال اول بازي نداشت تا دوسال بعدش
اينجا هم اون گپ بين نسل هارو با ريمستر دارن پر مي كنن سال ديگه نميتونيد از زيادي انحصاري ها سر بخارونيد

اگه بازی های ps3زیاد Remaster میشن واسه ارزش فوق العاده بالاشونه و کسانی که نسل قبل تجربه شون نکردن ضرر خیلی خیلی خیلی بزرگی کردن و اگه بازی های x360 زیاد Remaster نمیشن واسه اینه که تعداد کمی از بازی ها ارزش دوباره و چندباره تکرار رو دارن.
بازی های Remaster x360 نمیشن چون X1 نیازی زیادی بهشون نداره ولی PS4 به بازی نیاز داره چون بجز یه بازی عالی هیچی نداره با Remaster کردن این کمبود از نظر کمیت جبران میشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or