شایعه احتمال رونمایی از Resident Evil 7 در E3!

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد احتمال رونمایی از Resident evil 7 در E3 امسال وجود دارد زیرا پوستری تبلیغاتی از بازی لیک شده است.
مسلما این عکس اگر هم واقعی باشد کاملا مخفی بوده اما این که چگونه لیک شده کسی اطلاع ندارد.
البته هنوز این خبر کاملا به صورت شایعه بوده و احتمال به موقع نپیوستن آن و فیک بودن پوستر زیاد است.

شما دوست داری آخرین نسخه باشه ما دوست نداریم شما رزیدنت اویل 7 که اومد فکر کن آخرین نسخه بوده تو ذهن خودت هم پرونده این بازی رو برای همیشه ببند :) میتونی همین الان هم اینکار رو بکنی اگه خیلی بدت میاد از بازی!
نمیدونم از چیه این اویل جدیدا طرفداری میکنی:|
احتمالا نسخه ها 1 تا 3 رو بازی کردی!! اونا بودن یه حرفی ولی اینا!؟
بهتره که زودتر پروندش بسته شه اگه میخوان اینجوری بازی بسازن...

کپکام بعد از رونمایی RE:6 اومد گفت دیگه کسی دلش نمیخواد RE کلاسیک بازی کنه و طرفداران میخوان بازی اکشن باشه و از اینجور صحبت های بولشیت و همه دیدیدم که نمرات بازی در چه حد بود. البته نمره های بالا و پایین زیاد داشت ولی دیدگاه کلی منتقدین جالب نبود. حالا که دیدن که اینجور بازی ساختن و هر بلایی که خودشون دوست دادن سر بازی بیارن جواب نمیده و طرفداران قدیمی بازی ناراحت هستن ، باید بیان برگردن به همون سبک قدیمی وگرنه رسما به دست خودشون این ip رو نابود خواهند کرد ( البته اگه نابود نشده باشه ).
ینم بگم که من RE:6 رو co-op آنلاین بازی کردم و کلا تجربه ی بازی co-op تجربه ی خوبیه ولی انصافا اگه میخواستم تنهایی بازیش کنم شک دارم که یکبار هم تمومش میکردم ولی حداقل 2-3 بار بازیش کردم واسه پلات شدنش.

حالا ملت هی از REـهای این نسل می‌نالن، ولی کپکام میاد یه Evilـه نسل بعدی با گرافیک فــک‌برانداز توی E3 نشون می‌ده و ملت دوباره میزنن تو کار غش و ضعف!

بهت اطمینان می‌دم شاهد هرچی باشیم، شاهد گرافیک فک‌برانداز در مورد RE نیستیم! با RE6 رسما ثابت کردن گرافیک هیچ اهمیتی واسشون نداره.

خب بعد از تجربه Revelations واقعا امیدوار شدم.
اما باز هم زیاد فکر نمی‌کنم تو نسخه‌های شماره دار تغییری ایجاد کنن.

گرچه به شدت برای معرفی Remake رزیدنت ایول 2 در E3 مشتاقم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or