شایعه احتمال رونمایی از Resident Evil 7 در E3!

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

به نظر می رسد احتمال رونمایی از Resident evil 7 در E3 امسال وجود دارد زیرا پوستری تبلیغاتی از بازی لیک شده است.
مسلما این عکس اگر هم واقعی باشد کاملا مخفی بوده اما این که چگونه لیک شده کسی اطلاع ندارد.
البته هنوز این خبر کاملا به صورت شایعه بوده و احتمال به موقع نپیوستن آن و فیک بودن پوستر زیاد است.

مگه لوگوی رزیدنت اویل 6 تو کمیک کن رو یادتو ننیست که نوشته بود 15 سپتامبر TGS ! او نفیک بود اینم احتمال زیاد فیک هست من میخواستم همون ظهر خبر شو بزارم گفتم ملت میان فحشم میدن :d در ضمن اول با اسم Biohazard میاد معمولا حالا ببینید تو E3 خبری ازش هست یا نه :d
cyzf9mjxrffxwt8penb.jpg

فقط امیدوارم اگه واقعی هست این آخرین نسخه جدید از این سری باشه و بتونن با آخرین نسخه اون هم برای نسل جدید یک Resident Evil در حد نام خود بازی ارائه بده تا خاطرات Resident Evil در نسل پنجم که با PS One داشتیم رو به یاد بیاریم و با خاطره خوب از نسخه پایانی پرونده این بازی رو برای همیشه ببندیم،

شما دوست داری آخرین نسخه باشه ما دوست نداریم شما رزیدنت اویل 7 که اومد فکر کن آخرین نسخه بوده تو ذهن خودت هم پرونده این بازی رو برای همیشه ببند :) میتونی همین الان هم اینکار رو بکنی اگه خیلی بدت میاد از بازی!

آخرین ویرایش:
میتونن این نسخه رو RPG بدن بیرون!!:دی

روی 2D پلتفرمر هم کار کنن بد نی...
+
دیگه از سری RE انتظار ترس نداشته باشید،،من که همه ی ترسامو نگه داشتم واسه سایکوبریک...:دی

آخرین ویرایش:
ببینید کی گفتم؛ این لوگو فیک نیست...!:دی کپکام اول نسلی خوب کف وخون ملت رو قاطی میکنه با نشون دادن رزیدنت اویلاش! اصلا لگو برام امیدوار کنندست!:دی

الان معرفی بشه میگند از 2008 داشتیم رو بازی کار میکردیم و 32985471 نفر دارند رو بازی کار میکنند و تجربه منحصر به فردی رو به همراه داره و ... :|

با این طراحی حرفه‌ای، اصلا فکر نمی‌کنم فیک باشه. اون پوستر 6 کجا این کجا! این کار یه طراح ماهره.

من از هوادارای قدیم بازی‌ام که از همون سال 96 دنیامو باهاش عوض کردم! هیچ بازی‌ای هنوز برام مثل شماره دوم این سری نشده.
یادمه با وجود تجربه‌ای بدی که از RE5 داشتم با اومدن اخبار RE6 و وجود زامبی‌ها، یک‌سال تا اومدن این نسخه لحظه شماری کردم. کی باورش می‌شد با چنین گندی رو به رو بشیم که شخصا بعدش یه دور 5 رو تموم کنم تا اعصابم سرجاش بیاد؟
الآن دارم Revelations رو بازی می‌کنم و از نظرم یه شاهکاره و واقعا به سبک قدیم برگشته اما همه می‌دونیم این نسخه یه هدف مجزا از سایر سری‌ها داشته.
RE6 کاری کرد منی که اخبار رزیدنت ایول دیوانم می‌کرد الآن این پوستر فقط اعصابمو بهم می‌ریزه. این پوستر حالمو بهم می‌زنه. با این‌که امتیازات مثبت Revelations بهشون یه چیزایی رو یادآور شد، اما فکر نمی‌کنم برای سری‌های شماره دار بتونن یه دفه تغییر موضع بدن. فکر می‌کنم حتی نمی‌خوان که بدن.

اما بعد از تمام این‌ها اگر به این سرعت بخواد این شماره معرفی بشه شک نکنین که برای پاک کردن افتضاح شماره 6 هست. اما اگر بتونن...!
این امید هم باز اینقدر قوی نیست که بتونه حتی یه ذره ذوق از دیدن این پوستر ایجاد کنه.
منم امیدوارم قال قضیه رو بکنن.

البته گفتن در صورت حمایت هواداران ریمیکی از شماره دوم می‌سازیم و الآن کمپین حامیانش رشد زیادی کرده. حتی توی فیسبوک تقریبا پایین هر پست‌شون این درخواست دیده می‌شه و هواداران ساخت ریمیک شماره 2 یه لحظه ساکت نیستن! به قول دوست‌مون، احتمال معرفی این ریمیک هم هست. و الآن بهترین فرصت برای این‌کار فراهم شده.
فقط خدا اون روزی رو نیاره که بخوان با این ریمیک دو دسته هواداران کلاسیک و بعد از 4 رو آشتی بدن!

با این طراحی حرفه‌ای، اصلا فکر نمی‌کنم فیک باشه. اون پوستر 6 کجا این کجا! این کار یه طراح ماهره.

من از هوادارای قدیم بازی‌ام که از همون سال 96 دنیامو باهاش عوض کردم! هیچ بازی‌ای هنوز برام مثل شماره دوم این سری نشده.
یادمه با وجود تجربه‌ای بدی که از RE5 داشتم با اومدن اخبار RE6 و وجود زامبی‌ها، یک‌سال تا اومدن این نسخه لحظه شماری کردم. کی باورش می‌شد با چنین گندی رو به رو بشیم که شخصا بعدش یه دور 5 رو تموم کنم تا اعصابم سرجاش بیاد؟
الآن دارم Revelations رو بازی می‌کنم و از نظرم یه شاهکاره و واقعا به سبک قدیم برگشته اما همه می‌دونیم این نسخه یه هدف مجزا از سایر سری‌ها داشته.
RE6 کاری کرد منی که اخبار رزیدنت ایول دیوانم می‌کرد الآن این پوستر فقط اعصابمو بهم می‌ریزه. این پوستر حالمو بهم می‌زنه. با این‌که امتیازات مثبت Revelations بهشون یه چیزایی رو یادآور شد، اما فکر نمی‌کنم برای سری‌های شماره دار بتونن یه دفه تغییر موضع بدن. فکر می‌کنم حتی نمی‌خوان که بدن.

اما بعد از تمام این‌ها اگر به این سرعت بخواد این شماره معرفی بشه شک نکنین که برای پاک کردن افتضاح شماره 6 هست. اما اگر بتونن...!
این امید هم باز اینقدر قوی نیست که بتونه حتی یه ذره ذوق از دیدن این پوستر ایجاد کنه.
منم امیدوارم قال قضیه رو بکنن.

البته گفتن در صورت حمایت هواداران ریمیکی از شماره دوم می‌سازیم و الآن کمپین حامیانش رشد زیادی کرده. حتی توی فیسبوک تقریبا پایین هر پست‌شون این درخواست دیده می‌شه و هواداران ساخت ریمیک شماره 2 یه لحظه ساکت نیستن! به قول دوست‌مون، احتمال معرفی این ریمیک هم هست. و الآن بهترین فرصت برای این‌کار فراهم شده.
فقط خدا اون روزی رو نیاره که بخوان با این ریمیک دو دسته هواداران کلاسیک و بعد از 4 رو آشتی بدن!
اخ که خوب گفتی گل گفتی =;یعنی اگر اویل 2 به سبک کلاسیک خودش با گرافیک الان همون زاویه دوربین ساخته بشه یه شاهکار در صنعت گیم خواهد شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or