به نظر من ادامه روند ساخت RE به این شکلی که کپکام در پیش گرفته ،دیگه نه به صلاح این IP و نه به صلاح کپکامه!!! مقصد بعدی سری RE با شکل و شمایلی که تو RE6 پیدا کرد،100% قعر چاهه !! من خودم از کسایی نبودم که موقع عرضه RE6 ، اونو به باد انتقاد بگیرم و سعی می کردم بهش خوش بین باشم و ایراد الکی ازش نگیرم ولی در نهایت تجربه 6 RE به اون شکل واسم خوشایند نبود و گاهی اوقات از کابوس هم بدتر بود و قضیه زمانی آزار دهنده میشد که تو RE6 ، انواع و اقسام زامبی از جمله :زامبی چتر باز (:d) ، زامبی موتور سوار ، زامبی خلبان ، زامبی چاقو کش ، زامبی کماندو و ... دیدم ولی یه نمونه از زامبی هایی که چند سال میکامی تو RE هاش استفاده کرده بود، ندیدم !!!!
به نظر من الان بهترین فرصت برای ساخت یه Reboot از عنوان Resident Evil ـه! مسیر جدیدی که میکامی با عرضه RE 4 برای این سری تعیین کرد ،مطمئنا با این بیراهه ای که کپکام توش گیر افتاده خیلی فرق داشت ! کاملا مشخصه کپکام هدف و منظور میکامی رو از ساخت RE 4 متوجه نشده !!!
به هر حال CapCom باید حواسش باشه که تو نسل پنجم و ششم در کنار Konami یکی از قطب های صنعت گیم ژاپن و یکی از غول های این صنعت تو کل دنیا بوده (شخصا همیشه کپکام رو دوست داشتم ولی به خاطر سری DMC ،فن کپکام شدم) و متوجه شده باشه، این سیـــــاست های پول پرستانه و غربی گرایانه اش برای ساخت بازی که نتیجه اش در اغلب موارد چیزی جز یه عنوان بلاک باستر و بی کیفیت نیست ، شایسته این بازی ساز بزرگ نبوده و نیست! از دست دادن میکامی و کامیا به اندازه کافی ، Capcom رو به منجلاب بد بختی کشونده ،پس بهتره یه کم به خودش بیاد!