شایعه احتمال تأخیر بازی Horizon Forbidden West تا سال 2022

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
طبق شایعه جدیدی که از طرف جف گراب، ژورنالیست وب‌سایت ونچربیت مطرح شده، ممکن است تاریخ عرضه بازی Horizon Forbidden West تا سال 2022 به تعویق بی‌افتد. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.
بازی Horizon Forbidden West

او این موضوع را در روز پنجشبه و طی پادکست جاینت بامب اعلام کرد. گراب اشاره کرده که در این مورد کاملا مطمئن نیست و فکر می‌کند که هنوز تصمیم مبنی بر تأخیر بازی نهایی نشده، اما او گفته که تاریخ عرضه دنباله هورایزن بیشتر به سمت سال 2022 متمایل است.

او همچنین در خصوص State of Play بعدی نیز مجددا گفته که به‌طور کامل مطمئن نیست، اما طبق آنچه که از منابع خود شنیده سونی در ماه سپتامبر قسمت جدید این رویداد را برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است که پیش از این تاریخ عرضه هدف Horizon Forbidden West پاییز سال 2021 اعلام شده بود. اما چند هفته پیش هرمن هالست، رئیس استودیوهای پلی استیشن در یک پرسش و پاسخ هشدار داد که هر چند توسعه بازی طبق برنامه پیش می‌رود، با اینحال این تاریخ نهایی نبوده و ممکن است دچار تغییر شود.

هالست گفته بود که همه‌گیری کووید-19 توسعه این عنوان را تحت تأثیر قرار داده، اما سونی حاضر نیست کیفیت بازی‌های در دست ساخت را فدا کند و یا سلامت اعضای تیم خود را به خطر بی‌اندازد. مدتی پیش همچنین اعلام شد که دیگر عنوان موردانتظار سونی یعنی نسخه جدید God of War نیز تا سال 2022 تأخیر خورده است.

بازی Horizon Forbidden West به‌صورت بین نسلی برای پلی استیشن 5 و پلی استیشن 4 منتشر خواهد شد.​

بازیش کاملا تکراری میشد و من یکی حتی تمومش هم نکردم همون نیمه ولش کردم چیزه خاصی نداشت که بخواد پای بازی نگهت داره
ای کاش گوریلا حداقل کنار این یه کیلزون هم در حال توسعه داشته باشه

کلن این بازی فقط به دو علت طرفدار داره :
۱-انحصاری بودنش (مخصوصن اوایل که روی pc هم نبود) بعضی ها هم فقط کافیه برچسب انحصاری به یه بازی بخوره، دیگه همین طوری مستقیم میره تو لیست شاهکارها براشون
۲-پیچیدگی روایت داستان بازی، داستان بازی بصورت پیچیده جلو میره و این باعث میشه خیلی ها بخاطر کنجکاوی حداقل یکبار بازی رو به انتها برسونن ، اما بعدش که داستان رو می‌فهمی، می‌بینی چقدر ایده ی اولیه شکل گیری دنیای بازی چرت هست، فقط یه ایده ی مسخره و چرت رو بصورت پیچیده روایت می‌کنه

Sent from my iPad using Tapatalk

نمیدونم این پست تروله یا نه. :D ولی 43 سال آینده رو از کجا آوردید؟ بازی توی هزار سال آینده جریان داره تا جایی که یادمه. چون یه عدد دقیقی هم گفتید حس میکنم ممکنه تو ذهنتون با یه بازی دیگه قاطی کرده باشید. :D در کل ستینگ بازی برای خیلیا جذاب ترین ویژگیش بود، تمام این چیزایی که برای شما منطقی نیست هم... خب باید داستان بازی رو تموم کنید و متوجه بشید تا منطقی بنظر بیان. :D
داستان بازی تو آینده خیلی دور اتفاق میافته، اما پیش زمینه داستان که مربوط به ریشه هاست مربوط به موقعی که رباتها بر انسانها غلبه کردن تو سال 2064 اتفاق میافته. خودم نیمه اول بازی برام جذاب نبود اما نیمه دوم شدیدا جذاب شد برام و اکپنشن داستانی بازی هم خیلی خوب بود، شدیدا منتظر نسخه دو هستم.

• Like
Reactions: Ludens and Dead2021
۱-انحصاری بودنش (مخصوصن اوایل که روی pc هم نبود) بعضی ها هم فقط کافیه برچسب انحصاری به یه بازی بخوره، دیگه همین طوری مستقیم میره تو لیست شاهکارها براشون
۲-پیچیدگی روایت داستان بازی، داستان بازی بصورت پیچیده جلو میره و این باعث میشه خیلی ها بخاطر کنجکاوی حداقل یکبار بازی رو به انتها برسونن ، اما بعدش که داستان رو می‌فهمی، می‌بینی چقدر ایده ی اولیه شکل گیری دنیای بازی چرت هست، فقط یه ایده ی مسخره و چرت رو بصورت پیچیده روایت می‌کنه

مورد اول رو که 100 درصد موافقم
همین بازی مولتی پلتفرم بود کلی نقد همینجا ازش میکردن
ولی خب چیزی که واقعیت هست قرار نیست تغییر کنه ولی به سلایق بقیه احترام میذارم
اصلا کلا بازی چیزی نداشت که میلی به ادامه دادنش داشته باشی

نمیدونم این پست تروله یا نه. :D ولی 43 سال آینده رو از کجا آوردید؟ D

داستان بازی سال 2064 شکل میگیره ، موقعی که ربات ها بر بشر غلبه می‌کنن
آره من خودم تموم نکردم بازی رو اما چون کنجکاو بودم نسبت به داستانش (بخاطر همون پیچیدگی که گفتم) رفتم داستان کاملش رو پیدا کردم که ببینم چی به چیه
بعدش حرف من اصلن خوب یا بد بودن گیم پلی و گرافیک و این چیزا نیست
کل ایده ی اولیه ی شکل گیری دنیای بازی چرته

• Like
Reactions: diba2000
همین که تا سال 2064 ربات و تکنولوژی می‌تونه تا حدی پیشرفت کنه که زاد و ولد کنن، بر بشر غلبه کنن 2064 میشه 43 سال دیگه ، کمتر از نیم قرن دیگه، بنظرت سرعت رشد ربات ها الآن در این حد هست ؟اتفاقن یکی از حوزه هایی که پیش بینی انسان در مورد سرعت پیشرفتش تا الآن درست از آب درنیومده همین بحث ربات ها بود
و از همه چرت تر هوش مصنوعی که بی‌نهایت ربات پیشرفته تولید کنه ! این دیگه خیلی چرت هست، تو تخیل هم نمیشه یه سیستمی ساخت که بی‌نهایت مثلن دستمال کاغذی تولید کنه چه برسه به ربات ! هر چقدر هم هوش مصنوعی پیشرفت کنه باز این وسط اتلاف انرژی، فرسودگی تجهیزات و محدودیت منابع و غیره هست، در داستان های علمی تخیلی ، نیاز هست یه پل ارتباطی بین اون دنیای خیالی و واقعیتی که هستیم باشه، مثلن رزیدنت اویل خب دستکاری ژنتیکی و ساخت ویروس رو همین الآن بشر دیده به چشمش (ویروس کرونا برای مثال) اما تو هوریزان دوز تخیل دیگه بی‌نهایته

پشمام!
آدم چه چیزا باید بخونه و بشنوه!

داستان بازی تو آینده خیلی دور اتفاق میافته، اما پیش زمینه داستان که مربوط به ریشه هاست مربوط به موقعی که رباتها بر انسانها غلبه کردن تو سال 2064 اتفاق میافته. خودم نیمه اول بازی برام جذاب نبود اما نیمه دوم شدیدا جذاب شد برام و اکپنشن داستانی بازی هم خیلی خوب بود، شدیدا منتظر نسخه دو هستم.
آره من خودم تموم نکردم بازی رو اما چون کنجکاو بودم نسبت به داستانش (بخاطر همون پیچیدگی که گفتم) رفتم داستان کاملش رو پیدا کردم که ببینم چی به چیه

آها شما از اون جهت حساب میکنید. :D خب از این لحاظ بحثی نیست فقط من اولش بابت تایم لاین داستان بازی یکم گیج شدم. :D

پشمام!
آدم چه چیزا باید بخونه و بشنوه!

شما فعلن مواظب باش تا سال 2064 همین اینترنت داغون برامون بمونه ، بعد اگه اینترنت داشتیم ، منتظر می‌شیم ربات ها حمله کنن دنیا رو بگیرن

بازی از نظر داستانی عالی نبود ولی بدم نبود اما گیم‌پلیش عالی بود. مبارزه با ربات‌ها جذاب و نفس‌گیر و متفاوت. دنیای متفاوت و جدیدی رو معرفی می‌کرد. من و خیلی‌های دیگر هم به همین خاطر طرفدارش هستیم نه چون انحصاریه یا lore دنیای بازی!

بازی از نظر داستانی عالی نبود ولی بدم نبود اما گیم‌پلیش عالی بود.!

ملاک برای من هیچ وقت گیم پلی خالی نبوده
همیشه باید با داستان و دنیای بازی ارتباط برقرار کنم تا بتونم براش وقت بذارم

آخرین ویرایش:
یه چیز جالبی که بر من پیش اومد این بود که همه اول ویچر بازی کردن بعد این خوششون نیومد
من اول اینو بازی کردم خوشم اومد بعد ویچر
یادمه مرحله آخر اینو بعد ویچر دییگه نرفتم چون به نظرم چرت اومد
بهترین ویژگیش
دایناسوراش و کومبتش بود و فوتو مود و گرافیک
کاش جا این بازی رو KZ کار میکردن

سلام
ببینید اصولا هر فیلم و سریال و گیمی که یه داستانی رو روایت میکنه در واقع به نوعی توی یه جهان موازیه و هیچ کدوم لزوما پیش بینی از آینده جهان ما نیست بلکه هدفشون کندوکاو و پرداخت یه ایده اس که ممکنه خیلی دور از انتظار و حتی از نظر علمی نشدنی باشه، مثلا چی میشه اگه ربات ها صاحب خلاقیت و اختیار بشن؟! چی میشه اگه سفر در زمان ممکن بشه؟! و ...
الان شما اکثر فیلمای علمی-تخیلی دهه های قبل از 90 رو ببینی معمولا وقایع ـشون در همین سال هایی که الان ما هستیم اتفاق میوفته اما ما در حال حاضر نه قادر به سفر بین ستاره ای هستیم، نه هوش مصنوعی ربات ها به اون درجه ای رسیده که صاحب فکر و ایده بشن، نه خودرو های معلق رو زمین داریم، نه سفر در زمان محقق شده و نه خیلی چیزای دیگه که توی اون فیلما نشون داده میشد! حالا مطابق این منطق باید بگیم فیلمایی مثل Blade Runner، 2001:A Space Odyssey و Back to The Future و Terminator و ... چون محقق نشدن همگی چرت و پرتن؟! خیر چون با یک مستند علمی طرف نبودیم!
ایده ای که ماشین از انسان پیشی بگیره و به بردگی بگیردش را بارها توی فیلمایی مثل ماتریکس و ترمیناتور و ... دیدیم، به نظر من پرداخت هورایزن به این این موضوع در قالب یه گیم کاملا نو و عمیق بود، اینکه آدما ساخته های دست نیاکانشون رو می پرستن یه دنیا حرف پشتشه! اتفاقا به نظر من ایده و ستینگ هورایزن اصلی ترین نقطه قوتشه

هم این هم ویچر جفتشون اورریتد ترین بازیای نسل بودن به شدت حوصله سر بر و بی هویت تکراری هیچ چیز جالبی تو این دو بازی ندیدم شکار ربات با تیرکمون آخه چه لذتی داره فقط تصور کنید جا ربات دایناسور واقعی بود و جا تیرکمون شات گان و تفنگا واقعی قشنگ پتانسیل تبدیل شدن به یه شاهکار داشت ولی این ...
در کل تمام اوپن ورلدا این نسل از دم زباله بودن و این وسط یه بازی بود که قشنگ به بقیه بازی سازا از جمله سی دی پراجکت و همین گوریلا کلاس درس اوپن ورلد ساختن گذاشته بود و اونم بهترین اوپن ورلد تاریخ RDRII
یعنی منی که تو عمرم تو هیچ بازی جهان بازی یک ماموریت فرعی هم نمیرفتم این شاهکارو 100 درصد کردم هنوزم دارم بازیش میکنم ... قشنگ تنها بازی هستش که واقعا شایسته لقب جهان باز و حتی با الکی گشتن توش هم آدم لذت میبره

خب همین که دنیای بازی براتون قابل درک نبوده، یعنی همون چرت بودن ایده ی اولیه، من هم نتونستم با دنیای ساخته شده در این بازی ارتباط برقرار کنم

همین که تا سال 2064 ربات و تکنولوژی می‌تونه تا حدی پیشرفت کنه که زاد و ولد کنن، بر بشر غلبه کنن 2064 میشه 43 سال دیگه ، کمتر از نیم قرن دیگه، بنظرت سرعت رشد ربات ها الآن در این حد هست ؟اتفاقن یکی از حوزه هایی که پیش بینی انسان در مورد سرعت پیشرفتش تا الآن درست از آب درنیومده همین بحث ربات ها بود
و از همه چرت تر هوش مصنوعی که بی‌نهایت ربات پیشرفته تولید کنه ! این دیگه خیلی چرت هست، تو تخیل هم نمیشه یه سیستمی ساخت که بی‌نهایت مثلن دستمال کاغذی تولید کنه چه برسه به ربات ! هر چقدر هم هوش مصنوعی پیشرفت کنه باز این وسط اتلاف انرژی، فرسودگی تجهیزات و محدودیت منابع و غیره هست، در داستان های علمی تخیلی ، نیاز هست یه پل ارتباطی بین اون دنیای خیالی و واقعیتی که هستیم باشه، مثلن رزیدنت اویل خب دستکاری ژنتیکی و ساخت ویروس رو همین الآن بشر دیده به چشمش (ویروس کرونا برای مثال) اما تو هوریزان دوز تخیل دیگه بی‌نهایته

Sent from my iPad using Tapatal
نه آدم هاش یکم مصنوعی بودن فقط . نه اینکه چرت بودن رو نه من قبول نمیکنم بازی خوبی بود ولی اصلا شاهکاری که میگن یک سری از طرفداران نیست و نبوده ولی بازی آبرومندی بود جاهایی دیدم برخی افراد بدون داشتن اطلاعات صحیح مقایسه اش کردن با zelda botw!!! باید گفت واقعا راست میگید ؟؟؟؟ ولی بازی تکنیکی بود موسیقی زیبا داشت طراحی هنری دوست داشتنی داشت شخصیت اصلی هم خوب بود خوب تخیلی هست دیگ بازی تخیلی کامله دیگه نمیشه ایراد از اون جهت گرفت تکلیفش معلومه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or