احتمال امدن Marcus Fenix شخصیت بازی Geow در Mortal Kombat قوت گرفت .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

MarcusFenixFight.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش سری جدید بازی معروف Mortal Kombat از سوی Warner Bros. Interactive و NetherRealm برای دو کنسول PS3 و 360 روانه بازار شد . تفاوتی که میان این دو کنسول این بود که در نسخه PS3 این بازی شخصیت معروف سری بازهای God of War یعنی کریتوس حضور داشت و طرفداران 360 از داشتن شخصیت انحصاری محروم بودند .
شایعات مبنی بر اینکه کارکتر سری بازیهای Gears of War یعنی Marcus Fenix برای نسخه 360 بازی MK نیز ساختهشود زیاد به گوش میرسید حتی خالق این بازی اقای Cliff Bleszinski نیز گفته بود که خیلی دوست دارد یکی از شخصیتهای Geow را در بازی MK ببیند ولی این امر میسر نشد .
در طی جدیدترین خبر رسیده گویا امدن Marcus Fenix در بازی MK برای 360 داران محتمل میباشد . از استودیو Netherrealm اقای Ed Boon و اقای کلیف بی از Epic Games در صفحه توئیتر در این مورد صحبت کردند . اقای Ed Boon در جواب یکی از طرفداران که از وی سوال کرده ایا این امکان وجود دارد تا یکی از شخصیتهای انحصاری شرکت MS به همانند کریتوس شرکت سونی در بازی Mortal Kombat وجود داشته باشد اذعان کرد : به شخصه دوست دارم شخصیت Marcus Fenix از بازی Geow را در بازی MK ببینم .

دیری نگذشت که اقای کلیف بی نیز در جواب اقای Ed Boon از وی دعوت به نشست و صحبت کردن در این مورد کرد .

VG247

• Like
Reactions: x to the z
خیلی میشه روی این شخصیت مانور داد، مثلا فیتالیتیش با اَره یارو رو از وسط نصف میکنه اونوقت میگید سوسوله!!!! عجیب واقعا! بازم مثل اینکه ps فنا اینجا پر شدن....
چه ربطی به فن بودن داره !!!
حرف دور از عقل میزنید هرکی هم مخالفت میکنه میشه فن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
فقط میخواید یکی از ایکس باکس بیاد بره تو کامبت ..
براتون مهم نیست به چه قیمتی باشه !!!!!!
مارکوس هیچیش به این کامبت نمیخوره !!!
بله اگر قرار به زورچپونی باشه هیتمن هم گزینه ی خوبیه !!!!!!!!!!!

اینجا فن بودن خوب نیست چون شخصیته مارکوس اصلا نباید تو چنین چیزی باشه!!! همون کریتوس هم درسته به این بازی میخورد ولی اگه نبود خیلی بهتر میشد.
فکر نکنم مایکروسافت و اپیک قبول کنن مگه اینکه پوله زیادی در میون باشه

اینجا فن بودن خوب نیست چون شخصیته مارکوس اصلا نباید تو چنین چیزی باشه!!! همون کریتوس هم درسته به این بازی میخورد ولی اگه نبود خیلی بهتر میشد.
فکر نکنم مایکروسافت و اپیک قبول کنن مگه اینکه پوله زیادی در میون باشه
خالق این بازی اقای Cliff Bleszinski نیز گفته بود که خیلی دوست دارد یکی از شخصیتهای Geow را در بازی MK ببیند ولی این امر میسر نشد .
متن خبر رو دُرُست نخوندی !

من کلا مخالف این چیزا هستم اصلا شخصیت به این بازی بخوره ولی اصلا دوست ندارم نه مارکوس نه هیچکس دیگه ای بیاند تو این بازی حالا چه میخواد انحصاری 360 و PS باشه چه میخواد بازیش مولتی باشه
فردا پس فردا هم میاند سراغ الطائر و اتزیو :|

خوب کسی که مجبورتون نکرده که با این شخصیت بازی کنید هر کسی باهاش حال نمیکنه خوب نکنه
من به شخصه خوشحال میشم با این شخصیت تو mk بازی کنم

خوب عزيز مثل اين مي مونه كه بيان تو god of war تفنگ بزارن بعد بگن چيه اگه شما دوست نداريد استفاده نكنيد.
به نظر من كه اين ايده خيلي خيلي مزخرفه.:-&

خوب عزيز مثل اين مي مونه كه بيان تو god of war تفنگ بزارن بعد بگن چيه اگه شما دوست نداريد استفاده نكنيد.
به نظر من كه اين ايده خيلي خيلي مزخرفه.:-&
نمیشه ایده مزخرف دونست در بازی cvm3هم کریس حضور داشت اسلحه داشت ولی خوب کار شده بود با این که بازی فایتینگ بود

نمیشه ایده مزخرف دونست در بازی cvm3هم کریس حضور داشت اسلحه داشت ولی خوب کار شده بود با این که بازی فایتینگ بود
تو خودت داری میگی مارول vs کپکام ..
اون چه ربطی به کامبت داره ؟؟
ترکیب کاراکتر های یک کمپانی گیمینگه با یکی از بزرگترین کامیک نویس ها !!!

دیگه همه میدونن من از فن های گیرزم :دی ولی از اومدنش هم خوشحال میشم هم ناراحت ! خوشحال میشم چون می خوام ببینم چه جوری در میاد :دی هم ناراحت چون از قبل هم گفتم اگه شخصیتی از سایر بازیا بخواد با یه بازی فایتینگ جور در بیاد باید 100% از یه بازی HnS باشه چون HnS هم در واقع یه بازیه فایتینگه با یه خروار دشمن به جای یه دونه ! :دی هم کمبو داره و هم معمولاً از سلاح های سرد یا مشت و لگد استفاده میکنن که همشون ضربه از راه نزدیک ـه و به فایتینگ می خوره ولی مارکوس بیس ـش کاور گیری و مبارزه از راه دوره ! به شخصه عاشق این بودم ریو هایابوسا ی عزیز رو توی MK ببینم که بزنه دست و پا و استخون خورد کنه که گویا به آرزوم نرسیدم ! :(

خوب عزيز من mvc اصلا در مورد شخصيت هاي دو كمپاني بود و واجب بود كه بيش تر شخصيت ها تو بازي حضور داشته باشن و در عين حال گيم پلي بازي سريع و فانتزي بود ولي MK يه بازيه كلاسيك هستش و ربطي به شخصيت هاي يه كمپاني يا يه فيلم يا .... نداره پس اصولا نبايد چنين شخصيت هايي رو وارد بازي كنن.

هنوز کلیف بی و بازی چرخ دندهای کج و ماوَج شما به وجود نیومده بود ، سری بازیهای MK ساخته میشدند و جزو بهترین بازیهای فایتینگ به شمار می امدن . هنوز کلیف بی و اون چرخ دندهای کج و ماوَج به وجود نیومده بودن که از این بازی فیلم سریال ساخته میشد . و هنوز... هم یکی از بازیهایی هستش دارای خط داستان غنی هستش که تا الان ادامه داشته . ..

یعنی واقعا آدم این نظراتو میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه..
خوب دوست عزیز اگه سن و سال شما به سری MK نمیخوره دلیل نمیشه مارکوس جون عشق شما و پدید آورنده ی گیمینگ ناجیه این سری بشه...

من نبودم نشد همون موقع جواب دوستان رو بدم..

نکنه خیال کردین کلیف رفته التماس کرده مارکوس رو بیارن تو MK...!؟

از لحاظ محبوبیت هم کاملا معلوم هست یک بازی که روی هر سه پلتفروم به زور 3 میلیون فروش میکنه محبوبیتش بالا هست یا بازی انحصاری که فقط تو هفته اول 3 میلیون فروش کرده..!

من نبودم نشد همون موقع جواب دوستان رو بدم..

نکنه خیال کردین کلیف رفته التماس کرده مارکوس رو بیارن تو MK...!؟

از لحاظ محبوبیت هم کاملا معلوم هست یک بازی که روی هر سه پلتفروم به زور 3 میلیون فروش میکنه محبوبیتش بالا هست یا بازی انحصاری که فقط تو هفته اول 3 میلیون فروش کرده..!

کم مونده بود . وقتی کریتوس رو برای PS3 ساختن این اقا چپ وراست خبر میداد که دوست داره مارکوس رو در MK ببینه میشه بپرسم رو چه حساب میخواست ؟ رو این حساب که خود سازندها میدونن سری MK چه عنوان بزرگی هستش و اوردن یک بازیکن از بازیهایی دیگه باعث افتخار هر شرکتی هست . البته این مشکل شماست چون چشات رو باز کردی و دنیای گیم رو با ابر سوپر منت یعنی ماکوس شناختی و بازی کردی باید هم بیایی بگی MK بازی نیست

یه بازی کاملا مسخره به اسم MK شخصیت های مسخره رو میطلبه، البته MK الان مسخره شده ...

شاید Cole ـه شیرین مغز با لباس بیس بال ـش انتخاب خیلی بهتری باشه :|

کم مونده بود . وقتی کریتوس رو برای PS3 ساختن این اقا چپ وراست خبر میداد که دوست داره مارکوس رو در MK ببینه میشه بپرسم رو چه حساب میخواست ؟ رو این حساب که خود سازندها میدونن سری MK چه عنوان بزرگی هستش و اوردن یک بازیکن از بازیهایی دیگه باعث افتخار هر شرکتی هست . البته این مشکل شماست چون چشات رو باز کردی و دنیای گیم رو با ابر سوپر منت یعنی ماکوس شناختی و بازی کردی باید هم بیایی بگی MK بازی نیست
فرهاد جان MK یه بازی با سابقه و محبوب، ولی به نظرت کاراکترهای عنوان هایی مثل GeOW و GOW نیاز دارن که تو این بازی شناخته بشن ؟!
ضمنا من دوست ندارم کاراکتر مورد علاقه ـمو توی یه بازی فان و مسخره ببینم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or