احتمال امدن Marcus Fenix شخصیت بازی Geow در Mortal Kombat قوت گرفت .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

MarcusFenixFight.jpg

همانطور که مطلع هستید چندی پیش سری جدید بازی معروف Mortal Kombat از سوی Warner Bros. Interactive و NetherRealm برای دو کنسول PS3 و 360 روانه بازار شد . تفاوتی که میان این دو کنسول این بود که در نسخه PS3 این بازی شخصیت معروف سری بازهای God of War یعنی کریتوس حضور داشت و طرفداران 360 از داشتن شخصیت انحصاری محروم بودند .
شایعات مبنی بر اینکه کارکتر سری بازیهای Gears of War یعنی Marcus Fenix برای نسخه 360 بازی MK نیز ساختهشود زیاد به گوش میرسید حتی خالق این بازی اقای Cliff Bleszinski نیز گفته بود که خیلی دوست دارد یکی از شخصیتهای Geow را در بازی MK ببیند ولی این امر میسر نشد .
در طی جدیدترین خبر رسیده گویا امدن Marcus Fenix در بازی MK برای 360 داران محتمل میباشد . از استودیو Netherrealm اقای Ed Boon و اقای کلیف بی از Epic Games در صفحه توئیتر در این مورد صحبت کردند . اقای Ed Boon در جواب یکی از طرفداران که از وی سوال کرده ایا این امکان وجود دارد تا یکی از شخصیتهای انحصاری شرکت MS به همانند کریتوس شرکت سونی در بازی Mortal Kombat وجود داشته باشد اذعان کرد : به شخصه دوست دارم شخصیت Marcus Fenix از بازی Geow را در بازی MK ببینم .

دیری نگذشت که اقای کلیف بی نیز در جواب اقای Ed Boon از وی دعوت به نشست و صحبت کردن در این مورد کرد .

VG247

• Like
Reactions: x to the z
من با مارکوس کاری ندارم، من با سازنده‌ای MK مشکل دارم که بازی زیباشون رو دارند تبدیل به یک مزخرف محض میکنند، آخه یکی نیست به اینها بگه شما این همه شخصیت جالب در سری دارید که تو این نسخه نیستند، چرا از اینها استفاده نمیکنید؟! نمیدونم مارکوس چجوری میخواد در برابر NOOB مبارزه کنه، لابد میخواد یک نعره از ته دل بکشه، دلش رو به خدا بسپره و با اره‌ش به سمتش حمله کنه بعد هر چه باداباد! من نمیدونم شخصیت یک بازی شوتر چه ربطی به فایتینگ داره؟!!!!! پدر این طمع و پول پرستی بسوزه که باعث میشه هر چیزی رو سر جای نادرستش ببینیم!

• Like
Reactions: Amin.J
اینها میخوان از محبوبیت مارکوس استفاده کنن که بلکم بازیشون یک فروشی بکنه..
اگر از لحاظ زمانی بخوایم در نظر بگیریم داستان MK یک 1000 سالی از قبل از دوران Gears هست..

من با مارکوس کاری ندارم، من با سازنده‌ای MK مشکل دارم که بازی زیباشون رو دارند تبدیل به یک مزخرف محض میکنند، آخه یکی نیست به اینها بگه شما این همه شخصیت جالب در سری دارید که تو این نسخه نیستند، چرا از اینها استفاده نمیکنید؟! نمیدونم مارکوس چجوری میخواد در برابر NOOB مبارزه کنه، لابد میخواد یک نعره از ته دل بکشه، دلش رو به خدا بسپره و با اره‌ش به سمتش حمله کنه بعد هر چه باداباد! من نمیدونم شخصیت یک بازی شوتر چه ربطی به فایتینگ داره؟!!!!! پدر این طمع و پول پرستی بسوزه که باعث میشه هر چیزی رو سر جای نادرستش ببینیم!
من کاملا با این قضیه موافقم و به نظرم اضافه کردن مارکوس فنیکس و امثاله به بازی اشتباهه

• Like
Reactions: Heart Broken
اگر از لحاظ زمانی بخوایم در نظر بگیریم داستان MK یک 1000 سالی از قبل از دوران Gears هست..
بعله بعله .... آخه بازی تا حالا فقط یه 10-12 نسخه فروخته اونم فک و فامیلای خوده اِدبون خریده بودن واسه همین الان یادشون افتاده که با وارد کردن مارکوس به بازی یه حال اساسی به فروشش بدن >:d

LOL!!!

هنوز کلیف بی و بازی چرخ دندهای کج و ماوَج شما به وجود نیومده بود ، سری بازیهای MK ساخته میشدند و جزو بهترین بازیهای فایتینگ به شمار می امدن . هنوز کلیف بی و اون چرخ دندهای کج و ماوَج به وجود نیومده بودن که از این بازی فیلم سریال ساخته میشد . و هنوز... هم یکی از بازیهایی هستش دارای خط داستان غنی هستش که تا الان ادامه داشته . ..

این حرکات شاد و خوشحال از ورود کریتوس آغاز شد با فردی گروگر ادامه پیدا کرد و حالا هم که اینجوری میخواد بشه
به هر حال هرکی دوست داشته باشه ازین کاراکترها استفاده میکنه هرکی هم نخواد استفاده نمیکنه کسی که مجبورتون نکرده !

یعنی واقعا آدم این نظراتو میخونه نمیدونه بخنده یا گریه کنه..
خوب دوست عزیز اگه سن و سال شما به سری MK نمیخوره دلیل نمیشه مارکوس جون عشق شما و پدید آورنده ی گیمینگ ناجیه این سری بشه...

این حرکات شاد و خوشحال از ورود کریتوس آغاز شد با فردی گروگر ادامه پیدا کرد و حالا هم که اینجوری میخواد بشه
به هر حال هرکی دوست داشته باشه ازین کاراکترها استفاده میکنه هرکی هم نخواد استفاده نمیکنه کسی که مجبورتون نکرده !
اتفاقاً به نظر من وجود کریتوس و فردی کروگر هم اشتباه محض بود، سه شخصیت اضافه شده دیگه یعنی:اسکارلت، کنشی و رین از شخصیت‌های اصلی سری بودند، اگر سازنده‌ها از همین شخصیت‌ها قدیمی به عنوان DLC استفده کنند به مراتب کیفیت و محبوبیت بازی بیشتر خواهد شد، شخصیت‌هایی مثل:Shinnok و Tania و Reiko و ...
خیلی میشه روی این شخصیت مانور داد، مثلا فیتالیتیش با اَره یارو رو از وسط نصف میکنه اونوقت میگید سوسوله!!!! عجیب واقعا! بازم مثل اینکه ps فنا اینجا پر شدن....
برادر من مگه فقط اره کردنه؟ شما به من بگو این شخصیت که در قالب یک بازی صرفاً شوتر استفاده شده، به چه درد یک بازی فایتینگ میخوره؟ یکم منطق خوبه!چه ربطی به ps فن داره؟!:|

آخرین ویرایش:
خیلی میشه روی این شخصیت مانور داد، مثلا فیتالیتیش با اَره یارو رو از وسط نصف میکنه اونوقت میگید سوسوله!!!! عجیب واقعا! بازم مثل اینکه ps فنا اینجا پر شدن....

مثله اینکه که شخصیت یک بازی اکشن نباید بیاد تو یک بازی فایتینگ مثلا فینیشرش اینکه با اون تفنگش با ارهش یارو رو نصف کنه :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or