خبر رسمی احتمال اضافه شدن بازی Death Stranding به PC Game Pass (تایید شد)

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
بروزرسانی: پس از اشارات مختلف صفحه رسمی سرویس PC Game Pass به بازی Death Stranding، مایکروسافت و شرکت 505 گیمز رسما تأیید کرده‌اند که آخرین ساخته هیدئو کوجیما در تاریخ 23 آگوست (1 شهریور) به این سرویس اضافه خواهد شد.

خبر اصلی: به‌تازگی عوض شدن تصویر پروفایل حساب رسمی PC Game Pass بر روی توئیتر باعث شده تا شایعاتی در خصوص اضافه شده بازی Death Stranding به این سرویس به وجود بیاید. با بازی‌سنتر و جدیدترین اخبار بازی همراه شوید.

در این تصویر پروفایل جدید، منظره‌ای مه‌آلود همراه با تپه‌های سرسبزی دیده می‌شود که شباهت زیادی به مناطق بازی Death Stranding دارد. حساب رسمی PC Game Pass پس از تغییر دادن تصویر حساب خود نوشت: «بعضی وقت‌ها از تصویر یک منظره خوب خوش‌مان می‌آید.» به دنبال انتشار این توئیت، کاربری به نام naven0m@ موفق شد تا مکان دقیق تصویر مذکور را در قسمتی از نقشه Death Stranding پیدا کند:

بازی Death Stranding - تصویر پروفایل PC Game Pass

با توجه به این، بسیاری از کاربران معتقدند که مایکروسافت به اضافه شدن آخرین ساخته کوجیما به سرویس PC Game Pass اشاره دارد. این در حالی است که چند ماه پیش، ایکس باکس و استودیوی Kojima Productions با تأیید شایعات گذشته، از همکاری با هم جهت ساخت یک بازی جدید خبر دادند.

بازی Death Stranding ابتدا در اواخر سال 2019 برای پلی استیشن 4 عرضه شد و به دنبال آن، نسخه عادی و Director's Cut آن نیز در نهایت به پلتفرم رایانه‌های شخصی (استیم و فروشگاه اپیک گیمز) راه پیدا کردند. با اینکه سونی ناشر نسخه پلی استیشن بازی محسوب می‌شود، اما نسخه PC دث استرندینگ توسط شرکت 505Games منتشر شد. چنانچه Death Stranding برای فروشگاه مایکروسافت و سرویس PC Game Pass در دسترس قرار گیرد، احتمالا باری دیگر 505 گیمز وظیفه نشر بازی را بر عهده خواهد گرفت.

آخرین ویرایش:
سونی با بودجه و ریخت و پاش برای همچین بازی، به راحتی میتونست کیلزون و رزیستنس را احیا کنه.سبکی که توش ضعف داره و رقیبش نقطه قوتش هست.

به راحتی لقب بدترین بازی نسل 8 میتونه به این فیلم بازی لقب بگیره

بازی خیلی خوش ساختی بود البته از اون بازی هاست که ی عده عاشقش هستند (مثل من) و یک عده متنفر ! هیچکدوم هم نظرشون درست نیست بلکه صرفا یک نظر هست ! در عین حال با توجه به خبر فکر میکنم خیلی بد باشه از نظر جو روانی برای سونی که روی گیم پس بیاد ! ادم شرطی میشه که انگار اصلش باید گیم پسی باشه نه قیمت خود بازی

من جزء اون دسته ای هستم که اصلا از این بازی خوشم نیومد و اصلا واسم مهم نیست برای چه پلتفرمی عرضه بشه فقط واسم مهمه که نسخه دومش ساخته نشه :D
ولی جهت اطلاع:
DEATH STRANDING Trademark of SONY INTERACTIVE ENTERTAINMENT LLC - Registration Number 6002881 - Serial Number 87107685 :: Justia Trademarks.
اگه سونی میتونه هرجایی از این ip پول در بیاره امیدوارم اینکارو انجام بده خصوصا برای پی سی که با 92% رضایت آمار خوبی داشته. این مدل بازی ها فقط به درد پی سی میخوره که بشینن با صبر و حوصله اون منوهای شلوغ رو بخونن و گزینه های مختلف رو سبک سنگین کنن که به بهترین ترکیب برسن! :D

• Like
Reactions: amir code
این بازی عالیه. به نوعی خوراک PC گیمرهاست.

30 ساعت بازی کردم، آخر دراپش کردم چون بازی کرکی بود و بدون آنلاین بخش مهمی از لذت بازی رو از دست میدی.

قطعا اومدنش روی گیم پس جذابه و هم خودم و هم مطمئنم خیلی پلیرهای دیگه جذب بازی خواهند شد.

میخواستم به محض تخفیف خوردن در استیم تهیش کنم که گویا به لطف گیم پس نیازی به این کار نیست.

منم قبل نمایش های گیم پلی بازی با توجه به سینماتیک های بازی به شدت هایپ بودم براش، ولی بعد که گیم پلی را نشون دادن حدس زدم که احتمالا خوشم نیاد.

بعدا هم بازی کردم حدود 2 چپتری رفتم فکر کنم ولی بعدش جدا نکشید. گیم پلی بازی برای سلیقه من به شدت کند و فاقد جذایبت بود. برا همین منم اصلا دوست ندارم ادامه اش ساخته بشه (زمان و سرمایه گذاری روی جای دیگه ای هزینه بشه)

به راحتی میشه گفت شما بازی رو از روی یوتیوب دیدی و هیچ اطلاعی از گیمپلی نوآورانه اش نداری.

نه تو ماهواره دیدم.از شبکه ویکینگ

به قدری حال به هم زن و حوصله سر بر بود که عذاب میکشیدم.

این بزرکترین اشتباه سونی بعد از قیمت گذاری کنسول ps3 هست.

تو اون موقعیت زمانی هیچ احتیاجی به کوجیما نبود.نسل را برده بود و دلیلی نداشت بخواد از کوجیما استفاده کنه برای فروش کنسول!

سونی باید بره برای پر کردن نقاط ضعف.یکی از نقاط ظعف هم سبک شوتر اول شخص هست که بالاخره باید خودشود درست و حسابی نشون بده.

پ.ن: گیم پلی نوآورانه :p

امدن بدترین بازی نسل 8 رو گیم پس اشتباهه واقعا. باید مایکرو این پولو صرف کار بهتری بکنه، مثلا عکس میکامی رو به تعداد چاپ کنه بین فن ها پخش کنه، یا یه فیلم از مستند زندگیش درست کنه بزرو همه ببینیم.

شبیه ساز پیاده روی اونم ساخته و پرداخته یک ذهن دیوانه ، دیگه قربون صدقه داره ؟!
بستگی به سلیقه داره. یکی ممکنه با شبیه‌ساز رانندگی کامیون حال کنه، یکی شبیه‌ساز آشپزی، یکی شبیه‌ساز نجاری و یکی هم شبیه‌ساز پیاده‌روی. :D کلاً سلیقه خیلی چیز مهمیه.
در مورد قربون صدقه هم به شخصه یکی از بهترین بازی‌های عمرم بوده و خیلی‌های دیگه رو هم دیدم که به طرز عجیبی عاشق بازی شدن و کمتر تجربه مشابهی داشتن. ولی کسی نمی‌گه همه باید حتماً از Death Stranding خوششون بیاد وگرنه کافر هستن و ریختن خون‌شون واجب! فقط موضوع اینه که توی هر تاپیکی در مورد این بازی می‌ریم، یه عده از اعماق دل و جون در حال کوبیدنش هستن و یه جوری صحبت می‌کنن که انگار کوجیما هر شب داره بهشون شلاق می‌زنه که به زور بشینن DS بازی کنن! :D
یا یه جوری نگران هزینه کردن سونی برای این بازی هستن که انگار شکست مطلق بوده! والا توی ماه می ۲۰۲۰ یعنی ۶ ماه بعد از انتشار روی PS4 و در حالی که نسخه پی‌سی هنوز نیومده بود، اعلام شد که بازی به سوددهی رسیده و هزینه‌های تولیدش جبران شده! دیگه بعدش هرچی فروخت فقط سود بود، ولی باز بعضی‌ها غم و غصه می‌خورن که چرا این بازی ساخته شد و سونی آتیش زد به مالش و... :D
با یه بازی طرف هستیم که میانگین امتیازهاش توی PS4 برابر ۸۲ بود، در حالی که ۲۱ امتیاز کامل داشت که نشون می‌ده چقدر سلیقه‌ای هست. چند وقت بعد برای پی‌سی اومد و میانگین رسید به ۸۶. بیشترین تعداد جوایز سال ۲۰۱۹ رو گرفت. همون موقع حتی یکی دو جا به عنوان یکی از بهترین بازی‌های دهه ازش یاد کردن. فروشش هم نسبت به سبکش و این همه توهین و تمسخر بد نبوده و تا جولای پارسال، یعنی قبل از اومدن Director's Cut برای PS5 و پی‌سی، ۵ میلیون نسخه فروخته بود و الآن مطمئناً بیشتر هم شده.
ولی هر جا می‌ریم یه عده در حال مسخره کردن بازی هستن که به طرز جالبی خیلی‌هاشون هم اصلاً بازی نکردنش! :D

واقعا سخت فن یه کارگردان باشی که تاریخ مصرفش تموم شده باشه و بدتر این که زمین و زمان مقصر بدونی چون میکامی نتونسته موفق باشه. کلا خیلی بد کسی تو موضع ضعف قرار بگیره.جای قضاوت یکم درکش کنید وضعیت جالبی نیست:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or