احتمالا نسخه جدید اساسین کرید Assassin’s Creed Origins نام داشته باشد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
طبق شایعاتی که در این چند ماه منتشرشده است، داستان نسخه جدید عنوان Assassin’s Creed در کشور مصر اتفاق می‌افتد و همان‌طور که قبلاً اشاره‌شده بود، این عنوان Assassin’s Creed Empire نام دارد ولی طبق اطلاعاتی که به‌تازگی منتشرشده است به نظر می‌رسد نام آن تغییر کرده است و قرار است بانام Assassin’s Creed Origins منتشر شود.

طبق پستی منتشرشده در وب‌سایت ردیت، شخصی که ادعا می‌کند برای شرکتی کار می‌کند که او در آنجا مسئول ساخت کارت‌های پیش‌خرید، برای بازی‌ها است. چند هفته پیش، سفارشی به آن شرکت داده‌شده است برای بازی‌های Assassin’s Creed Origins و Far Cry 5 (به‌تازگی شایعه شده است که یوبی سافت بر روی عنوانی جدید از سری Far Cry کار می‌کند.) و داستان اصلی آن در مصر باستان اتفاق می‌افتد و قرار است اواخر امسال برای پلتفرم‌های مختلف منتشر شود.

این شخص در مورد آن چیزی که بر روی کارت‌ها دیده است می‌گوید:

«این بازی جدید Assassin’s Creed Origins نام دارد. و به نظرمی سد در مصر باستان باشد. درزمینهٔ این طرح‌ها تصویری از اهرام مصر دیده می‌شود. در مرکز این تصویر اساسینی را می‌بینم که وارد شهر می‌شود. به نظر می‌رسد این اساسین زره ای را پوشیده است و در دستان او یک کمان وجود دارد و بر روی شانه‌های او یک شاهین قرار دارد.»

منبع

طرف اینم گفته:

با توجه به اینکه گفته "Follow Shadya to Khenut's Villa" و Khenut هم توی حدود 2500 سال پیش از میلاد اتفاق افتاده می شه یه تایملاینم پیدا کرد. مسئله اینجاست هیدن بلید اختراع شده بوده اون زمان؟ اگه شده باشه هم قطعا نباید انگشت داشته باشه مگه اینکه بخوان کلا نادیده بگیرن الطیر رو:|
چیکار دارن می کنن توی یوبیسافت؟ جدی کنجکاو شدم:|
2500 سال پیش از میلاد؟؟؟؟؟؟؟
خیر!!! هیدن بلید که نزدیک به اختراع شدنم نبوده! اختراع هیدن بلید کمتر از 500 سال قبل از میلاد بوده! :D
خشایارشا 465سال قبل از میلاد کشته شده، که طبق اسناد بازی، اولین بار اینجا هیدن بلید اختراع(استفاده) شده:D

حالا اون مشکل قطع شدن انگشت که اصلا مشکل کوچیکی نیست! اگر زمانش میخورد،قطع میکردن! کی به کیه؟ :D ولی خوب نیست :( ، ببینیم چی رو جایگزینش میکنند!

فکر کنم توی اون زیرزمین AC II شخصی (زن بود فکر کنم) ز مصر هم بود،ببینیم زمان اون میخوره به بازی یا نه:-"

پ.ن : خوب چکیدم، اون مجسمه زیرزمین زمانش خیلی متفاوته:-" کنتر از صد سال قبل از میلاده:-"

آخرین ویرایش:
اگه درست یادم باشه تو AC2 اون اتاقی که مجسمه چند تا اساسین توش بود در مورد یکی از اساسین ها گفته بود که اولین بار از هیدن بلید استفاده کرده! چیزی در مورد اختراع وجود نداشت محلش رو گم کردم پیدا کردم متن دقیقش رو میزارم ولی یادمه به اولین استفاده اشاره کرده بود! ضمن اینکه ممکنه قبل این استفاده شده باشه ولی جایی ثبت نشده!

یه عکس جدید لیک شده، شخصیتش همون شخصیت لیک شده قبلیه ، دریا هم داره.View attachment 74898
https://i.imgur.com/XBQOOTK.jpg
Ugh fuck it.. Here it is, enjoy: Your first look at Assassin's Creed: Origins • r/assassinscreed

طرف اینم گفته:

با توجه به اینکه گفته "Follow Shadya to Khenut's Villa" و Khenut هم توی حدود 2500 سال پیش از میلاد اتفاق افتاده می شه یه تایملاینم پیدا کرد. مسئله اینجاست هیدن بلید اختراع شده بوده اون زمان؟ اگه شده باشه هم قطعا نباید انگشت داشته باشه مگه اینکه بخوان کلا نادیده بگیرن الطیر رو:|
2500 سال قبل از میلاد میشه 4500 سال پیش
هخامنشیان 2500 سال پیش بودن و مصریان نهایتا 3000 سال پیش
پس کلا با عقل جور در نمیاد

یه عکس جدید لیک شده، شخصیتش همون شخصیت لیک شده قبلیه ، دریا هم داره.View attachment 74898
https://i.imgur.com/XBQOOTK.jpg
Ugh fuck it.. Here it is, enjoy: Your first look at Assassin's Creed: Origins • r/assassinscreed

طرف اینم گفته:

یه ایرادی باید بگیرید کلا دیگه.
اولا اینکه یه تحقیقی بفرماید راجع به Lore بازی بکنید بدک نیست. اون قضیه ساخت hidden blade و استفاده ازش هم به طور رسمی توی تاریخ ( دنیای ac ) توسط داریوش استفاده شده بود. یعنی اولین استفاده ازش که توی تاریخ ثبت شده برمیگرده به دوران داریوش. ( منبع: Assassin's Creed 2 ) مورد دوم اینکه قطع انگشت که هنوز من نمیدونم توی بازی تایید شده یا نه، ولی هزاران هزار Piece of Eden توی دنیای این بازی وجود داره که مصرف کننده این PoE خیلی راحت میتونه دانش و علم مورد نیاز برای ساخت اسلحه جدید یا ارتقا یافته رو از طریقش پیدا بکنه. بعدشم کلا اون قطع انگشت بزرگترین دلیلی که براش وجود داشت، وفاداری به فرقه بود. الطائر بعد مطالعه کاملی که روی PoE خودش داشت تونست یه مدل جدید از هیدن بلید طراحی بکنه که به انگشتشونم آسیب نزنه ولی با تمام این اوصاف، دور و بر 1500 میلادی وقتی که اتزیو و کلا شعبه ایتالیا بدون نیاز به قطع انگشت از هیدن بلید استفاده میکردند، شعبه اسپانیا فرقه ( که آگیلار یکی از اعضای اون بود ) هنوزم داشتن انگشت اعضا رو قطع میکردن و جالبتر اینه که به زبون عربی هم سوگند میخوردن.
درضمن همه این داستانایی که من تعریف کردم به کنار. اینکه سازنده بخواد Lore بازیشو یه دستکاری کوچیک بکنه ( مثلا نخواد انگشت یارو رو قطع بکنه ) و ... هیچ چیز بزرگی نیست که اینجوری bold ـش میکنید :))
ولی بازم اگه انگشت شخصیت رو قطع نکنن، اولین بهانه ای که میتونن بیارن اینه که این دورانی که بازی جدید توش جریان داره کلا توی تاریخ ثبت نشده... پس بهتره که گیر الکی ندید از الان.

پ.ن: راستی الطیر کیه؟ AL TIR ؟ الطائر ـه دوست من.
پ.ن2: حالا شما که خوبی، یه بنده خدایی نوشته بود 2 سال از بازی خبری نبوده حالا که خبر اومده اسمش origins ـه؟ چرا همچین اسم مسخره ای انتخاب کردن. اصلا من نمیخرم بخاطر همین اسم. یعنی عالین دوستان :))!
smh
عملا اومدی حرفای من در ضمینه Lore رو تکرار کردی بعد می گی من چیزی نمی دونم؟ نمی دونم فارسیت چقدر قویه، ولی اومدم طبق اون عکسه پیشبینی انجام دادم:) خیلی هم قضیه سادست:
Khenut قبل از داریوشه --> هیدن بلید اختراع نشده --> اگه یجوری اختراع شده باشه هم باید انگشت طرف قطع شده باشه چون قبل از الطیره.
هرچند امکان داره این یارو اصلا یه فرد دیگه ای باشه و ربطی به اون Khenutـی که 2500 سال ق.م زندگی می کرده نداشته باشه.
هیچگونه جاجی هم صورت نگرفت، فقط یه پیشبینی بود و اون "دارن چیکار می کنن" هم بار مثبت داشت نه منفی.
پ.ن: هم طَیر و هم طائر درستن و دوتاشون رو واسه پرنده مفرد استفاده می کنن توی عربی، هر چند شمایی که طَیر رو می خونه TIR این چیزا رو فکر نکنم بدونی:)) هر چند تلفظی که توی بازی هم میشه اَ-تَّ-ئیر هستش به حرف الطائر نزدیک تره، ولی من از 2007 می نوشتم الطیر و دیگه عادت شده;)
پ.ن: خدایی باحالین شما، پست اطلاع رسانی رو به عنوان هیت برداشت می کنید؟ دستتون رو از روی ماشه بردارید.
پ.ن: امیدوارم از این قضایای Sage و ... یا بکشن بیرون یا دیگه آرک داستانی رو تموم کنن. اون POE هایی که قبلا می گرفتیم کجا، جمجمه فلان Sage که آخرشم می فهمیم زیر پاریسه و بیخیالش می شیم کجا:| باز این Shroud بد نبود ولی خوب هنوز جونو رو هواس:|
شما لازم نیست صحیح و غلط چیزی رو به من یاد بدید. ولی چون اطلاعات خودت ضعیفه یکی باید بهت یه چیزایی رو یاد بده ظاهرا. اسم اون شخص الطائره و هیچ جا هم بهش الطیر و ... گفته نمیشه :) نوشتارشم Altair ( الطائر ) ـه که هرچند بعید میدونم کلا این چیزا رو بفهمی. فقط چیز اشتباهی که یاد گرفتی رو میخوای تکرار کنی. اون al tir هم برای فان عرض کردم.
درضمن شما عملا ته پستت داری یوبی رو ترول میکنی. فکر نمیکنم از سر دلسوزی اون جوک رو ته پستت نوشته باشی؟

آخرین ویرایش:
تیم ساخت بازی همون اعضای Black Flag هستن و مبارزات دریایی هم گویا قطعی هست دیگه، برای من بهترین خبر ممکنه :D
البته مبارزات دریاییه 2500سال قبل از میلاد کجا، عصر طلایی دزدان دریایی و کشتی های به توپ مجهز کجا! :D
مبارزات، و مخصوصا دریاییش زمین تا آسمون نسبت به سه به بعد متفاوت میشه:دی

2500 سال پیش از میلاد؟؟؟؟؟؟؟
خیر!!! هیدن بلید که نزدیک به اختراع شدنم نبوده! اختراع هیدن بلید کمتر از 500 سال قبل از میلاد بوده! :D
خشایارشا 465سال قبل از میلاد کشته شده، که طبق اسناد بازی، اولین بار اینجا هیدن بلید اختراع(استفاده) شده:D

حالا اون مشکل قطع شدن انگشت که اصلا مشکل کوچیکی نیست! اگر زمانش میخورد،قطع میکردن! کی به کیه؟ :D ولی خوب نیست :( ، ببینیم چی رو جایگزینش میکنند!

فکر کنم توی اون زیرزمین AC II شخصی (زن بود فکر کنم) ز مصر هم بود،ببینیم زمان اون میخوره به بازی یا نه:-"

پ.ن : خوب چکیدم، اون مجسمه زیرزمین زمانش خیلی متفاوته:-" کنتر از صد سال قبل از میلاده:-"

اتفاقا اگه بخوان بازیو توی داستان مصر بسازن بهترین زمان همونه! :D کمه کمش دو تا کاراکتر بزرگ داریم که به قتل میرسن (همون کلوئپاترا و اون یکی هم ژولیوس سزار)، و کلی وقایع تاریخی بزرگ دیگه... و مبارزه با لژیون ها هم میتونه فوق العاده باشه! :D

در کل حالا من فعلا خبر ندارم زمان بازی تایید شده یا نه، اما شدیدا احتمال میدم بندازن برای دور و بر همون دوران میلاد، کاراکتر مشهور زیاده، ویلن زیاده، اکثرشونم ترور میشن! :D و اگه بخوان بازی وسیعی بسازن تا میتونن برای شهر ها و نیرو ها از ترکیب مصر، رم و حتی یونان استفاده کنن.

اتفاقا اگه بخوان بازیو توی داستان مصر بسازن بهترین زمان همونه! :D کمه کمش دو تا کاراکتر بزرگ داریم که به قتل میرسن (همون کلوئپاترا و اون یکی هم ژولیوس سزار)، و کلی وقایع تاریخی بزرگ دیگه... و مبارزه با لژیون ها هم میتونه فوق العاده باشه! :D

در کل حالا من فعلا خبر ندارم زمان بازی تایید شده یا نه، اما شدیدا احتمال میدم بندازن برای دور و بر همون دوران میلاد، کاراکتر مشهور زیاده، ویلن زیاده، اکثرشونم ترور میشن! :D و اگه بخوان بازی وسیعی بسازن تا میتونن برای شهر ها و نیرو ها از ترکیب مصر، رم و حتی یونان استفاده کنن.
تو اولین شایعات میگفتن زمان رو میخوان ببرن عقب، که دستشون برای داستان سرایی باز باشه! :دی
همون 2500سال قبل شاید براشون گزینه ی بهتری باشه:-" استاد تاریخی نباید اونقدر زیاد باشه، و هر بلایی دوست دارن میتونند سر مصر بیارن:-"

علاوه بر هیدن بلید ، ساختمون بلندم دیگه نداریم:|

2500 سال قبل از میلاد میشه 4500 سال پیش
هخامنشیان 2500 سال پیش بودن و مصریان نهایتا 3000 سال پیش
پس کلا با عقل جور در نمیاد
حکومت مصر باستان عمرش خیلی فراتر از اینه......شکل گیری حکومت مصر باستان به 3000 سال قبل میلاد مسیح یعنی 5000 سال قبل بر می گرده:D
خیلی خیلی کهن تر از حکومت هخامنشیان و ...... .

یعنی دوران پادشاهی کهنش از حدود 5000 سال پیش شروع شده(قبل از اونش دیگه پادشاهی نیس وگرنه قبل از اونم شهر و زندگی بوده)

اینم لینک ویکی که برای مطالعه خوبه :
مصر باستان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

.

آخرین ویرایش:
حکومت مصر باستان عمرش خیلی فراتر از اینه......شکل گیری حکومت مصر باستان به 3000 سال قبل میلاد مسیح یعنی 5000 سال قبل بر می گرده:D
خیلی خیلی کهن تر از حکومت هخامنشیان و ...... .

یعنی دوران پادشاهی کهنش از حدود 5000 سال پیش شروع شده(قبل از اونش دیگه پادشاهی نیس وگرنه قبل از اونم شهر و زندگی بوده)

اینم لینک ویکی که برای مطالعه خوبه :
مصر باستان - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

.
پادشاهی کهنش از 2181 تا 2686 پیش از میلاد (تمدنی هم به وجود نیورده و تشریفاتی و مقدماتی بوده:D) بوده، در حالی که اولین قدرتی که در مناطق ایران مستقر شد (ایلامیان) برمیگرده به 3200 پیش از میلاد که با توجه به اطلاعاتی که ازشون بدست اوردم دولت و ... داشتند!
بعد شما اعلام میکنی که قبل از پادشاهی کهن مصر (که عملا پادشاهی نبوده) پادشاهی نیست!

بعد شما اعلام میکنی که قبل از پادشاهی کهن مصر (که عملا پادشاهی نبوده) پادشاهی نیست!
من مصر رو گفتم.....یعنی قبل از پادشاهی کهن مصر عملا تو مصر پادشاهی نبوده و گرنه ایلامیان 10000 سال پیشم پادشاهی داشته باشن به بحث تاپیک ما مرتبط نمیشه

در مورد کیفیت پادشاهی کهن مصر هم که در چه حدی پادشاهی بوده یا نه من نظری نمیدم چون رشته تخصصیم نیست ولی تا حدی که بشه ازش بازی ساخت و یه داستان اساسینی ارایه داد کفایت می کنه....

.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RedShift
یه ایرادی باید بگیرید کلا دیگه.
اولا اینکه یه تحقیقی بفرماید راجع به Lore بازی بکنید بدک نیست. اون قضیه ساخت hidden blade و استفاده ازش هم به طور رسمی توی تاریخ ( دنیای ac ) توسط داریوش استفاده شده بود. یعنی اولین استفاده ازش که توی تاریخ ثبت شده برمیگرده به دوران داریوش. ( منبع: Assassin's Creed 2 ) مورد دوم اینکه قطع انگشت که هنوز من نمیدونم توی بازی تایید شده یا نه، ولی هزاران هزار Piece of Eden توی دنیای این بازی وجود داره که مصرف کننده این PoE خیلی راحت میتونه دانش و علم مورد نیاز برای ساخت اسلحه جدید یا ارتقا یافته رو از طریقش پیدا بکنه. بعدشم کلا اون قطع انگشت بزرگترین دلیلی که براش وجود داشت، وفاداری به فرقه بود. الطائر بعد مطالعه کاملی که روی PoE خودش داشت تونست یه مدل جدید از هیدن بلید طراحی بکنه که به انگشتشونم آسیب نزنه ولی با تمام این اوصاف، دور و بر 1500 میلادی وقتی که اتزیو و کلا شعبه ایتالیا بدون نیاز به قطع انگشت از هیدن بلید استفاده میکردند، شعبه اسپانیا فرقه ( که آگیلار یکی از اعضای اون بود ) هنوزم داشتن انگشت اعضا رو قطع میکردن و جالبتر اینه که به زبون عربی هم سوگند میخوردن.
درضمن همه این داستانایی که من تعریف کردم به کنار. اینکه سازنده بخواد Lore بازیشو یه دستکاری کوچیک بکنه ( مثلا نخواد انگشت یارو رو قطع بکنه ) و ... هیچ چیز بزرگی نیست که اینجوری bold ـش میکنید :))
ولی بازم اگه انگشت شخصیت رو قطع نکنن، اولین بهانه ای که میتونن بیارن اینه که این دورانی که بازی جدید توش جریان داره کلا توی تاریخ ثبت نشده... پس بهتره که گیر الکی ندید از الان.

پ.ن: راستی الطیر کیه؟ AL TIR ؟ الطائر ـه دوست من.
پ.ن2: حالا شما که خوبی، یه بنده خدایی نوشته بود 2 سال از بازی خبری نبوده حالا که خبر اومده اسمش origins ـه؟ چرا همچین اسم مسخره ای انتخاب کردن. اصلا من نمیخرم بخاطر همین اسم. یعنی عالین دوستان :))!
smh
عملا اومدی حرفای من در ضمینه Lore رو تکرار کردی بعد می گی من چیزی نمی دونم؟ نمی دونم فارسیت چقدر قویه، ولی اومدم طبق اون عکسه پیشبینی انجام دادم:) خیلی هم قضیه سادست:
Khenut قبل از داریوشه --> هیدن بلید اختراع نشده --> اگه یجوری اختراع شده باشه هم باید انگشت طرف قطع شده باشه چون قبل از الطیره.
هرچند امکان داره این یارو اصلا یه فرد دیگه ای باشه و ربطی به اون Khenutـی که 2500 سال ق.م زندگی می کرده نداشته باشه.
هیچگونه جاجی هم صورت نگرفت، فقط یه پیشبینی بود و اون "دارن چیکار می کنن" هم بار مثبت داشت نه منفی.
پ.ن: هم طَیر و هم طائر درستن و دوتاشون رو واسه پرنده مفرد استفاده می کنن توی عربی، هر چند شمایی که طَیر رو می خونه TIR این چیزا رو فکر نکنم بدونی:)) هر چند تلفظی که توی بازی هم میشه اَ-تَّ-ئیر هستش به حرف الطائر نزدیک تره، ولی من از 2007 می نوشتم الطیر و دیگه عادت شده;)
پ.ن: خدایی باحالین شما، پست اطلاع رسانی رو به عنوان هیت برداشت می کنید؟ دستتون رو از روی ماشه بردارید.
پ.ن: امیدوارم از این قضایای Sage و ... یا بکشن بیرون یا دیگه آرک داستانی رو تموم کنن. اون POE هایی که قبلا می گرفتیم کجا، جمجمه فلان Sage که آخرشم می فهمیم زیر پاریسه و بیخیالش می شیم کجا:| باز این Shroud بد نبود ولی خوب هنوز جونو رو هواس:|
درضمن شما عملا ته پستت داری یوبی رو ترول میکنی. فکر نمیکنم از سر دلسوزی اون جوک رو ته پستت نوشته باشی؟
مطمئنی همون پست رو داری نگاه می کنی؟:)) دستت رو از رو ماشه بردار;)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: gamer1998y
در مورد Hidden Blade و قطع انگشت که یکی از نمادهای خود بازی هست فکر می کنم حتما دلیلی براش میارن که امیدوارم مسخره نباشه! چه عدم وجود باشه، چه قطع شدن یا نشدن انگشت، چه پیشرفتش. کلا توی کارهای یوبی درسته داستان کلی اونطوری که باید پرداخته نمی شه، اما یه سری جزییات رو بیشتر وقت ها رعایت می کنن. مثلا یکی از دلایلی که می تونه باشه، این دوره 2500 سال قبل از میلاد خیلی نزدیک به First Civilization هست که خوب تمدنی خیلی پیشرفته بودن، اما نابود می شن و یه سری بقایا ازشون می مونه، که همون PoE ها و یه سری Codex هست، ممکنه توی اون دوره تاریخ Codex های زیادی ازشون مونده باشه که بتونن سلاح های پیشرفته تری بسازن، اما در طول تاریخ نابود شده باشن که مثلا سر Altair یه نمونه ساده رو دوباره می بینیم.( گرچه اینا همش توی پیشرفتی که خود بازی داشت و ایده های جدید شکل گرفت، اما می بینیم که برای هر قسمت یه دلیلی آورده شده). در مورد ساختمون های بلند هم اهرام مصر هستن با اون ارتفاع، و حالت طبیعی محیط هم خیلی جاها رو پدید آورده، حتما نیازی به دست ساخت بشری نیست، اما چیز مهم تری که می تونه اتفاق بیافته حضور دوباره Tombها توی بازی هست که واقعا جاشون خالی بود.
انتخاب اون دوره هم دستشون رو باز میذاره کامل از لحاظ شخصیت ها و داستان، امیدوارم مثل BF طرف از همون اول خودش یه پا Assassin کامل نباشه!

چیزی که برام عجیبه اینه که چه چیز خاصی تو دودمان پنجم مصر دیدن!
به شخصه خیلی دوس داشتم تو دودمان 18 ام مصر باشه (دوستانی که سینوهه رو خوندن درک میکنن یحتمل)
دودمان چهارم هم به نظرم میتونست جالب شه عصر هرم ها و کلا اتفاقاتی که اون دوره افتاد
زمان ژولیو سزار و کلئوپاترا هم میتونست چیز خوبی در بیاد ولی دودمان 5 ام کلا تو کتم نمیره :D

چیزی که برام عجیبه اینه که چه چیز خاصی تو دودمان پنجم مصر دیدن!
به شخصه خیلی دوس داشتم تو دودمان 18 ام مصر باشه (دوستانی که سینوهه رو خوندن درک میکنن یحتمل)
دودمان چهارم هم به نظرم میتونست جالب شه عصر هرم ها و کلا اتفاقاتی که اون دوره افتاد
زمان ژولیو سزار و کلئوپاترا هم میتونست چیز خوبی در بیاد ولی دودمان 5 ام کلا تو کتم نمیره :D
نا امید نشو زیاد:دی
game has smaller segments that take place in different times; the setting is the same though.
امکان داره این دودمان پنجم یکی از این قسمت های کوچکتر باشه و اصل بازی یه جای دیگه باشه. طرف که لیک کرده گفته E3 کامل رونمایی می کنیم، باید منتظر باشیم ببینیم چه خبره:دی

• Like
Reactions: Max Payne Pay

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or