احتمالا نسخه جدید اساسین کرید Assassin’s Creed Origins نام داشته باشد

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
طبق شایعاتی که در این چند ماه منتشرشده است، داستان نسخه جدید عنوان Assassin’s Creed در کشور مصر اتفاق می‌افتد و همان‌طور که قبلاً اشاره‌شده بود، این عنوان Assassin’s Creed Empire نام دارد ولی طبق اطلاعاتی که به‌تازگی منتشرشده است به نظر می‌رسد نام آن تغییر کرده است و قرار است بانام Assassin’s Creed Origins منتشر شود.

طبق پستی منتشرشده در وب‌سایت ردیت، شخصی که ادعا می‌کند برای شرکتی کار می‌کند که او در آنجا مسئول ساخت کارت‌های پیش‌خرید، برای بازی‌ها است. چند هفته پیش، سفارشی به آن شرکت داده‌شده است برای بازی‌های Assassin’s Creed Origins و Far Cry 5 (به‌تازگی شایعه شده است که یوبی سافت بر روی عنوانی جدید از سری Far Cry کار می‌کند.) و داستان اصلی آن در مصر باستان اتفاق می‌افتد و قرار است اواخر امسال برای پلتفرم‌های مختلف منتشر شود.

این شخص در مورد آن چیزی که بر روی کارت‌ها دیده است می‌گوید:

«این بازی جدید Assassin’s Creed Origins نام دارد. و به نظرمی سد در مصر باستان باشد. درزمینهٔ این طرح‌ها تصویری از اهرام مصر دیده می‌شود. در مرکز این تصویر اساسینی را می‌بینم که وارد شهر می‌شود. به نظر می‌رسد این اساسین زره ای را پوشیده است و در دستان او یک کمان وجود دارد و بر روی شانه‌های او یک شاهین قرار دارد.»

منبع

دیگه حالم از این بازی بهم میخوره
پس یکی از یوبی سافت تو یه مصاحبه می گفت که این سری استراحت خورده بهش برای چند سال، بجاش دارن روی پرینس جدید کار میکنن
اما انگار یوبی میخواد گند بزنه به این سری

آخرین ویرایش:
نوبتی هم باشه دیگه باید راهو کج کنن بیان تو ایران...بیا عمو قربونت بره:D اون عکس پست دوم هم اگر باشه واقعاً افتضاحه طراحی شخصیت:| بهش نمیاد قاتل باشه

نوبتی هم باشه دیگه باید راهو کج کنن بیان تو ایران...بیا عمو قربونت بره:D اون عکس پست دوم هم اگر باشه واقعاً افتضاحه طراحی شخصیت:| بهش نمیاد قاتل باشه
مرد حسابی اینا تمام تلاششون اینه که حس و حال بازی رو از ایران دور کنن اون از پرنس اینم از این شماره که داره بوجود امدن اساسین های عدالت طلبو از ایران و دوره جنگهای صلیبی دور میکنن و میدنش به مصر و یونان تا هیچ نماد قهرمانی از ایران توی دنیای گیم نباشه
پرنسم اسمش تابلو و نمیشه کاریش کنن وگرنه اسمش چیزه دیگه ای بود تاحالا صد دفه شخصیت بازی میشد یه پرنس عربی و ده شماره ازش اومده بود

احتمالا من بد اون پست رو گفتم یا اینکه کلا برداشت اشتباهی شده! توی خبر اومده که شخص گفته عکس هایی از AC Origin دیده و با شاهین روی دوشش، اما طرف احتمالا آشنا نبوده و با دیدن اون عکس فکر کرده که AC جدید هست. در صورتی که اون عکس اصلا ربطی به بازی نداره (تا به حال) و فکر می کنم مربوط به یکی از Artwork ها باشه، مثل عکس هایی که زیر این پست میفرستم! در کل اون عکس تا الان هیچ ربطی به بازی جدید AC نداره!

مرد حسابی اینا تمام تلاششون اینه که حس و حال بازی رو از ایران دور کنن اون از پرنس اینم از این شماره که داره بوجود امدن اساسین های عدالت طلبو از ایران و دوره جنگهای صلیبی دور میکنن و میدنش به مصر و یونان تا هیچ نماد قهرمانی از ایران توی دنیای گیم نباشه
پرنسم اسمش تابلو و نمیشه کاریش کنن وگرنه اسمش چیزه دیگه ای بود تاحالا صد دفه شخصیت بازی میشد یه پرنس عربی و ده شماره ازش اومده بود

قضیه ایران رو نمی دونم، اما این اطلاعات شما اشتباه هست. اول از همه اینکه کلیه حقوق مربوط به Prince of Persia مطعلق به Jordan Mechner هست و اگه اون شخص نخواد هیچ وقت بازی ازش ساخته نمی شه! دوم اینکه سری اساسین از دل همون Prince در اومده و دیدن پتانسیل یه بازی کامل بودن رو داره، بعد اون پرنس رو خواستم توی مسیر دیگه ای ببرن که شد Prince 2008 که مخالف و موافق های خودش رو داشت، دوباره خواستن برگردن سر همون روال عادی توی سال 2011 اگه اشتباه نکنم که نه بازی موفقی بود و نه فروش خوبی داشت. همین الان هم توی خیلی از نظر سنجی های رسمی خود یوبی می بینیم که از شخصیت های Prince یا خود بازیش نام برده می شه، اما همیشه هم جزو کم طرفدار ترین ها بوده! خوب وقتی درجه اول اجازه ساخت بازی دست خودش نیست، دوم اینکه خیلی ها نمیشناسن بازی رو، باید خیلی ریسک کنه که بازی جدیدی ازش بیرون بده! با این حال حتی توی E3 پارسال هم خود Yves رئیس یوبی گفت که Prince فراموش نشده و به موقع بر می گرده!

احتمالا من بد اون پست رو گفتم یا اینکه کلا برداشت اشتباهی شده! توی خبر اومده که شخص گفته عکس هایی از AC Origin دیده و با شاهین روی دوشش، اما طرف احتمالا آشنا نبوده و با دیدن اون عکس فکر کرده که AC جدید هست. در صورتی که اون عکس اصلا ربطی به بازی نداره (تا به حال) و فکر می کنم مربوط به یکی از Artwork ها باشه، مثل عکس هایی که زیر این پست میفرستم! در کل اون عکس تا الان هیچ ربطی به بازی جدید AC نداره!
اون عکسی که گذاشتی هیچ شباهتی به توصیفات طرف از چیزی که دیده نداره. گفته یه شهر رو دیده که تو پس زمینه یه هرم بوده، یه اساسین داشته به سمتش حرکت میکرده (بنابراین حالت قرار گیری اساسین تو پوستر پشت به مخاطب یا از کنار بوده)، یه سپر هم داشته و شاهین هم رو دوشش بوده.
نکته دیگه اینه که یه شایعه دیگه هم منتشر شده که با شایعه های قبلی مطابقت داره! به نظر من احتمال رسمی شدن همه این اطلاعات بالای 90 درصد هست. تنها نکته ای که تو گفته های طرف بنظرم غیرممکنه تقریبا و احتمال اینکه توهم باشه زیاده FC5 هست! عمرا FC5 معرفی نمیشه، احتمال معرفی فارکرای جدید با توجه به هینت هایی که یوبی داد وجود داره اما نسخه پنجم قطعا نیست! شاید ریمستر یا باز هم نسخه فرعی (مثلا یه پیش در آمد واسه قسمت سوم با محوریت واس)
هر چند شخصا امیدوارم به FC هم استراحت بشه، رس این سری رو کشید و هر چقدر این IP قابل احترام بود بی شخصیتش کرد!

اون عکسی که گذاشتی هیچ شباهتی به توصیفات طرف از چیزی که دیده نداره. گفته یه شهر رو دیده که تو پس زمینه یه هرم بوده، یه اساسین داشته به سمتش حرکت میکرده (بنابراین حالت قرار گیری اساسین تو پوستر پشت به مخاطب یا از کنار بوده)، یه سپر هم داشته و شاهین هم رو دوشش بوده.
نکته دیگه اینه که یه شایعه دیگه هم منتشر شده که با شایعه های قبلی مطابقت داره! به نظر من احتمال رسمی شدن همه این اطلاعات بالای 90 درصد هست. تنها نکته ای که تو گفته های طرف بنظرم غیرممکنه تقریبا و احتمال اینکه توهم باشه زیاده FC5 هست! عمرا FC5 معرفی نمیشه، احتمال معرفی فارکرای جدید با توجه به هینت هایی که یوبی داد وجود داره اما نسخه پنجم قطعا نیست! شاید ریمستر یا باز هم نسخه فرعی (مثلا یه پیش در آمد واسه قسمت سوم با محوریت واس)
هر چند شخصا امیدوارم به FC هم استراحت بشه، رس این سری رو کشید و هر چقدر این IP قابل احترام بود بی شخصیتش کرد!
خوب همون طور که گفتم این ها یه سری Artwork هستن، من فقط یه نمونه رو قرار دادم، حتی شباهت اسمی هم کاملا مشهوده! بازم میگم، احتمال اینکه طرف چنین چیزهایی رو دیده باشه زیاده! اما اینکه این همه شایعه در مورد مصر هست و کوتاکو هم باز پشتش هست، مثل حرف شما 90% تایید بر درست بودنشون هست.
در مورد بی شخصیتی FC من قبول ندارم، از سال 2012 تا الان 2تا نسخه اصلی و یه نسخه فرعی منتشر شده، شباهت های شماره 3 و 4 غیر قابل انکار هست، اما اینکه هر دو نسخه عالی عمل کردن شکی نیست. Primal هم به عنوان یه نسخه فرعی تفاوت های خیلی زیادی با دو بازی اصلی داشت، اما شاید خیلی زود منتشر شد. البته یه Blood Dragon هم هست وسط که نسخه جدایی حساب نمی شه! :D نمی دونم امسال FC معرفی می شه یا نه، من خودم به شخصه دوست ندارم، اگر هم بشه امیدوارم تغییراتش به شدت زیاد باشه!

خوب همون طور که گفتم این ها یه سری Artwork هستن، من فقط یه نمونه رو قرار دادم، حتی شباهت اسمی هم کاملا مشهوده! بازم میگم، احتمال اینکه طرف چنین چیزهایی رو دیده باشه زیاده! اما اینکه این همه شایعه در مورد مصر هست و کوتاکو هم باز پشتش هست، مثل حرف شما 90% تایید بر درست بودنشون هست.
در مورد بی شخصیتی FC من قبول ندارم، از سال 2012 تا الان 2تا نسخه اصلی و یه نسخه فرعی منتشر شده، شباهت های شماره 3 و 4 غیر قابل انکار هست، اما اینکه هر دو نسخه عالی عمل کردن شکی نیست. Primal هم به عنوان یه نسخه فرعی تفاوت های خیلی زیادی با دو بازی اصلی داشت، اما شاید خیلی زود منتشر شد. البته یه Blood Dragon هم هست وسط که نسخه جدایی حساب نمی شه! :D نمی دونم امسال FC معرفی می شه یا نه، من خودم به شخصه دوست ندارم، اگر هم بشه امیدوارم تغییراتش به شدت زیاد باشه!
البته یه "S" تو عنوان تصویری که گذاشتی کمه :دی آره احتمال چیزی که میگی هم وجود داره ولی بنظرم احتمال اینکه چیزایی که طرف گفته تخیلی باشه بیشتر از اینه که واقعا چیزی دیده باشه. چون در مورد FC5 هم علاوه بر AC حرف زده. شاید یه چیزایی واقعا می دونه و برای گفتنشون یه داستان درست کرده.
در مورد فارکرای بحث اینکه دو نسخه اخیر خوب یا عالی بودن با اینکه در حد سری فارکرای بودن یا نه بنظرم جدا هست! الان نسخه پرایمال نهایت چیزی بود که می تونست باشه؟ یا نسخه 4 که بازی فوق العاده ای بوده اما بعد نسخه سوم نهایت چیزی بود که می تونست باشه؟
در مورد فارکرای من بحثم سر اینه که چرا وقتی می تونه مثل نسخه سوم یه نماد و یه نمونه واسه سبک سندباکس جهان آزاد بسازه میاد دو سال وقت میزاره کپی می کنه از قسمت های قبل؟ من انتظار چنین نسخه ای رو ندارم، فرمول فارکرای همین الانم کامله ولی سری نیاز به تغییر داره! فارکرای خیلی یونیکه، خیلی خاصه نباید طوری بشه که زمان تجربش بازیکن فک کنه همه چیز آشنا هست هر چند که تو همون فرمول خودش باشه. منظورم از اینکه یوبی بی شخصیت کرده فرنچایز رو همینه، اینکه خیلی ها وقتی خبری از IP میشه هیجان زده نمیشن یا حتی وقتی تریلرش رو می بینن.

• Like
Reactions: uriel and tom71
لیک جدید:

21119.jpg

کسی که عکس بالا رو لیک کرده می گه تیم AC4 روش کار می کنه، داستان بازی مخلوطی از AC و AC4 هست. زمان حال هم وجود داره توی بازی. یه سری قسمت های کوچک هم تو دوره های مختلف در جریانه!

اسم اکانتی که همه اینارو لیک کرده توی ردیت shoutouttoashraf بوده که اکانتش رو پاک کرده و این توییت هم از سمت خود Ashraf Ismail چند دقیقه پیش داده شد!

zvmu_5-9-2017_7-57-53_pm.jpg

این کوتاکو انصافا عجب منابعی داره! نه فقط واسه بازی های یوبی کلا گزارش هایی که میزاره همه درست از آب در میان. فک کنم بیشتر از یه سال پیش بود همه اطلاعاتی که الان داره از در و دیوار لیک میشه رو تو گزارش خودشون گفته بود! اینکه اشرف کارگردان این قسمته، اینکه تو مصره، این بزرگتر از قسمت های قبلیه، اینکه المان نقش آفرینی بیشتری داره و خیلی چیزای دیگه.
کارشون خیلی درسته. بگذریم یادم نمیاد آخرین باری رو که واسه معرفی یه بازی انقدر هیجان زده شده باشم، بی صبرانه منتظرم از اینکه اشرف سر تیم باشه شدیدا استقبال میشه.
بعد 8 سال الان دارم دوباره AC2 رو میرم، یه دنیاس! معتادش شدم شدید چقدر عمیق و پر جزئیاته بازی میرم داخلش کلا دوست ندارم بیرون بیام :دی

منتظریم...منتظریم...منتظریم! >:)

ویرایش:
چندماه پیش یک عکسی لیک شده بود که میگفت شخصیت اصلیه بازیه ( و از پشت سر بود و ...) کیفیت تو در و دیواری هم داشت عکس:-" ، گفتیم نمیتونه باشه و این سپری که طرف داره اصلا مصری نیست و یونانیه:دی ... و حالا میبینیم که توی این عکس هم همون سپر رو داره:-" ... بنده خدا هرکی لیک کرده بود،راست میگفته:دی

آخرین ویرایش:
یه عکس جدید لیک شده، شخصیتش همون شخصیت لیک شده قبلیه ، دریا هم داره. XBQOOTK.jpg
https://i.imgur.com/XBQOOTK.jpg
Ugh fuck it.. Here it is, enjoy: Your first look at Assassin's Creed: Origins • r/assassinscreed

طرف اینم گفته:
one more bit of info:

game has smaller segments that take place in different times; the setting is the same though. a bit hard to exaplin without going into the story

it's not the helix rifts from acu
با توجه به اینکه گفته "Follow Shadya to Khenut's Villa" و Khenut هم توی حدود 2500 سال پیش از میلاد اتفاق افتاده می شه یه تایملاینم پیدا کرد. مسئله اینجاست هیدن بلید اختراع شده بوده اون زمان؟ اگه شده باشه هم قطعا نباید انگشت داشته باشه مگه اینکه بخوان کلا نادیده بگیرن الطیر رو:|
چیکار دارن می کنن توی یوبیسافت؟ جدی کنجکاو شدم:|

• Like
Reactions: tom71

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or