احتمالاً عنوان ترسناک Resident Evil 2 قبل از مارس ۲۰۱۸ منتشر شود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
کمپانی Capcom احتمالاً تاریخ عرضه بازسازی عنوان ترسناک و مورد انتظار Resident Evil 2 را تعیین کرده است. طبق اطلاعات منتشرشده، ممکن است که این بازسازی قبل از ماه مارس سال ۲۰۱۸ عرضه شود.

کمپانی Capcom در حین انتشار گزارش مالی خود اشاره کرد که قرار است «عنوانی بزرگ» را قبل از ۳۱ ماه مارس ۲۰۱۸ عرضه کند.

بااینکه این غول نرم‌افزاری بزرگ ژاپنی هیچ اشاره‌ای به بازی موردنظر نکرد و برای همه مشخص نکرد که منظورش کدام بازی است.

گزینه اصلی، بازسازی Resident Evil 2 خواهد بود که در ماه آگوست ۲۰۱۵ معرفی‌شده است و از آن زمان تا به الآن روند ساخت این یازی در سکوت پیش رفته است.

این زمان انتشار ممکن است به خاطر ۲۰ سالگی سالگرد بازی‌های کلاسیک ترسناک بر روی پلتفرم PlayStation باشد.

انتخاب دیگر ممکن است عنوان Deep Down باشد، این بازی زمان طولانی است که به‌صورت انحصاری برای پلتفرم PS4 در دست‌ساخت است ولی هر موقع به زمان انتشار آن نزدیک می‌شویم، بازی به تأخیر می‌افتد.

این بازی در سبک dungeon crawler برای اولین بار در اجلاس مطبوعاتی کمپانی سونی که در ماه فوریه ۲۰۱۳ برگزارشده بود، معرفی شد. هیچ اطلاعاتی از این بازی منتشرنشده، حتی مشخص نشده است که آیا کمپانی بر روی بازی کار می‌کند یا خیر.

از سوی دیگر ممکن است، اشاره‌های کمپانی Capcom مربوط به نسخه جدید عنوان معروف و محبوب Devil May Cry نیز باشد.

منبع

من نميدونم دوربين عوض ميشه يا نه . ولي يكبار قبلا نسخه اول رو remake كردن و در اون دوربين عوض نشد ولي گرافيك از اين رو به اون رو شد و داستانشم تغييراتي كرد .
حالا دوربين عوض بشه چجوري بشه ؟ به شكل اويل ٧ ؟ فكر نكنم دوست داشته باشم .
بيشتر دوست دارم دوربينش شبيه همون دورييني باشه كه توي يوتوب هم هستش بصورت ازمايشي يه چيزي ساخته بودن خيلي هم خوب بود

• Like
Reactions: playstation1
اتفاقا من هم با تغییر زاویه دوربین موافقم..........خودم از اون طرفدارای قدیمی این سری هستم و با اینکه از سالها پیش از RE1 بازی کردم شماره های مختلف این سری عالی رو ولی واقعا تو 2017 شکنجه آور تحمل اون دوربین قدیمی برام.

بهترین کار اینه که همزمان هم اون دوربین قدیمی رو نگهدارن و هم دوربین جدید به بازی اضافه کنن ...مطمین باشن با اینکار همه راضی میشن...به امید دیدن ریمیک RE3 و نمسیس بزرگ.

.
اینم به نظرم امکانش نیست. اگه دوربین بیاد روی شونه یا اول شخص کلا گیم پلی عوض میشه. سرعت بازی به ناچار بالا میره. معماها و راه ها باید تا حدود زیادی تغییر کنن. مسئله فقط تغییر زاویه دوربین نیست، همه چی در صورت تغییرش عوض میشه.

اینم به نظرم امکانش نیست. اگه دوربین بیاد روی شونه یا اول شخص کلا گیم پلی عوض میشه. سرعت بازی به ناچار بالا میره. معماها و راه ها باید تا حدود زیادی تغییر کنن. مسئله فقط تغییر زاویه دوربین نیست، همه چی در صورت تغییرش عوض میشه.
بازی Cold Fear را دیدید؟ در این بازی بازیکن می‌تواند به صورت real time دوربین را تغییر دهد، در یک حالت دوربین ثابت است و حس و حال REهای کلاسک را تداعی می‌کند، در حالت دیگر دوربین سوم شخص است، گیم پلی هم هیچ تغییری نمی‌کند.

اون RE1 بود :D
resident-evil-first-zombie.jpg
بله این زامبی در RE1 بود، در همون ابتدای بازی در انتهای راهرو، کنار مبل، ولی این حرف من رو نقض نمی‌کنه، در RE2 در ویدئوی آغازین، راوی یک توضیحاتی راجع به اون ویروس و اتفاقات گذشته می‌ده و تصاویری هم پخش می‌شه که تصویر ایشون رو هم به صورت تک رنگ یادم نیست رنگ قهوه‌ای یا رنگ کرمی نشون می‌دند.

• Like
Reactions: gamer1998y
بازی Cold Fear را دیدید؟ در این بازی بازیکن می‌تواند به صورت real time دوربین را تغییر دهد، در یک حالت دوربین ثابت است و حس و حال REهای کلاسک را تداعی می‌کند، در حالت دیگر دوربین سوم شخص است، گیم پلی هم هیچ تغییری نمی‌کند.
احسنت. چه مثال خوبی زدی. اصلا یادم نبود. درسته اون مدلی جالب میشه
حیف واقعا! بازی خوبی بود ولی کسی تحویلش نگرفت.

• Like
Reactions: Mr.unknown
منم ترجيح ميدم كلاسيك باشه ... ولي از اون مهمتر برام محتواي بازيه ... رزيدنت اويل ٢ ته تهش ٤ ساعت طول ميكشيد . الان واقعا ميخوان همون محتواي بازي قبل رو بدي يا اكه ميخوان جيزي اضافه كنن در حد محتواي اصلي هست يا نه

من كه همين ماه قبل نسخه كلاسيكش رو خريدم يه دل سير بازي كنم و برم به خاطرات كلوب محله

منم ترجيح ميدم كلاسيك باشه ... ولي از اون مهمتر برام محتواي بازيه ... رزيدنت اويل ٢ ته تهش ٤ ساعت طول ميكشيد . الان واقعا ميخوان همون محتواي بازي قبل رو بدي يا اكه ميخوان جيزي اضافه كنن در حد محتواي اصلي هست يا نه

من كه همين ماه قبل نسخه كلاسيكش رو خريدم يه دل سير بازي كنم و برم به خاطرات كلوب محله
احتمالا میدونی ولی رزیدنت 2 دو تا سناریو برا leon داشت دو تا هم برا کلیر , در کناره اینا هم ارزش تکرار بازی هایی مثل رزیدنت 2 و 3 وحشتناک بالاس . به نظره من احتیاجی نیست چیز خاصی اضافه کنن بهش

مورد داشتیم به اویلی که دوربین مدرن داشته(اویل 5)دوربین کلاسیک اضافه شده ولی به کلاسیکا نه
راستی قابل توجه دوستاران 7یه اویل داریم روی ps2 اسمش یادم نیست که بازی دوربین روی شانست ولی موقه تیرندازی اول شخص میشه مثل 7 توی یه کشتی هم هست دشمناشم زامبی کلاسیکن

• Like
Reactions: Mr.unknown
مورد داشتیم به اویلی که دوربین مدرن داشته(اویل 5)دوربین کلاسیک اضافه شده ولی به کلاسیکا نه
راستی قابل توجه دوستاران 7یه اویل داریم روی ps2 اسمش یادم نیست که بازی دوربین روی شانست ولی موقه تیرندازی اول شخص میشه مثل 7 توی یه کشتی هم هست دشمناشم زامبی کلاسیکن
نسخه زیر اولین برای اولین بار در این فرانچایز دوربین اول شخص را در کنار سوم شخص ارائه کرد:

Resident Evil: Dead Aim - Wikipedia

عناوین زیر هم مثل بالایی انحصاری PS2 هستند:

Resident Evil Outbreak - Wikipedia

Resident Evil Outbreak File 2 - Wikipedia

لیست کامل عناوین رزیدنت ایول و پلتفرم‌های آنها را می‌توانید در مقاله زیر ببینید:

Resident Evil - Wikipedia

• Like
Reactions: gamer1998y
به نظرم Re2 ps1 آگه زاویه و نوع دوربینش عوض شه تبدیل به یك بازی اسون میشه خصوصا معما ها (اتفاقی كه تا حدودی برای re7 هم افتاد)
خب چه كاریه بخوان عوض كنند بازی جدید میسازند مثل 7 یا نسخه جانبی حالشم می بریم.
تمام عشق re های كلاسیك به دوربینشونه حالا اتمسفر به كنار.. امیدوارم مثل re remake اصالت رو حفظ كنه كه حس نوستالژی كه تو كفشیم از دست نره :D

به نظرم بهترین دوربین همون کلاسیکه ، روی شونه و اول شخص و این تیپ خز و خیل های باب شده هیچ کدوم نمی تونه جاشو بگیره :D فقط کافیه مثل ریمیک یه دستی به سر و روش کشیده بشه و کنترل کلاسیک، مثل این ریمسترهای اخیر به همین کنترل به روز شده تبدیل بشه :D (عین همینا قابل سوئیچ هم باشه هر دو نوع مخاطب جدید و اونایی که دنبال نوستالژی هستنو هم راضی میکنه). به طور کلی تغییرات و کارگردانی در این حد باشه هِـــــــــچ دوشواری ای پیش نمیاد :

اگر RE2 و RE 3 رو همزمان با هم مثل RE Remake بازسازی کنن و روی یه دیسک عرضه کنن عالی میشه مشکل کم بودن زمان بازی هم حل میشه :relaxed: ولی حیف که ای اتفاق هیچوقت نمیفته :cry:

• Like
Reactions: playstation1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or