احتمالاً عنوان ترسناک Resident Evil 2 قبل از مارس ۲۰۱۸ منتشر شود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
کمپانی Capcom احتمالاً تاریخ عرضه بازسازی عنوان ترسناک و مورد انتظار Resident Evil 2 را تعیین کرده است. طبق اطلاعات منتشرشده، ممکن است که این بازسازی قبل از ماه مارس سال ۲۰۱۸ عرضه شود.

کمپانی Capcom در حین انتشار گزارش مالی خود اشاره کرد که قرار است «عنوانی بزرگ» را قبل از ۳۱ ماه مارس ۲۰۱۸ عرضه کند.

بااینکه این غول نرم‌افزاری بزرگ ژاپنی هیچ اشاره‌ای به بازی موردنظر نکرد و برای همه مشخص نکرد که منظورش کدام بازی است.

گزینه اصلی، بازسازی Resident Evil 2 خواهد بود که در ماه آگوست ۲۰۱۵ معرفی‌شده است و از آن زمان تا به الآن روند ساخت این یازی در سکوت پیش رفته است.

این زمان انتشار ممکن است به خاطر ۲۰ سالگی سالگرد بازی‌های کلاسیک ترسناک بر روی پلتفرم PlayStation باشد.

انتخاب دیگر ممکن است عنوان Deep Down باشد، این بازی زمان طولانی است که به‌صورت انحصاری برای پلتفرم PS4 در دست‌ساخت است ولی هر موقع به زمان انتشار آن نزدیک می‌شویم، بازی به تأخیر می‌افتد.

این بازی در سبک dungeon crawler برای اولین بار در اجلاس مطبوعاتی کمپانی سونی که در ماه فوریه ۲۰۱۳ برگزارشده بود، معرفی شد. هیچ اطلاعاتی از این بازی منتشرنشده، حتی مشخص نشده است که آیا کمپانی بر روی بازی کار می‌کند یا خیر.

از سوی دیگر ممکن است، اشاره‌های کمپانی Capcom مربوط به نسخه جدید عنوان معروف و محبوب Devil May Cry نیز باشد.

منبع

اویل 2 دوربینش نباید عوض شه ..چون کلا همه بخاطر همون سبک کلاسیک اویل منتظر این ریمیکن مخصوصا فنای قدیمی اویل ... ولی به نظرم اگه وقت بزارن دوربین رو داینامیک کنن (2 حالت دوربین بزارن) پلیر هر کدوم رو راحته انتخاب کنه مثلا بتونی اول شخص بازی کنی یا عوض کنی همون مدل کلاسیک.. اینجوری اون دسته از پلیرا که با دوربین کلاسیک مشکل دارن مشکلشون حل میشه ..

یادش بخیر دوران قدیم!:x دقیقا یادمه توی ویدئو کلوب نشسته بودم روی یک صندلی، یک تلویزیون لامپی جلوم بود با یک کنسول پلی استیشن یک و داشتم اینو بازی می‌کردم، ویدئوی اینتروی (آغازین) بازی پخش شد و اون صحنه که یک زامبی روی زمین افتاده و صورتش رو از بغل نشون می‌دند مو به تنم سیخ کرد، چه دورانی بود. امیدوارم این بازسازی بتونه خاطرات و اون حس و حال قدیم را بازسازی کنه.

به هیچ عنوان امکان نداره , این بازی رو برای گیمر ها جدید ریمیک یا ریمستر نمیکنن این بازی رو برای قشر فن ها رزیدنت اویل که 3 گانه اول میپسندن و بهش علاقه دارن میاد
اگر گیم پلی عوض کنن صد در صد شکست میخوره این نسخه
به نظرم به هیچ عنوان شکست نمی خوره. این حتی اگه یه زباله مثل شماره ششم هم باشه باز هم اسم RE روش هست و فن ها- قدیمی و جدید- میخرنش. اینکه دیگه هر چی هم باشه ب ه افتضاحی 6 نمیشه(شرمنده علاقمندان به ششمین نسخه)
ولی خب اگه زاویه دوربین عوض بشه یه سری چیزای دیگه هم کم و بیش تغییر میکنه . به نظرم یه چیزی مثل Revelations ها بشه.

یکی از مشکلات ساخت بازیهایی مثل RE2، اینه که دوربینشون ایزومتریک هست و همین نوع دوربین خیلی خوب حس ترس رو منتقل میکرد. حالا ریمیک میخواد چجور این مسئله رو حل کنه که به ساختار بازی وفادار باشه، باید دید

یادش بخیر دوران قدیم!:x دقیقا یادمه توی ویدئو کلوب نشسته بودم روی یک صندلی، یک تلویزیون لامپی جلوم بود با یک کنسول پلی استیشن یک و داشتم اینو بازی می‌کردم، ویدئوی اینتروی (آغازین) بازی پخش شد و اون صحنه که یک زامبی روی زمین افتاده و صورتش رو از بغل نشون می‌دند مو به تنم سیخ کرد، چه دورانی بود. امیدوارم این بازسازی بتونه خاطرات و اون حس و حال قدیم را بازسازی کنه.

اون RE1 بود :D
resident-evil-first-zombie.jpg

اگه قرار بود دوربین همون دوربین اصلیش باشه که دیگه ریمیک نمیکردن و مثل RE 1 و RE 0 فقط ریمستر میکردن و مدلا و بافتا رو بهتر میکردن همه هم راضی :D

حالا که گفتن ریمیک میکنن پس احتمال زیاد دوربین هم بخواد عوض بشه که من خودم به شخصه شدیدا موافقم :D

بعدش تایید ریمیک بازی وقتی اتفاق افتاد که یه سری فن ها شروع کردن با آنریل انجین برا خودشون باز سازی RE 2 و با دوربین سوم شخص رو شونه که بعدش کپ کام دید ملت ذوق کردن اونا شروع کردن به ریمیک و اگر اشتباه نکنم اون فن هایی که خودشون داشتن میساختن هم استخدام کردن برا همکاری

اگه قرار بود دوربین همون دوربین اصلیش باشه که دیگه ریمیک نمیکردن و مثل RE 1 و RE 0 فقط ریمستر میکردن و مدلا و بافتا رو بهتر میکردن همه هم راضی :D

حالا که گفتن ریمیک میکنن پس احتمال زیاد دوربین هم بخواد عوض بشه که من خودم به شخصه شدیدا موافقم :D

بعدش تایید ریمیک بازی وقتی اتفاق افتاد که یه سری فن ها شروع کردن با آنریل انجین برا خودشون باز سازی RE 2 و با دوربین سوم شخص رو شونه که بعدش کپ کام دید ملت ذوق کردن اونا شروع کردن به ریمیک و اگر اشتباه نکنم اون فن هایی که خودشون داشتن میساختن هم استخدام کردن برا همکاری
re 0 ریمستر شد ولی re 1 ریمیک شد که حتی بنام resident evil remake عرضه شد و قسمتهایی از هم به داستان نسخه اصلی اضافه شد ولی با همون سبک کلاسیک و ذوربین قدیم چون زمان ریمیک قبل از re 4 بود و بعدا برای ps4 و xbox و pc ریمسترش کردند که کیفیت بافتها hd بشه.احتمالا re 2 هم به این صورت ریمک بشه و بعضی قسمتهای داستانی مثل قضیه فرار ایدا بعد از اون سقوط به گیم پلی بازی اضافه بشه البته فقط در حدس میزنم به این شکل باشه

re 0 ریمستر شد ولی re 1 ریمیک شد که حتی بنام resident evil remake عرضه شد و قسمتهایی از هم به داستان نسخه اصلی اضافه شد ولی با همون سبک کلاسیک و ذوربین قدیم چون زمان ریمیک قبل از re 4 بود و بعدا برای ps4 و xbox و pc ریمسترش کردند که کیفیت بافتها hd بشه.احتمالا re 2 هم به این صورت ریمک بشه و بعضی قسمتهای داستانی مثل قضیه فرار ایدا بعد از اون سقوط به گیم پلی بازی اضافه بشه البته فقط در حدس میزنم به این شکل باشه
نه بابا کجا اویل 1 ریمیک شد!
اسم بازی هم مشخص:
Resident Evil HD Remaster
این resident evil remake رو اشتباه دیدی! هیچ وقت کپکام ادعایی نکرد که نسخه صفر و یک رو ریمیک کرده... بارها گفتن ریمستر و HD و کلا با همین نام هم فروش میره.

• Like
Reactions: NoctisSasuke

اون نسخه هایی که گفتید کاملا ریمیک بودن
بازی اصلی رو ریمیک تمام و کمال کرده بودن واسه کنسول نسل ششی nintendo gamecube
بعد همین ۲ بازی کنسول nintendo gamecube پورت شد رو کنسول نسل هفتی nintendo wii

بعد از سال ها دقیقا همون نسخه ریمیک ها رو ریمستر کردن برا کنسول ها نسل هشتی ps4 و xbox one
چون این نسل ، نسل ریمستر هاست

تفاوت نسخه ریمیک برای کنسول gamecube در سال 2002 و نسخه ریمستر hd همون نسخه در نسل هشت

hd_gf_ss01_pop.jpg

آخرین ویرایش:
نه بابا کجا اویل 1 ریمیک شد!
اسم بازی هم مشخص:
Resident Evil HD Remaster
این resident evil remake رو اشتباه دیدی! هیچ وقت کپکام ادعایی نکرد که نسخه صفر و یک رو ریمیک کرده... بارها گفتن ریمستر و HD و کلا با همین نام هم فروش میره.
همانزور که دوست عزیز playstaion1 گفتند resident evil remake سال 2002 برای کنسول gamecube عرضه شد و سپس برای این نسل تحت عنوان ریمستر آمد
تفاوت re 1 با re remake
re1-remake-comparison.png

آخرین ویرایش:
کاملا واضحه اگر این نسخه فروش راضی کننده‌ای برای Capcom داشته باشه که حداقل هزینه ساختش دربیاد، نسخه سوم (نمسیس) هم برای بازسازی در دستور کار قرار می‌گیره، برای کمک به محقق شدن چنین آرزویی ما دوست‌داران رزیدنت ایول هم تا حد توان باید به سهم خودمون به Capcom کمک کنیم، یعنی خرید اورجینال این بازی، من که به شخصه این بازی را به طور حتم خواهم خرید (برای PC) که سهم خودمو عدا کرده باشم همچنین یک تشکر و قدردانی باشه از Capcom بابت حمایت و ساخت این فرانچایز.

اتفاقا من هم با تغییر زاویه دوربین موافقم..........خودم از اون طرفدارای قدیمی این سری هستم و با اینکه از سالها پیش از RE1 بازی کردم شماره های مختلف این سری عالی رو ولی واقعا تو 2017 شکنجه آور تحمل اون دوربین قدیمی برام.

بهترین کار اینه که همزمان هم اون دوربین قدیمی رو نگهدارن و هم دوربین جدید به بازی اضافه کنن ...مطمین باشن با اینکار همه راضی میشن...به امید دیدن ریمیک RE3 و نمسیس بزرگ.

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or