احتمالاً عنوان ترسناک Resident Evil 2 قبل از مارس ۲۰۱۸ منتشر شود

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
کمپانی Capcom احتمالاً تاریخ عرضه بازسازی عنوان ترسناک و مورد انتظار Resident Evil 2 را تعیین کرده است. طبق اطلاعات منتشرشده، ممکن است که این بازسازی قبل از ماه مارس سال ۲۰۱۸ عرضه شود.

کمپانی Capcom در حین انتشار گزارش مالی خود اشاره کرد که قرار است «عنوانی بزرگ» را قبل از ۳۱ ماه مارس ۲۰۱۸ عرضه کند.

بااینکه این غول نرم‌افزاری بزرگ ژاپنی هیچ اشاره‌ای به بازی موردنظر نکرد و برای همه مشخص نکرد که منظورش کدام بازی است.

گزینه اصلی، بازسازی Resident Evil 2 خواهد بود که در ماه آگوست ۲۰۱۵ معرفی‌شده است و از آن زمان تا به الآن روند ساخت این یازی در سکوت پیش رفته است.

این زمان انتشار ممکن است به خاطر ۲۰ سالگی سالگرد بازی‌های کلاسیک ترسناک بر روی پلتفرم PlayStation باشد.

انتخاب دیگر ممکن است عنوان Deep Down باشد، این بازی زمان طولانی است که به‌صورت انحصاری برای پلتفرم PS4 در دست‌ساخت است ولی هر موقع به زمان انتشار آن نزدیک می‌شویم، بازی به تأخیر می‌افتد.

این بازی در سبک dungeon crawler برای اولین بار در اجلاس مطبوعاتی کمپانی سونی که در ماه فوریه ۲۰۱۳ برگزارشده بود، معرفی شد. هیچ اطلاعاتی از این بازی منتشرنشده، حتی مشخص نشده است که آیا کمپانی بر روی بازی کار می‌کند یا خیر.

از سوی دیگر ممکن است، اشاره‌های کمپانی Capcom مربوط به نسخه جدید عنوان معروف و محبوب Devil May Cry نیز باشد.

منبع

Capcom اگه بتونه کیفیت عناوینشو در حد r7 بسازه باید دوباره به عنوان یکی از غول های صنعت بازیسازی به حسابش آورد. واقعا شماره ۷ یه بازی عالی و در خور نام این کمپانی بود، امیدوارم تمام عناوینشو دست یه همچین تیم های ساخت قدرتمندی بده.

ریمیک کامله یا عین شماره اول ریمستره؟ یعنی گیم پلی مدرن میشه یا همونطور کلاسیک؟ من تازه ریمستر یک رو تموم کردم، واقعا دیگه گیم پلی کلاسیک برام حکم شکنجه رو داره و اصلا نمیتونم تحمل کنم!

انتخاب دیگر ممکن است عنوان Deep Down باشد، این بازی زمان طولانی است که به‌صورت انحصاری برای پلتفرم PS4 در دست‌ساخت است ولی هر موقع به زمان انتشار آن نزدیک می‌شویم، بازی به تأخیر می‌افتد.

اینکه رسما سرکاریه! قضیه همون Agent شده. باید کلا بیخیال شد. سونی هر نسل یه چیزی برای سرکار گذاشتن ملت داره!:دی

البته من امیدوارم این بازی بزرگ DMC جدید باشه! واقعا یکی از فانتزیام اینه که تو کنفرانس سونی/مایکرو بیان DMC جدید رو نشون بدن! ضمن اینکه من فقط DMC با حضور مستقیم دانته یا ورژیل رو به رسمیت میشناسم. باقی موارد، یعنی نیرو یا دانته تقلبی به درد شوهرعمه ایتسونو میخوره و بس.

ریمیک کامله یا عین شماره اول ریمستره؟ یعنی گیم پلی مدرن میشه یا همونطور کلاسیک؟ من تازه ریمستر یک رو تموم کردم، واقعا دیگه گیم پلی کلاسیک برام حکم شکنجه رو داره و اصلا نمیتونم تحمل کنم
سخت بوووودددد؟؟؟جانننن گیم کلاسیک الکی که نیست همون زمان خودشم خیلی ها منتظر میموندن تا یه اویل باز بیاد تو کلوپ اویل بازی کنه اینا ببینن چون کار هرکسی نبود

ریمیک کامله یا عین شماره اول ریمستره؟ یعنی گیم پلی مدرن میشه یا همونطور کلاسیک؟ من تازه ریمستر یک رو تموم کردم، واقعا دیگه گیم پلی کلاسیک برام حکم شکنجه رو داره و اصلا نمیتونم تحمل کنم!

اینکه رسما سرکاریه! قضیه همون Agent شده. باید کلا بیخیال شد. سونی هر نسل یه چیزی برای سرکار گذاشتن ملت داره!:D

البته من امیدوارم این بازی بزرگ DMC جدید باشه! واقعا یکی از فانتزیام اینه که تو کنفرانس سونی/مایکرو بیان DMC جدید رو نشون بدن! ضمن اینکه من فقط DMC با حضور مستقیم دانته یا ورژیل رو به رسمیت میشناسم. باقی موارد، یعنی نیرو یا دانته تقلبی به درد شوهرعمه ایتسونو میخوره و بس.

اگر ریمیک کامل هم بشه دوربین و گیم پلی بازی عوض نمیشه
اگر انقدر سختتونه خوب بازی نکنید رزیدنت اویل ۴ . ۵ . ۶ . ۷ بازی کنید

اگر ریمیک کامل هم بشه دوربین و گیم پلی بازی عوض نمیشه
اگر انقدر سختتونه خوب بازی نکنید رزیدنت اویل ۴ . ۵ . ۶ . ۷ بازی کنید
چرا اتفاقا. احتمالا عوض میشه. توی بازسازی که فن ها انجام دادن و کپکام جلوشون رو گرفت دقیقا زاویه دوربین از روی شونه بود مثل 4و5و6. حالا که خودشون دارن می سازن باز هم بعید نیست همین کارو انجام بدن

اگه بخوان گیم پلی رو عوض کنن برای من یکی بی ارزش میشه... کل لذت ریمیک اویل صفر و یک به همون کلاسیک بودنش بود... در واقع تنها دلیل برای ریمیک اینه که گرافیکش رو یکم مدرن و برای دستگاهای امروزی آپتیمایزش کنن! دیگه بخوان تغییر دیگه ای بدن بی ارزش میشه کاملا.

پ.ن: اگه فن رزیدنت اویل هستید و هنوز ریمیک ها رو بازی نکردین اصلا از دستشون ندید! هردوشون رو پی سی هم موجود هستن و یکم بگردین راحت گیر میان، درسته زیاد گیم بازی نمیکنم دیگه ولی این اواخر کمتر گیمی برام در اون حد لذت بخش بود.
تو خوب بودنشون که شکی نیست. اما این ریمیک ها رو سالها پیش ساختن. قبل از RE 4 . اما این یکی رو دارن توی 2017 میسازن. احتمال کلاسیک نبودنش خیلی زیاده. ضمنا برای اونایی که RE 2 رو بازی کردن خیلی جالب میشه که اتفاقات رو از زاویه دیگه ای ببینن یا معماهای جدیدی به بازی اضافه بشه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Mr.unknown
اگه بخوان گیم پلی رو عوض کنن برای من یکی بی ارزش میشه... کل لذت ریمیک اویل صفر و یک به همون کلاسیک بودنش بود... در واقع تنها دلیل برای ریمیک اینه که گرافیکش رو یکم مدرن و برای دستگاهای امروزی آپتیمایزش کنن! دیگه بخوان تغییر دیگه ای بدن بی ارزش میشه کاملا.

پ.ن: اگه فن رزیدنت اویل هستید و هنوز ریمیک ها رو بازی نکردین اصلا از دستشون ندید! هردوشون رو پی سی هم موجود هستن و یکم بگردین راحت گیر میان، درسته زیاد گیم بازی نمیکنم دیگه ولی این اواخر کمتر گیمی برام در اون حد لذت بخش بود.

چرا این کونامی یک درسی از کپ کام نمیگیره ! رزیدنت اویلی نبود که ریمیک نکنند و از لحاظ مالی سوداورد نباشند ! ولی کونامی لعنت الله فاکس انجین به اون تمیزی داره، خوب بزن به جای چرت و پرت هایی به اسم metal gear survive به ترتیب نسخه های قدیمی رو ریمیک کن به والله خیلی بیشتر مورد استقبال قرار میگیرند تا همچین بازیهایی مثل survive

پ ن : خیلی اف تاپیک شد نظرم، ولی خودم شخصا امیدوارم DMC اصیل باشه :D

چرا اتفاقا. احتمالا عوض میشه. توی بازسازی که فن ها انجام دادن و کپکام جلوشون رو گرفت دقیقا زاویه دوربین از روی شونه بود مثل 4و5و6. حالا که خودشون دارن می سازن باز هم بعید نیست همین کارو انجام بدن

تو خوب بودنشون که شکی نیست. اما این ریمیک ها رو سالها پیش ساختن. قبل از RE 4 . اما این یکی رو دارن توی 2017 میسازن. احتمال کلاسیک نبودنش خیلی زیاده. ضمنا برای اونایی که RE 2 رو بازی کردن خیلی جالب میشه که اتفاقات رو از زاویه دیگه ای ببینن یا معماهای جدیدی به بازی اضافه بشه.

به هیچ عنوان امکان نداره , این بازی رو برای گیمر ها جدید ریمیک یا ریمستر نمیکنن این بازی رو برای قشر فن ها رزیدنت اویل که 3 گانه اول میپسندن و بهش علاقه دارن میاد
اگر گیم پلی عوض کنن صد در صد شکست میخوره این نسخه

يعني من خماااارما
ب شدت منتظر خبر ريمستر نمسيزم . غرق ميشدم تو اتمسفر بازي. لذتي ميبردم

Sent from my iPhone using Tapatalk

ریمستر نه اما ریمیک وحشتناک عالی میشه - مثل همون رزیدنت اویل 1 که ریمیک شده بود برا گیم کیوب بعد ریمسترش کردن برای ps4 و ...... محشر بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or