Pourya 13880
کاربر سایت
دیتای بازیتون ایراد دارهتو رو خدا کمکم کنید من یه جای بازی خدای جنگ ۱ تو ps2 آخراش که تو کوهستان هست
برای رفتن به اونور کوهستان باید یه گردنبند سبز و قرمز پیدا کنیم من قرمز رو پیدا کردم میرم سبز و بردارم پایین صفحه مینویسد loding و بعد از ۱۰ دیقه هم رد نشد چرا اینطوری میشه کمکم کنید
هر دیسک شرکتی که از بازار بخرین همین مشکل رو داره. بهترین راه دانلود نسخه کامل بازی از سایت های خارجی هستش. که حجمی حدود 8 گیگ داره.باید یکی دیگه بخرم یا از یه جای دیگه بخرم
متشکرم بابت پاسخگویی شما
بله باید نسخه 8 گیگی از سایت های خارجی دانلود و رایت بشه.من بازی هایمو رایت میکنم آخه من
عاشق خدای جنگ هستم دوست دارم تمومش کنم اول باید ۱ بعد ۲ رو بازی کنم یعنی باید به کسی که رایت میکنه بگم بره نسخه ۸ گیگی رو دانلود کنه خیلی متشکرم که جوابمو میدی
Cdromanceسلام داداش حالت خوبه
این God of war2 رو ۸ گیگ رو از کجا من دانلود کنم
با codebreaker یا گیم شارکسلام آقای vendor حالت خوبه داداش این سیو های بازی رو چجوری بریزم داخل مموری
دمت گرم جوابه منو بده من لنگ بازیم که تا آخرشو برم
https://cdromance.com/ps2-iso/god-of-war-ii-usa/سلام داداش حالت خوبه
این God of war2 رو ۸ گیگ رو از کجا من دانلود کنم
بستگی داره که سیو بازی چه پسوندی داره. اگه دستگاهت فلش خوره فایل سیو بازی رو برام همینجا بفرست تا بگم چطوری بریزی رو مموری. اگه از دیسک بازی میکنی بستگی به پسوند سیو باید از برنامه مناسب برای انتقالش به مموری استفاده بکنیسلام آقای vendor حالت خوبه داداش این سیو های بازی رو چجوری بریزم داخل مموری
دمت گرم جوابه منو بده من لنگ بازیم که تا آخرشو برم