شایعه اجرای بازی های X360 بر روی Windows 8

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
سلام
windows-8-with-360.jpg

طبق گزارش دو سایت Teknylate و Insideris سیستم عامل بعدی مایکروسافت یعنی ویندوز 8 به کاربران این امکان را خواهد داد که بازی‌های 360 خود را بر روی PC انجام دهند.

مایکروسافت در این باره توضیحی نداده است ولی به نظر می‌رسد که شما قادر خواهید بود به داشبورد و Xbox Live Marketplace دسترسی داشته و اگر کامپیوترتان قدرت لازم را داشته باشد، بازی‌های خود را نیز بر روی آن اجرا کنید.

فعلا اطلاعات بیشتری در این زمینه در دست نیست.

Source

وای خدا عجب کاربر های لولی داریم بعضا اینجا :دییکی میاد میگه ضرر می کنه :دی داداش من شما میدونی سودآوری ویندوز چن ده برابره 360 هست ؟:دی به علاوه میدونی خیلی از بازی های انحصاری ممکنه بخاطر PC گیمر ها دوباره فروش کنن بخاطر این سیمولیتور ؟

یک مورد از این برتری بگو ما از نادونی در بیایم ! LOL
:)) رفیق یه سر برو به یه سایت یا فروم تخصصی عکاسی یا فیلم....فقط بگو ویندوز تا مضحکه خاص و عام بشی..تفاوت کوچیک نیست به وضوح به چشم میاد...فرق لگن با فراریه

• Like
Reactions: MN Prince
چی می گی رضا به این خوبی اگه بشه 1080p یا 60 فریمش کرد که عالیه مهم کیفیت کاره که می ره بالاتر برای گیمر که فرقی نداره

مثلا که بده و همه بازی ها رو اجرا کنه !! چی میخوای بشینی بازی کنی !!!!!!!:-/ کاغذذذذذ !!!!!:d

به گفته خود سازنده تعطیلات کریسمس 2012 عرضه میشه . اما قبلش چند نسخه از اون در اختیار عموم قرار خواهد گرفت .

آخرین ویرایش:
بابا از خداتون هم باشه حداقل یه کشتی کجی یا یو اف سی میشه روش بازی کرد میدونی الان چند ساله یه کشتی کج برا پی سی نساختن؟اخریش که ساختن مربوط میشه به سال 2001
دیگه حداقل من بیچاره که سه تا 360لانچ رفت تو پاچم واسه بازی کشتی کج وتیکن دیگه این همه مصیبت نمیکشم..

به نظرم MS داره کاری خوبی میکنه.هرچند بازم کپی های غیرقانونی جلوی سود واقعی رو واسه MS میگیره اما خوب یه ویژگی خوب میشه در برابر OS های دیگه
مثل تمام فنهای اپل !
نه تنها فن اپل نیستم بلکه از اپل هم بدم میاد.توی تمام Mac VS Android پست هامو میتونی ببینی
ولی واقعیت رو نمیشه کاریش کرد دوست عزیز.
به فرض که فن اپل هم بودم(که نیستم) اون همه پست توی سایت های تخصصی هست از بحث تاپیک خارجه ولی کسایی که آزمایش کردند پست هاشون رو میتونم واست بزارم.همه رو که نمیتونی بگی اپل فن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or