اجرای بازی های PS2 روی PS3 با Swap Switch

می شه با این برنامه ای که صفحه قبل گذاشتم (Open PS2 Loader 0.5) ایمج بازی PS2 رو تو فلش ریخت و فلش رو به usb جلوی PS2 اسلیم زد و ایمج بازی PS2 رو اجرا کرد ؟
الان چون ایمج بازی PS2 ندارم نمی تونم تست کنم...لطفا اگه کسی می تونه می تونه تست کنه این کار رو انجام بده و نتیجه اش رو اینجا بذاره...
ممنون

می شه با این برنامه ای که صفحه قبل گذاشتم (Open PS2 Loader 0.5) ایمج بازی PS2 رو تو فلش ریخت و فلش رو به usb جلوی PS2 اسلیم زد و ایمج بازی PS2 رو اجرا کرد ؟
الان چون ایمج بازی PS2 ندارم نمی تونم تست کنم...لطفا اگه کسی می تونه می تونه تست کنه این کار رو انجام بده و نتیجه اش رو اینجا بذاره...
ممنون
کسی نیست که جواب سوال من رو بدونه ؟

درسته ولی روی ps3 یه چیزه دیگست چون روی ps3 میشه با کیفیت HD بازی ها رو بازی کرد و خیلی با ps2 فرق داره مثلا من خودم یه بازی crash ps1 دارم میری توی قسمت game setting ps3 دو تا گزینه هست که بازی های ps2 و psone رو انورت میکنه روی HDTV و گزینه ی دومی هم که خش تصویر رو میگیره کلن خیلی بهتر از خود ps2 و ps1 نشون میده:love:
الان کابل کامپونت برای پی اس 2 هست که نزدیک به کیفیت فول اچ دی نشون میده ;)

ممنون
حاجی انگار فقط رو پی اس تری های جی کار میده!
البته این پسته ک خوندم قدیمی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or