اجرای بازی های PS2 روی PS3 با Swap Switch

می شه با این برنامه ای که صفحه قبل گذاشتم (Open PS2 Loader 0.5) ایمج بازی PS2 رو تو فلش ریخت و فلش رو به usb جلوی PS2 اسلیم زد و ایمج بازی PS2 رو اجرا کرد ؟
الان چون ایمج بازی PS2 ندارم نمی تونم تست کنم...لطفا اگه کسی می تونه می تونه تست کنه این کار رو انجام بده و نتیجه اش رو اینجا بذاره...
ممنون

می شه با این برنامه ای که صفحه قبل گذاشتم (Open PS2 Loader 0.5) ایمج بازی PS2 رو تو فلش ریخت و فلش رو به usb جلوی PS2 اسلیم زد و ایمج بازی PS2 رو اجرا کرد ؟
الان چون ایمج بازی PS2 ندارم نمی تونم تست کنم...لطفا اگه کسی می تونه می تونه تست کنه این کار رو انجام بده و نتیجه اش رو اینجا بذاره...
ممنون
کسی نیست که جواب سوال من رو بدونه ؟

درسته ولی روی ps3 یه چیزه دیگست چون روی ps3 میشه با کیفیت HD بازی ها رو بازی کرد و خیلی با ps2 فرق داره مثلا من خودم یه بازی crash ps1 دارم میری توی قسمت game setting ps3 دو تا گزینه هست که بازی های ps2 و psone رو انورت میکنه روی HDTV و گزینه ی دومی هم که خش تصویر رو میگیره کلن خیلی بهتر از خود ps2 و ps1 نشون میده:love:
الان کابل کامپونت برای پی اس 2 هست که نزدیک به کیفیت فول اچ دی نشون میده ;)

ممنون
حاجی انگار فقط رو پی اس تری های جی کار میده!
البته این پسته ک خوندم قدیمی بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or