اجرای بازی های PS2 روی PS3 با Swap Switch

سلام به همه ی دوستان من یک سوال دارم که اگر CD اورجینال PS2 رو داخل PS3 بذارم اجرا می شه ؟ (یعنی بدون هیچ روش خواصی اجرا می شه ؟)
این روشی که توضیح دادین برای اجرای بازی های کپی هستش که اجرا نمی شه ؟

هنوز روش دیگه ای به غیر از swap switch نیومده که بشه بدون باز کردن ps3-از طریق نرم افزاری بازیهای کپی ps2 رو روی ps3 اجرا کرد ؟
ویرایش : دوستان انگار که اجرای بازیهای کپی ps2 روی ps3 امکان پذیر شده ، یه سر به این سایت که دوستمون دادند بزنید ، فکر نکنم خالی بندی باشه چون هم لینک دانلود برنامه اش گذاشته شده و هم کسایی که کامنت دادن گفتن این کار شدنیه .

آخرین ویرایش:
هنوز روش دیگه ای به غیر از swap switch نیومده که بشه بدون باز کردن ps3-از طریق نرم افزاری بازیهای کپی ps2 رو روی ps3 اجرا کرد ؟
ویرایش : دوستان انگار که اجرای بازیهای کپی ps2 روی ps3 امکان پذیر شده ، یه سر به این سایت که دوستمون دادند بزنید ، فکر نکنم خالی بندی باشه چون هم لینک دانلود برنامه اش گذاشته شده و هم کسایی که کامنت دادن گفتن این کار شدنیه .

چطوری میشه روی ps3 اجرا کرد

چطوری میشه روی ps3 اجرا کرد
اینطور که من فهمیدم باید برنامه ای که برای دانلود گذاشته شده رو دانلود کرد و بعد با فلش به ps3 انتقال داد و بعدش هم می شه از طریق این برنامه راحت بازی کپی ps2 رو اجرا کرد .(البته دقیق نمی دونم این برنامه می تونه دیسک کپی ps2 اجرا کنه یا باید ایمج بازی ps2 رو با فلش به ps3 انتقال داد و بعد ایمج رو با این برنامه لود کرد)
ضمنا برای این کار یه برنامه ارجینال SwapMagic 3.6 یا 3.8 هم باید داشته باشید...(خودمم نمی دونم تو ایران کجا می شه این برنامه رو گیر اورد)
متاسفانه کسایی که تو این مسائل واردن نمیان اینجا رو ببین و این روش رو تست کنن...
خودمم نمی تونم تست کنم چون هم وارد نیستم و هم ممکنه برای دستگاهم مشکل بوجود بیاره .
یکی از دوستان که وارده لطف کنه بیاد این سایت رو ببینه و اگه این روش شدنیه کامل برامون توضیح بده...

آخرین ویرایش:
اینطور که من فهمیدم باید برنامه ای که برای دانلود گذاشته شده رو دانلود کرد و بعد با فلش به ps3 انتقال داد و بعدش هم می شه از طریق این برنامه راحت بازی کپی ps2 رو اجرا کرد .(البته دقیق نمی دونم این برنامه می تونه دیسک کپی ps2 اجرا کنه یا باید ایمج بازی ps2 رو با فلش به ps3 انتقال داد و بعد ایمج رو با این برنامه لود کرد)
ضمنا برای این کار یه برنامه ارجینال SwapMagic 3.6 یا 3.8 هم باید داشته باشید...(خودمم نمی دونم تو ایران کجا می شه این برنامه رو گیر اورد)
متاسفانه کسایی که تو این مسائل واردن نمیان اینجا رو ببین و این روش رو تست کنن...
خودمم نمی تونم تست کنم چون هم وارد نیستم و هم ممکنه برای دستگاهم مشکل بوجود بیاره .
یکی از دوستان که وارده لطف کنه بیاد این سایت رو ببینه و اگه این روش شدنیه کامل برامون توضیح بده...

کسی نیست کمک کنه:biggrin1:

کسی نیست کمک کنه:biggrin1:
تو سایت فقط یکی دو نفر از بچه ها تو این مسائل وارد بودن و در حال حاضر هم زیاد فعال نیستن...
بعلاوه در صورتیکه این روش عملی باشه نیاز به دی وی دی SwapMagic 3.6 یا 3.8 هم هست که من نمی دونم اصلا تو ایران چنین چیزی پیدا می شه یا نه...
خب خودم آموزش این کار رو اینجا می ذارم :
Introduction
-----------------------------------------------------------------------------

Open PS2 Loader is a 100% Open source game loader compatible with
USB Advance/Extreme game format. It's more compatible and it should work
without ps2load or change DNASXXX.IMG tricks.

Open PS2 Loader also is developed continuously and anyone can contribute
improvements to the project.

The main objective is to support both the PS2 and the PS3 with backward
compatibility.

There are compatibility lists in the project repository:
http://bitbucket.org/ifcaro/open-ps2-loader/wiki/USB-Compat
http://bitbucket.org/ifcaro/open-ps2-loader/wiki/SMB-Compat

How to use

First, you need an USB device compatible with PS2/PS3 formatted in FAT32
(only if you want to load games from USB).
For loading games by SMB protocol you need to share a folder called PS2SMB
(it can be changed) make sure that it has permissions for anyone to access.
The games have to be in USB Advance/Extreme format. There are some programs
for converting games to this format. Open PS2 Loader includes an command line
tool for that purpose called iso2usbld.

Other utilities are: USBUtil 2.0, USB Extreme installer or USB Insane.

In PS2 you can use any of the existing methods for loading an executable elf.

In PS3 you need to have an original SwapMagic 3.6+ or 3.8 (at the moment
there aren't any other option).

The steps for loading Open PS2 Loader in a PS3 are:

1. Rename OpenPS2LD.ELF to SMBOOT0.ELF
2. Make a folder in root of USB device called SWAPMAGIC and copy
SMBOOT0.ELF to it.
3. Launch SwapMagic in PS3 and press UP+L1 then Open PS2 Loader should
start.

There are 4 forms for launching elfs in SwapMagic.

SMBOOT0.ELF = UP + L1
SMBOOT1.ELF = UP + L2
SMBOOT2.ELF = UP + R1
SMBOOT3.ELF = UP + R2

Some notes for devs
Open PS2 Loader needs latest version of GSKit and PS2SDK from
svn://svn.ps2dev.org/ps2/trunk/
لینک دانلود Open PS2 Loader 0.5
لینک دانلود Swap Magic 3.8 (نمی دونم کار می کنه یا نه)
نکته=خودم هنوز این روش رو تست نکردم .

آخرین ویرایش:
سلام به همه ی دوستان من یک سوال دارم که اگر CD اورجینال PS2 رو داخل PS3 بذارم اجرا می شه ؟ (یعنی بدون هیچ روش خواصی اجرا می شه ؟)
این روشی که توضیح دادین برای اجرای بازی های کپی هستش که اجرا نمی شه ؟
کسی نیست جواب منو بده ؟

کسی نیست جواب منو بده ؟
اگه رجين دستگاه با DVD يكي باشه اجرا ميشه اونم در بعضي از مدل هاي ps3 كه فكر كنم 60 گيگ قديمي ها بودش.
اون روش اگه از اول بخوني ميفهمي كه رو چه مدل ps3 اونم براي كپي هست فقط.
كلا يه صرفه نيست چون اگه ميخواي باهاش ps2 بازي كني برو يكي يگير ديگه.

A n s w a r

سلام رفقا . . .

به این سوال بارها و بارها جواب داده شده ولی یکبار دیگه میگم .
روش سخت افزاری اجرای بازیها رو به هیچ کدوم از دوستان پیشنهاد نمیکنم . چوم واقعا ارزش نداره که دل و
روده کنسولتون رو برای اجرا شدن چند تا بازی PS2 یا PS1 بیرون بریزید , ضمنا بارها و بارها دیده شده که
کسانی که از این روش برای اجرای بازیها استفاده کردند لنز کنسولشون آسیب دیده . پس این روش رو کلا از
سرتون بیرون کنید (البته حق انتخاب با خودتونه) .
روش دیگه روش نرم افزاری هست , ولی برای اجرا کردن این روش شما به دوتا چیز نیاز دارید .
1. کنسول Launch یعنی 60,20 GB هر رجیونی + کنسولهای 80GB قبل از باندل MGS
2. نسخه DVD یا CD برنامه Swap Magic 3.6/3.8 اون هم Orginal , چون کپیش به هیچ دردی نمیخوره (فقط
,فقط نسخه Orginal که اونم ایران پیدا نمیشه , دلیلشم اینه که کسی دنبال اینجور برنامه ها نیست lol )

بازهم تکرار میکنم به جز مدلهایی که بالا گفتم هیچ کدوم از مدلهای دیگه چیپ Emotion Engine که برای اجرا
شدن بازیهای PS2 هست رو چه نرم افزاری و چه سخت افزاری ندارند .
کنسول خودمم 60GB/PAL هست که با Swap Magic 3.8 کلی از بازیهای PS2 رو از روی
Hard External اجرا کردم (ولی کنسول های NTSC که چیپ Emotion Engine رو به صورت سخت
افزاری دارند , بیشتر Game ها رو بدون مشکل اجرا میکنند )
خیلی از دوستانم فکر میکنند این اجرا شدن بازیها یک باگ هست که ممکنه تو Firmware های بالاتر سونی این
باگ رو اصلاح کرده باشه و دیگه نشه از این روش استفاده کرد .
ولی من برای اینکه خیالتون رو راحت کنم باید بگم که SONY در این زمینه هیچ غلطی نمیتونه بکنه xD
پس خیالتون راحت . Firmware کنسولم 3.15 هست و دارم بازیهای PS2 رو خیلی راحت اجرا میکنم.
الانم فکر کنم , همه چیز برای دوستان روشن شده باشه ;-)

به دردسرش نمی ارزه! اگه یک PS2 داشته باشه ادم بهتره.
درسته ولی روی ps3 یه چیزه دیگست چون روی ps3 میشه با کیفیت HD بازی ها رو بازی کرد و خیلی با ps2 فرق داره مثلا من خودم یه بازی crash ps1 دارم میری توی قسمت game setting ps3 دو تا گزینه هست که بازی های ps2 و psone رو انورت میکنه روی HDTV و گزینه ی دومی هم که خش تصویر رو میگیره کلن خیلی بهتر از خود ps2 و ps1 نشون میده:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or