اجرای بازی های Ps1 در Psp

softwar manual not availabel

اینو داشته باشید ....ماسه تا فایل در پوشه بازی میخواهیم یکی eboot ایبوت یکی keyکی و سومی هم فایل dat دت که روشش در این آموزش اومده

First of all, you will need to download a file. It is a document.dat maker. The current version is 0.21. You can download it from here.
http://pspupdates.qj.net/index.php?pg=49&aid=78944
Choose your correct operating system, Either Microsoft or Linux, you’ll most probably have Microsoft. Extract all the files into a folder that’s easy to access. I usually extract stuff to my desktop. Now we can start.

Let’s start off with .txt

1) Obtain your guide for your game off the internet or wherever.
2) Open notepad
3) Copy and paste the parts you need, or if you really want to copy everything into notepad.
4) Save the file under whatever name. Remember where this file is.
5) Open up the PSPdocmaker.exe
6) Click on add .txt files and select the .txt file you recently created.
7) Insert your game code at the bottom that corresponds with the game you want to open this up with. For example, if I was making a walkthrough for my FFVIII, my code would be SCUS 00892. Each game is different. You can figure this out easily if you have already played the game and created a gamesave. Connect your psp and go into your gamesave folder, where you’ll see the gamesave for your psx game.
8) At the bottom right, click create
9) Your document.dat will appear in the same folder where you created your .txt file
10) Copy the document.dat in folder of your game. Example: Final Fantasy VIII disc one. In this folder should be your PBP, keys file, and this document.dat

Now the .png

1) Obtain your .png or whatever image. Certain extensions are supported. A few are .jpeg and .bmp.
2) Open PSPdocmaker.exe
3) Click select files
4) Highlight all your image files and click open
5) Make sure the game code corresponds with the game you want to open this with
6) Click on create and your document.dat will be made out of the images.
7) Copy your document.dat to the folder of your game. This folder should contain the .PBP file, the keys file and now your document.dat file

سلام
ببخشید من دارم بازی رو برا psp تبدیل می کنم ولی فقط یک دونه eboot می سازه و فایل key رو نداره.چی کار باید بکنم؟
فقط eboot لازمه!
Eboot.pbp = مربوط میشه به بازی تبدیل شده .(فایل اجرایی)
KEYS.BIN = مربوط میشه به تنظیمات دکمه ها در هر بازی که بعد از تنظیمات ذخیره میشه و این فایل ساخته میشه.
DOCUMENT.DAT = فایل dat هم مربوط میشه به توضیحاتی در مورد خود بازی که باید جداگانه بسازی (ساخت این فایل لازم نیست)

سلام ...
يك مشكل بسيار مهم ... بدجور حالم گرفته شده...

من 4 تا سيدي بازي FFIX را به راحتي بر روي psp تبديل كردم و تمومش كردم و بعد FFVII را تبديل كردم و چند ساعتي هم بازي كردم ولي داخل مبارزات وقتي به يك جادو ميرسه تصوير دستگاه بهم ميريزه و ديگه نميشه بازي كرد دستگاه هنگ نميكنه گفتم شايد با اين بازي مشكل داره FFVIII را بازي كردم اونم توي مبارزات به همين مشكل برخورد و تصوير گير ميكنه CHRONO CROSS را امتحان كردم اونم توي مبارزات وقتي به جادو ميرسه گير ميكنه من عجيبم مياد FF9 را 60 ساعت بازي كردم و تموم شد و توي هيچ جادويي گير نكرد ولي چرا اينا اينجوري شدن ؟ ممكنه ايراد از ايميج باشه ؟ چون ايميج اينارو از كسي گرفتم ولي بازي ها هيچ مشكلي نداشتن !

سلام ...
يك مشكل بسيار مهم ... بدجور حالم گرفته شده...

من 4 تا سيدي بازي FFIX را به راحتي بر روي psp تبديل كردم و تمومش كردم و بعد FFVII را تبديل كردم و چند ساعتي هم بازي كردم ولي داخل مبارزات وقتي به يك جادو ميرسه تصوير دستگاه بهم ميريزه و ديگه نميشه بازي كرد دستگاه هنگ نميكنه گفتم شايد با اين بازي مشكل داره FFVIII را بازي كردم اونم توي مبارزات به همين مشكل برخورد و تصوير گير ميكنه CHRONO CROSS را امتحان كردم اونم توي مبارزات وقتي به جادو ميرسه گير ميكنه من عجيبم مياد FF9 را 60 ساعت بازي كردم و تموم شد و توي هيچ جادويي گير نكرد ولي چرا اينا اينجوري شدن ؟ ممكنه ايراد از ايميج باشه ؟ چون ايميج اينارو از كسي گرفتم ولي بازي ها هيچ مشكلي نداشتن !
بازی ها نباید PAL باشند

من psp slim دارم که ورژن اون 3.60m33 است ولی هرکاری می کنم بازیهای psx رو اجرا نمی کنه یعنی اطلا ایکون بازی نمیاد
لطفا یکی به من کمک کنه؟

من psp slim دارم که ورژن اون 3.60m33 است ولی هرکاری می کنم بازیهای psx رو اجرا نمی کنه یعنی اطلا ایکون بازی نمیاد
لطفا یکی به من کمک کنه؟

شما بايد اول برنامه PSX2PSP اونم ورژن 1.2 رو داشته باشي بعد يه ISO از بازي هاي PS1 (با Ultra ISO يا Alcohol 120%) بگيري بعد ISO رو كانورت كني به PBP ، و بعد اون رو به همراه يه فايل به نام Keys.bin بريزي داخل يه فولدر و اون فولدر رو كپي كن در PSP/GAME و بعد از طريق PSP اجرا كني !
اينم فايل Keys.bin:

Attachments

بچه ها از همتون ممنونم مخصوصا M3hDi عزیز
راستش من تا چند روز دیگه pspSlimمیخرم
میخوام بدونم کپی کردن بازیای خود pspروی رم مثل همین روشه بازیای ps1ه؟
یعنی باید بازی در یک فولدر و بعد کپی در psp/game???

مرسی

بچه ها از همتون ممنونم مخصوصا M3hDi عزیز
راستش من تا چند روز دیگه pspSlimمیخرم
میخوام بدونم کپی کردن بازیای خود pspروی رم مثل همین روشه بازیای ps1ه؟
یعنی باید بازی در یک فولدر و بعد کپی در psp/game???

مرسی
نه، بازي هاي خود PSP ديگه اينجوري نيست. اصلا احتياج به تبديل كردن و ... نداره.
ايميج بازي رو كپي ميكني در ادرس X:\ISO و بعد ميري راحت بازي ميكني.

نه، بازي هاي خود PSP ديگه اينجوري نيست. اصلا احتياج به تبديل كردن و ... نداره.
ايميج بازي رو كپي ميكني در ادرس X:\ISO و بعد ميري راحت بازي ميكني.

مرسی واقعا شما مدیر لایقی هستی دستت درد نکنه
با جوابای زود هنگام و البته مفیدت ادمو غافلگیر میکنی مرسی
لطفا در مورد این ارور راهنمایی کنید...
6layc7b.jpg

این فایل رو باید جدا دانلود کنم؟

مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or