اول از دیسک بازی ایمیج بگیر(ISO) بعد برنامه PsGUI221beta را باز کن خودش تبدیلش میکنه.بعد بریز توی پوشه:
PSP/Game
به همین راحتی
دوستان لطفا کمک کنید من بازی کرش رو طبق این آموزش اجرا کردم به خوبی اجرا شد ولی اصلا نمیتونم فوتبال اجرا کنم 98 رو انتحان کردم 2002 و 2004 و ... همشونو امتحان کردم ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده و اجرا نمیشه ممنون میشم کمکم کنید
دوستان لطفا کمک کنید من بازی کرش رو طبق این آموزش اجرا کردم به خوبی اجرا شد ولی اصلا نمیتونم فوتبال اجرا کنم 98 رو انتحان کردم 2002 و 2004 و ... همشونو امتحان کردم ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده و اجرا نمیشه ممنون میشم کمکم کنید
من تبدیل شده یه بازی رو از یه سایتی گرفتم و ریختم تو پوشه گیم اما اصلا آیکون بازی رو نمیاره چیکار کنم؟1 فایله eboot هستش.فریم ورمم 5/5 هست
فایل eboot رو بزار تو یه پوشه ی بعد پوشه رو کپی کن تو گیم
با سلام و تشکر فراوان از همه ی دوستانی که زحمت کشیدند و به همه کمک میکنن!!
من یه psp 2004 دارم با 5.50 gen-d3
من دو تا بازیه رزیدنت اویل 3 و پارازیت ایو 2 رو با چندتا برنامه مختلف ازشون ایمیج گرفتم و بازم با چند تا برنامه مختلف به فایل pbp تبدیل کردم و تو مسیری که گفته شده بود یعنی:
psp\game\esme bazi
کپی کردم ولی وقتی که بازی رو اجرا میکنم صفحه ی لوگوی پلی استیشن میاد ولی دیگه جلوتر نمیره!!
خواهشا لطف کنید و کمک کنید
خیلی ممنون میشم
من با ultra iso و alcohol 120 ایمیج گرفتم و با psx2psp و popstation تبدیل کردم ولی نشد که نشد!!
در ضمن تمام تنظیماتی که دوستان گفته بودن رو انجام دادم ولی........
خواهشا کمکم کنید
خیلی خیلی ممنون میشم!!!!
دستتون درد نکنه!!!