برنامه ی POPSLOADER رو ریختی و اینجوری میشه ؟...؟ :confused:جواب من چی؟؟
لینک psploader برای 3.9 رو پیدا نکردم.اگه داری بزار.برنامه ی POPSLOADER رو ریختی و اینجوری میشه ؟...؟ :confused:
عزیز بگو چیطوری اجرا نمی شه، ارور می ده، چی می شه.psp من تبدیل شده يعني ebooto ميشناسه تبدیل بازی انجام میشه همه این کارارو کردم اجرا نمیشه![]()
نحوه استفاده مبدل psx2ps v4.1 کسی باهاش کانورت کرده فایل base ریختم بازی به eboot تبدیل میکنه اما game title نمیشناسه psp :confused:انجارو باید چه کار کرد سایر مبدلارو دارم بس که گنده مینویسی موقعه خوندن سوال اصلا حال نمیده:biggrin1:یه هفته گذشت جوا
ب نمیدید؟ :confused::confused::confused:![]()
![]()
![]()
دانلود KEYسللم ممنون اما این فایل keyنمیشه دانلود کردراجب سوالای با لا چی؟ این بازیهای که تو psp اجرا میشه اولش یه سوال میشه ntsc/pal مثل dracula/ alone in the dark? اینا چی؟ در ضمن مبدل چند cd درست بود
من از بازی alone in the dark /eboot میسازم فایلم تو psp اجرا میشه اما بعد از اجرا یه سوال میشه ntsc/palبعد از انتخاب تصویر سیاه میشه ایراد از سی دی نیس تو ps1 اجرا میشه psp ارور میده حتی تمام پلاگینارو هم امتحان کردم یکی راهنمای کنه من بازیهای زیادیو دارم که اینجوری میشه مثل dracula/ soul rever/ jax kombat/alone in the dark