اجرای بازی های Ps1 در Psp

از برنامه هایی که برای تبدیل بازی های چند CD هست استفاده کن.

مثل Impaler's PSX EBOOT Creator
http://www.psp-hacks.com/file/1378

psx-eboot-creator.jpg

عزیز من لااقل بگو کدوم صفحه؟؟ 22 صفحه هست...
همن روشی رو می گی که ته سی دی آخر رو بی خیال می شیم بعد می ریم یه سیو از سی دی دو پیدا می کنیم برقیه رو ادامه می دیم؟؟
آقا یکی کمک درست و حسابی کنه بابا... :mad::evil:
کمک...:((:(
بفرما يه دوستي همين بازي كه تو ميگي را گفته بود ديسك اول به بعد را چه جوري بازي
اقا تمبل هم اينو معرفي كرده بود مگه اين راه حل درست وحسابي نيست:cool:

بچه ها کسی این mgs رو تو psp تونسته اجرا کنه ؟ من 7 8 بار image گرفتم (با برنامه های مختلف) بعد تبدیلم کردم ولی اجرا نشد که نشد.
کسی تورنتی یا لینکی از EBOOT آمادش سراغ نداره ؟

اين يكي ديگه نوبره:laughing::cheesygri
دوست عزيز تو بايد فايل كانورت شده تو يه new folder تو پوشه گيم كپي كني نه game 150:cool:
استاد ! من این کارو قبلا انجام دادم و جواب نداد . بعدش هم از یکی از دوستانم پرسیدم که می گفت مدل فت باید توی فولدر گیم 150 ریخته بشه و ما هم امتحان کردیم که بازم جواب نداد . اینکه تو فکر کردی فقط خودت این کارو بلدی واقعا جالب بود :laughing: و جالب تر اینه که از کلمه نوبر هم استفاده می کنی :laughing: و خودت نوبر تر از همه هستی :laughing:

پ.ن : از دوستان کسی راه حل دیگه ای می دونه بگه . ممنون .

سلام بچه ها من دیدم اینجا چند نفر راجع به این که چرا بازی ارور میده و اینها سوال کرده بودند.بهترین کار اینه که فریمور دستگاهتون 3.80 m33-5 باشه من خودم هم الان این ورژن رو دارم چون من تقریبا 95 درصد از زمانی که پی اس پی دارم رو psx اجرا کردم.خداییش فریمورش خیلی عالیه با همه یpsp ,psx ,hack,homebrew ها هم سازگاری داره

سلام بچه ها من دیدم اینجا چند نفر راجع به این که چرا بازی ارور میده و اینها سوال کرده بودند.بهترین کار اینه که فریمور دستگاهتون 3.80 m33-5 باشه من خودم هم الان این ورژن رو دارم چون من تقریبا 95 درصد از زمانی که پی اس پی دارم رو psx اجرا کردم.خداییش فریمورش خیلی عالیه با همه یpsp ,psx ,hack,homebrew ها هم سازگاری داره
سلام . دوست عزیز مطمئن هستید شما ؟ من برم فریمور دستگاهمو از 3.90 به 3.80 تغییر بدم ؟

استاد ! من این کارو قبلا انجام دادم و جواب نداد . بعدش هم از یکی از دوستانم پرسیدم که می گفت مدل فت باید توی فولدر گیم 150 ریخته بشه و ما هم امتحان کردیم که بازم جواب نداد . اینکه تو فکر کردی فقط خودت این کارو بلدی واقعا جالب بود :laughing: و جالب تر اینه که از کلمه نوبر هم استفاده می کنی :laughing: و خودت نوبر تر از همه هستی :laughing:

پ.ن : از دوستان کسی راه حل دیگه ای می دونه بگه . ممنون .

اي بابا حالا چرا زود قاطي ميكني:eek:
اين كه دوستمون گفت بعد نيست من قبلا 3.80 داشتم فريم وير خوبي بود
نكته اينو براي بار صدم ميگم نرم افزار هاي psx2psp زياد خوب نيستند اين يك تجربه شخصي
است من خودم كرش 4 وكرش 1و2و3 را كانورت كردم 4 كه شطرنجي ميومد 1و2و3 هم به هيچ
وجه نميومد ولي با simple popstation gui مشكل جفتش حل شد
تو يه امتحان با اين بزن
در ضمن من كي گفتم فكر ميكنم فقط خودم بلدم
موفق باشي:cheesygri

سلام . دوستان من دیروز به وسیله برنامه پاپ لودر و یه خورده ور رفتن با دستگاه و ... بازی رو اجرا کردم اما ... اما تا ارم ps میاد دیگه هنگ می کنه دستگاه و همونجا می ایسته :biggrin1: بازی هم RE3 هست . الان مشکل از کجاست ؟ من هیچ جوره نمی تونم RE 3 رو بازی کنم ؟ فریمور بره پایین بشه 3.80 درست می شه ؟

آقا من بازی متال اسلاگ رو ریختم و راحت اجرا شد. ولی این اندازه تصویرش درست نیست. خیلی کوچیک تر از اندازه LCD پی اس پیه. واسه همه اینجوریه؟؟ راهی واسه تنظیمش وجود نداره؟؟ یکی کمک کنه...

سلام . دوست عزیز مطمئن هستید شما ؟ من برم فریمور دستگاهمو از 3.90 به 3.80 تغییر بدم ؟
آره آقا حرف الکی که نمیزنم.شما فریمورت رو اگه به3.80m33-5 تغیر بدی همه چی حله.من کل این بازی هارو دارم.تا حالا ندیدم که حتی یدونش هم اجرا نشه:-".
سلام . دوستان من دیروز به وسیله برنامه پاپ لودر و یه خورده ور رفتن با دستگاه و ... بازی رو اجرا کردم اما ... اما تا ارم ps میاد دیگه هنگ می کنه دستگاه و همونجا می ایسته :biggrin1: بازی هم RE3 هست . الان مشکل از کجاست ؟ من هیچ جوره نمی تونم RE 3 رو بازی کنم ؟ فریمور بره پایین بشه 3.80 درست می شه ؟

بله درست میشه.من خودم این مشکلو داشتم.پدرم در اومد تا فهمیدم باید بشه 3.80m33-5. همه ی فریمور ها رو امتحان کردم.این تجربه بزرگیست:cool:
.re3 رو هم من خودم با فریمور 3.80m33-5 بازی کردم.اینه میگم m33-5 خیلی مهمه هاااا.
بچه ها کسی این mgs رو تو psp تونسته اجرا کنه ؟ من 7 8 بار image گرفتم (با برنامه های مختلف) بعد تبدیلم کردم ولی اجرا نشد که نشد.
کسی تورنتی یا لینکی از EBOOT آمادش سراغ نداره ؟
من ایمیج رو دارم.خودم هم اجرا کردم.خیلی هم حال داد جای شما خالی:cool:.من ایمیج بازی رو دارم(خودم نگرفتم.دانلود کردم).یعنی همه ی بازی ها رو دارم.لینکش هم چک کردم مرده بود متاسفانه:((.اگه خواستی پ.خ بزن شماره حساب بدم برات بفرستم:biggrin1::biggrin1:.

آخرین ویرایش:
باید با pops3.40 بازی رو اجرا کنی برای این کارهم وقتی وارد بازی شدی START+R رو همزمان نگهدار تا منوی pops بیاد بعد pops3.40 رو اجرا کن البته باید قبلش پلاگینشو فعال کنی
ا

من فایل Eboot فاینال فانتزی 7 رو از hako گرفتم. وقتی میرم تو اولین مبارزه صفحه رنگی رنگی میشه صدا قطع میشه ثابت میمونه هنگ می کنه بعد خودش خارج میشه. حالا چی کار کنم؟؟
9.0 m33-3 هم فریمورم هست...

کسی تونسته بازی res3 توی psp تا آخر بازی کنه من خودم تا یک جایش رفتم ولی تو یک قسمتش بازی freeze میشه کسی راه حلی سراغ نداره
من با کمی ور رفتن و خوندن سایت های خارجی تونستیم این بازی resident evil 3 تا آخر بازی کنم حالا روشی که به کار بردم هم میگم popsloader رو ریختم بازی رابا pop3.40 شروع کردم
وقتی که به ساعت رسیدم بازی freeze شد بعد pops 3.71 را اجرا کردم بعد رفتم دوباره تو بازی
باز بازی همون جا گیر کرد بعد دوباره pops 3.40 را استفاده کردم که دیگه بازی freeze نکرد این
تجربه من بود که دلم نیومد اینجا نگم:d
راستی ورژن فریمورم هم 3.40 m33 هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or