farshid_ps2
کاربر سایت
سلام یه سوال داشتم چرا بازیهای ps1 تو ps2 بازی میکنم زیر تصویر سیاه قبلا تو مدل 70004 تو بازی مزرعة دار تصویر فول بود بعد اون رو مدلهای دیگه این مشکل داره یعنی از چیة
سلام یه سوال داشتم چرا بازیهای ps1 تو ps2 بازی میکنم زیر تصویر سیاه قبلا تو مدل 70004 تو بازی مزرعة دار تصویر فول بود بعد اون رو مدلهای دیگه این مشکل داره یعنی از چیة
سلام مجدد دوستان یکی از دوستانم ps2 را با lan وصل کرده به pc و بازیها را از هارد pc اجرا میکنه. توجه کرده باشین با usb دموها گیرداشتن ولی با lan مثل هلو جواب میده و عکس بازیها هم مثل ps3 میاد کسی از دوستان اموزشش بلده بزاره ضمنا توسعه میکنم کابل 5 سر برای ps2 تهیه کنید و بازیها را با کیفت 720 بازی کنید و لذتشو ببرید زمین تا اسمون کیفیش فرق میکنه گاداف وار 1و2 همونظور که تو ps3 اجرا میشه با کابل کامپوننت هم میتوانید در ps2 با همان کیفیت تصویر اجرا کنیدb-)
سلام دوستان من خواستم دستگاهو ه..ک کنم ولی لنز دستگاه خیلی ضعیفه اصلا سی دی بوت رو اجرا نمیکنه،روشی هست که بشه این کارو با فلش انجام داد؟
البته یه جاییم شنیدم که فقط با فلش این کارو میکنن#
دوستان من نمیتونم تمام بازیهارو از فلش اجرا کنم
مثلا gran turismo 3 دموی اولش تکه تکه پخش میشه یا بعضی بازیها اصلا اجرا نمیشن
چکار باید کنم؟
USB دستگاه PS2 ورژن ۱.۱ هست سرعت 12Mbps داره. اگه دستگاهت هارد می خوره که یه هارد نصب کن بهترین راهه. اگر هم هارد نمیخوه از راه شبکه و فولدر شیر شده بازیهای رو اجرا کنی بهتره سرعت شبکه 100Mbps که میشه ۸ برابر پورت USB دستگاه.
شبکه سرعتش مناسبه ولی بافر نداره برا همین برخی بازیها ممکنه دموشون کند اجرا شه ولی بیشتر بازیها رو خوب اجرا می کنه.
این که برخی بازیها اصلا اجرا نمیشن(صفحه سیاه میشه) راهی داره؟میشه کاریش کرد؟