Dr.Trax
Gold User
واقعيتش كنسول مال من نيست!البته مال من ولي يه برادر كوچكي دارم كه اون باهاش مشغول ميشه!من تا ps1 اومدم!!!اگر قرار باشه وارد دنياي رويايي
بازي بشم يه ايكس باكسي ps3 ميگيرم!البته الان نه فعلا فاصله گرفتم!البته هرزگاهي فوتبال ميزنم!!!اويل 4 همچنين من كلا عشق بازيم من با اتاري
ماهيگيري كردم تا به اينجا رسيدم ميخواستم اين رو برسونم كه من هنوز وقت ندارم وگرنه چنان بازي هايي كشف ميكردم كه برنده اين مجادله باشم:d
منم خودم مدت ها بود بخاطر مشغله وقت نمی کردم بازی کنم! :d چند وقت پیش با PS3 شروع کردم که بازی های جدید به دلیل مسائل هکو این چیزا اذیت می کرد، دوباره PS2 رو داغ کردم! :d هدف فقط گذروندن وقت هست، همین!

)

پچ کردنش هم نیاز به خود فایل اصلی و پچر داره. البته یه نسخه پچ شده آماده مال خودم هستش که عالی جواب میده! :d سپس CodeBreaker پچ شده رو روی فلش بریزیم (حتما باید پسوند فایل ELF باشد) و طبق معمول برای اجرای برنامه های ELF از uLaunchELF استفاده کرده و سراغ فلش بریم و CodeBreaker رو اجرا کنیم. پس از اجرا بقیه چیزها راهنمای انگلیسی در قسمت پایین صفحه مدام رد میشه که فعلا این قسمت رو توضیحی نمیدم (احتمالا با محیطش آشنا هستید). پس از انتخاب نام بازی و کدهای مورد نظر میریم تا بازی رو استارت بزنیم (از همون منوی CodeBreaker). حالا اینجا دیگه در درایو باز نمیشه (در مدلهای فت) یا نیازی نیست بازش کنید (در مدلهای اسلیم). بلکه چند لحظه بعد با یه حال Error باز وارد محیط برنامه uLaunchLoader میشیم. حالا دیگه کاری نداره! با روش الف که بالا توضیح دادم برید و بازی مورد نظرتون رو اجرا کنید!
مگه دست خودشه؟!
بعد با نرم افزار USButil این درایو مجازی رو به عنوان منبع اصلی بازی آدرس بده (یعنی انگار دی وی دی واقعی تو سیستم هستش). بعد هم ادامه ماجرا!