دستت درد نکنهمن خودم 3129 دارم.
تو بخش video اینا رو فعال کن:
only GE graphic
use vertex cache
use shaders
enable decoding of indexed texture
تو بخش memory اولین تیک رو بزن که برای invalid memory access هست
compiler هم رو 50 باشه! همین! من کار دیگه ای نکردم. فقط اینو یادت باشه که اوایل بازی خیلی بد اجرا میشه! 2 تا مرحله که بازی کنی (حدود 10 دقیقه) خوب و روون میشه!
برای صدای بازی باید SonicStage 4 را نصب کنیاین شبیه سازی که گفتید سرعت اجرای بازیش خیلی پایینه و تازه صدا و موسیقی بازی ها رو پخش نمیکنه.
شبیه ساز psp دیگه نبود؟
من با شبیه ساز ps2 بازی میکنم خیلی از این سرعتش بالاتره.
این ppspp تا 20 روز پیش اصلا متال گیر رو بالا نمی آورد!!! الان کاملا قابل بازیه! فقط مشکلش اینه که مرحله که تموم میشه بازی هنگ میکنه! یعنی اگه سیو همه ی مرحله ها رو داشته باشی میتونی بازی رو تموم کنی! به این زودی پیشرفت کرده خیلی خوبه! تا چند ماه دیگه احتمالا امولاتورش کامل میشه! همین الان crisis core رو فول اجرا میکنه! با ویدئو و آهنگ های بازی! 3rd birthday هم همینطور! در صورتی که تا 2 هفته پیش اصلا امکان پخش موزیک و ویدئوی بازی ها رو نداشت! لامصب همه رو هم hd اجرا میکنه خیلی از jpcsp بهتره!برای صدای بازی باید SonicStage 4 را نصب کنی
برای سرعتش هم شبیه ساز ppsspp بعضی از بازی ها را با 60 فریم اجرا میکنه ولی موزیک پس زمینه و ویدئو ها را پخش نمیکنه
راستی من با آخرین بیلد PPSSPP تونستم مرحله ی آموزشی mgs pw را به راحتی اجرا کنم ولی در مرحله بعدی گیر میکنه ( همین جوری محض گزارش دهی گفتم :d)
crisis core را هم اجرا میکنه ؟ اونم با ویدئو و موزیک ؟ HD ؟:biggrin1:این ppspp تا 20 روز پیش اصلا متال گیر رو بالا نمی آورد!!! الان کاملا قابل بازیه! فقط مشکلش اینه که مرحله که تموم میشه بازی هنگ میکنه! یعنی اگه سیو همه ی مرحله ها رو داشته باشی میتونی بازی رو تموم کنی! به این زودی پیشرفت کرده خیلی خوبه! تا چند ماه دیگه احتمالا امولاتورش کامل میشه! همین الان crisis core رو فول اجرا میکنه! با ویدئو و آهنگ های بازی! 3rd birthday هم همینطور! در صورتی که تا 2 هفته پیش اصلا امکان پخش موزیک و ویدئوی بازی ها رو نداشت! لامصب همه رو هم hd اجرا میکنه :biggrin1:خیلی از jpcsp بهتره!