Reza Modanloo
کاربر سایت
بله باید بسازی تو همو ن فایلی که دانلود کردید این پوشه هست منظورم تو ورژن 1.5 صفحه اول پایین صفحه است2 تا سؤال
من پوشه game340 ندارم ، بايد بسازم ؟!
ميشه لينک psplink v3.0 oe رو بزاريد ؟!
با سلام و تشكر از دوستان . لطفا چون خودتان ميدانيد فكر نكنيد همه ميدانند . اگر به توضيحات نصفه نيمه صفحات قبل توجه بفرمائيد ميتوانيد به سردرگمي ما برسيد . من برنامه ورژن جديد را پس از دانلود در Psp قرار دادم ( بترتيب توضيحات ) ، اما نشد . لطف ميفرمائيد توضيح كاربردي و يكجا بفرمائيد . آنچه را كه خودتان اجرا فرموده ايد نه ترجمه ها را . با تشكر مجدد
آره، اين دوستمون راست ميگه. لطفاً يه آموزش گام به گام که بر اساس تجربه خودتونه اينجا بزاريد. با سپاس
در مورد اينكه وقتي به قسمت ويديو ميري و هنگ ميكنه، اين مشكل براي همه هست و در واقع باگي هست كه اين برنامه داره.از توجه شما متشكريم .
من روش ارائه شده را انجام دادم . در مرحله اول مشكلي نيست . فقط وقتي وارد بخش فيلمها ميشويم سيستم هنگ ميكنه و بايد باطري PSP را خارج كنيم .
در مورد دوم پس درست اشاره نشده كه پس از Enable كردن پلاگينها و ورود به صفحه اصلي و اجراي برنامه Start-USBHostFS_PC و Start-RemoteJoy-FPS آيا بايد در Psp مثل مرحله قبل چيزي را از جمله برنامه PSPLINK را اجرا نمود ؟
بنده اجرا كردمش ولي Conection error روي صفحه PSP و پنجره مانيتور نوشته شد ( تصوير Psp بود) .
در هر حال توضيح بخش دوم كمي گنگ است . متشكرم .
بعد از اينكه سيستمت يه PSP Type B شناسايي كرد بايد اونو به سيستم بشناسوني پس اين درايور رو دانلود كن: (آپلود شده توسط gpod در پست بالا)سلام
آقا یه توضیح در مورد PSP Type B بدین
ممنون
دستت در نکنهبعد از اينكه سيستمت يه PSP Type B شناسايي كرد بايد اونو به سيستم بشناسوني پس اين درايور رو دانلود كن: (آپلود شده توسط gpod در پست بالا)
http://gpod1.persiangig.com/PSP/LibUSB.zip
بعد اين كارا رو بكن:
گزينه Install from a list or specific location (Advanced) رو انتخاب كن.
بعد روي I will choose the driver to install رو انتخاب كن.
بعد Next رو بزن.
بعد روي Have Disk كليك كن.
بعد روي Browse كليك كن و برو اونجايي كه فايل LibUSB.zip رو دانلود كردي و از حالت فشرده خارجش كن و داخل فولدر LibUSB برو بعد داخل فولدر driver برو و فايل psp.inf رو انتخاب كن.