ع عرفان جون کاربر سایت Nov 29, 2006 #61 بچه ها آخر من نفهمیدم این دسته وایرلس توی ویندوز کار می کنه یا نه ؟ این ویبره چی ؟؟؟؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Nov 29, 2006 #62 نوشته شده توسط عرفان جون: بچه ها آخر من نفهمیدم این دسته وایرلس توی ویندوز کار می کنه یا نه ؟ این ویبره چی ؟؟؟؟ بیشتر... بله عزیزم کار میکنه میشه به باهاش بازیهای pc هم بازی کرد:biggrin1: ویبره همون شوک هست دیگه
نوشته شده توسط عرفان جون: بچه ها آخر من نفهمیدم این دسته وایرلس توی ویندوز کار می کنه یا نه ؟ این ویبره چی ؟؟؟؟ بیشتر... بله عزیزم کار میکنه میشه به باهاش بازیهای pc هم بازی کرد:biggrin1: ویبره همون شوک هست دیگه
A ali1365 کاربر سایت Dec 3, 2006 #63 نوشته شده توسط pandora tomorrow: بله عزیزم کار میکنه میشه به باهاش بازیهای pc هم بازی کرد:biggrin1: ویبره همون شوک هست دیگه بیشتر... ببخشید وایرلس کار نمیکنه باید با سیمش رو بگیرن
نوشته شده توسط pandora tomorrow: بله عزیزم کار میکنه میشه به باهاش بازیهای pc هم بازی کرد:biggrin1: ویبره همون شوک هست دیگه بیشتر... ببخشید وایرلس کار نمیکنه باید با سیمش رو بگیرن
S SamFisher کاربر سایت Dec 11, 2006 #64 یه سوال داشتم قیمت این فرمان 360 چنده ؟ تو ایران کسی آورده ؟ چنند ؟ گاز و ترمز هم داره دیگه ؟ :biggrin1: قام قام !! :biggrin1:
یه سوال داشتم قیمت این فرمان 360 چنده ؟ تو ایران کسی آورده ؟ چنند ؟ گاز و ترمز هم داره دیگه ؟ :biggrin1: قام قام !! :biggrin1:
Elven_Star کاربر سایت Apr 8, 2007 #66 ببخشید من یه کم تازه کارم:blushing: قیمت این دسته ها چقدره؟ از گیم پدای معمولی خیلی بهتر کار میکنن؟:confused:
ببخشید من یه کم تازه کارم:blushing: قیمت این دسته ها چقدره؟ از گیم پدای معمولی خیلی بهتر کار میکنن؟:confused:
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن Apr 8, 2007 #67 قیمتش گرونه! 40 - 50 نومن همون gamepad بهتره...