ببین یوبی جان اون دسته ای که شما داری استاندارد نیست
اگر دسته اصل سیم دار 360 رو داشت باشین بدون درایور کار می کنه
در مورد اتصال به مانیتور هم باید بگم کابلش رو باید داشته باشی و همونطور که دوستان گفتن باید به مانیتوری که ورودی داره وصل کنی
ببین دوست عزیز فکر کنم دیگه دسته ای که رو خودش هست و وایرلس هست استاندارد باشه , من شارژرش رو گرفتم که با پورت USB به 360 وصل میشه وقتی هم که به PC وصل میکنم نمیشناسه و Driver میخواد !
یوبی جان اون جوری نمیشه فقط سیم دارش وصل میشه به کامپیوتر
حالا گزشته از این حرفا
پک شارژش رو که همراه با دو تا باتری شارژ شدنی هست رو از کجا و چند گرفتی؟
پک شارژرش باطری شارژ شدنی نداره و یه باطری تو خودشه مثل باطری موبایل . از شادی گرفتم 40T که گفت اصله مایکروسافته :cheesygri . میگفت سری قبلی شارژرهاشون 8T بوده که فکر کنم اونها باطری معمولی داشتن !!
این که اصل مایکروسافته که شکی درش نیست پس توش دو تا باطری قلمی نیست و از اون 4 تا آهنای پشتش به دسته برق میده آره؟
چه مدت شارژش طول میکشه؟
چه مدت شارژ میده؟
ویبره چقدر روش تاثیر داره؟
1. آره
بقیش رو هیچکدوم رو نمیدونم
وقتی گرفتم شارژر رو وصل کردم و یه چراغ قرمز داره که نشون میده باطری کامل شارژ نیست و اصلا حواسم نبود که کی اون چراغش خاموش شد و این شارژ شد !
برای وصل کردن x360 به مانیتور حتما باید مانیتوری داشته باشید که ورودی VGA که شبیه کابل اتصال مانیتور به کارت گرافیک هست و ورودی video .audio روداشته باشه.
مانيتور تو يدونه كابل داره كه يه سرش رو ميزني پشت كارت گرافيك درسته ؟
كابل VGA چهل دلاري هم كه ميخري يه سر داره دقيقا مثل همين سري كه رفته پشت كارت گرافيكت.
حالا اگه تو بتوني اين دوتا سر رو يه جوري بهم وصل كني همه چيز تمومه. براي اين كار يدونه واسطه ي ماده ي 4 دلاري يا ميخري يا همراه با VGA كابلت مياد :
نر و ماده رو بهم اتصال ميدي و بازيت رو ميكني ...
در مورد دسته ي 360 :
اين كارا ديگه چيه ؟ ماكرو يه دسته دقيقا شبيه دسته ي 360 براي پي سي طراحي كرده كه موقع معرفي 360 يعني حدود ي سال پيش گفت كه بازار ميده. حالا الان به بازار داده يا نه رو نميدونم ...
شما مطمئنی که این روش جواب میده ؟ وامتحان شده ؟ و این واسطه تو بازار هستش ؟ و از اون دو سیم خوب یکی به اسپیکر وصل میشه او یکی به کجا وصل میشه ؟:confused: