اآموزش جامع آنلاین بازی L4Dبا Garena

آموزش جامع آنلاین بازی Left 4 Dead با Garena

Left4Dead online

سلام به همگی..
امروز میخوام اموزش انلاین بازی کردن l4d رو بدم به همه به صورت خیلی ساده.

برای بازی... باید نرم افزار GARENA را داشته باشید.. و یک اکانت بسازید ..

برای دانلود این نرم افزار به این سایت برید دانلوود کنید :

http://www.garena.com/

برای سرور شدن :

برای مثال شما و دوستانتون میخواین انلاین بازی کنند.. باید یکیتون به این روش سرور بشه :

(( Garena را اجرا کنه به یک Room دلخواه بره(l4d) و start Game را بزنه.. تا بازی اجرا بشه(( حتما باید بازی از garena اجرا بشه )) و در کنسول (( برای فعال کردن کنسول(~)در option enable کنید))

و در کنسول بنویسید : map l4d و اینتر بزنید......(مپ دلخواه را انتخاب کنید ) حالا شما سرور شدید و میتونید IP خودتون رو به هر کسی که میخواد بازی کنه بدید..... و اون شخص تو کنسول بنویسه connect: ip
تا به سرور شما بیاد.....

نکات مهم:

وقتی سرور شدید:

sv_allow_lobby_connect_only 0

sv_lan 1

کنید
برای پسورد گزاشتن : sv_pasword

برای اطلاع از ip تون در کنسول تایپ کنید : net_status

و ip خودتون رو بدست بیاورید

1) هر کس که میخواد سرور شه...تا بهش کانکت بشن... باید همشون از یک روم مشخص Start game را بزنن ( یعنی همه تو یه روم باشید)
-----------------------------------------------------------------------
2) ازUpdate 1.0.1.1 استفاده کنید > بریزید جایی که بازی رو ریختید

V 1.0.1.1

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از اینجا دانلود کنید:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

V 1.0.1.1 : ( حجم 80 مگ )

دانلود 1.0.1.1 (اصلاح شد )

دانلود 1.0.1.1 ( رپیدشیر )

3 و در اخر این Standalone 1.17 هم بریزید.. دانلود کرده وبریزید جایی که بازی رو ریختیید تا بتونید بازی کنید : اگه نسخه قدیمیشو دارید اول uninstal کنید بعد اینو بریزید

دانلود Standalone 1.17

4) این روش تضمینیه
انواع مد باز ی برای سرور شدن : (در کنسول وارد شود )

mp_gamemod coop

mp_gamemod versus

mp_gamemod survival

:blushing:

5)در هر روم یکسری ip هم میدن. میتونید به انها connect شوید...!

اگر لینک دانلود ها در این پست یا پست های بعد مشکل داشت بگید تا سریع اون لینک دانلود اصلاح بشود

+ اگر هم مشکلی داشتید در همین جا بگووید...!

(پیشنهاد میکنم حتما ببینید کامل توضیح داده شده ) نویسنده : Mafia3 (سروش )

16923w9.jpg

copyright
;)

آخرین ویرایش:
یک سوال پرت:
من وقتی از تو Garena بازی اجرا می‌کنم (مثل Warcraft 3 و Left 4 Dead) ایکس‌فایر نمی‌شناسه.. واسه همین دچار ناراحتی شدید شدم :دی
ولی وقتی در حالت عادی اجرا می‌کنم یا از خود ایکس‌فایر اجرا می‌کنم درسته، می‌شناسه!

کسی راه حل نداره؟

مشکل از بازیته ، من ، هادی و بقیه این مشکل رو نداشتیم یعنی کسی در مورد چنین مشکلی تا الان صحبت نکرده

سلام
میشه یکی از دوستان بزرگی کنه و با این برنامه پچ 1.0.1.3 رو فشرده کنه ؟
این برنامه فوق العاده فشرده می کنه و فکر کنم برای این پچ 1 ساعت بیشتر وقت نخواهد .
و فایل تولید شده کمتر از 500 کیلوبایت میشود .
این هم برنامه :

ممنون میشم
دوست عزیز شما که نمیتونید 180 مگابایت فایل رو دانلود کنید پس چجوری می خواین بازی کنید ؟ قابل توجهت که این بازی مصرفش بالاست و اگر مشکل ترافیک داری به هیچ وجه دور و بر این بازی نیا .

دوستانی که تمایل دارن با هم بازی کنیم به لینک امضای دوستان مراجعه کنند.
سروش هم حرف مفت میزنه لگی درکار نیست رسما پرش واشد پیچوند :دی
PLZ ساکت ! من اینقدر لگ داشتم که داشت حالم بهم می خورد . البته خدایشش راست میگه ها همیشه 6 نفره هم سرور زده بازی کردیم لگ نبوده ، شاید دیشب مشکل از شاتل بوده ! Chmdnm !
با اجازه دوستان میخوام تمام فایل ها و اموزشهایی که در این تاپیک قرار گرفته رو
با ذکر منبع تو شماره بعدی playbox بزارم
اگر کسی از دوستان راضی نیست بهم pm بزنه

راستی این StandAlone 1.19 پاک شده لطفا مجددا بزاریدش
ممنون
خوشحال میشیم دوســـت عزیز ، فقط آدرس نخسه های قبل PlayBox رو لطف میکنید ؟ من یه نگاهکی بندازم ببینم چجوریست :)

دوست عزیز شما که نمیتونید 180 مگابایت فایل رو دانلود کنید پس چجوری می خواین بازی کنید ؟ قابل توجهت که این بازی مصرفش بالاست و اگر مشکل ترافیک داری به هیچ وجه دور و بر این بازی نیا .

سلام
خوب تونستنش می تونیم ولی سنگین پامون در میاد !!!;)
شما که دانلود کردید این رو فشرده کنید و بزارید تا بقیه مصرف کنن !!:-"
من موندم شما که پچ رو دارید چرا این کارو نمی کنید ؟ اخه یک ساعت چیزیه ؟؟؟ فوقش زمانی که کار ندارید بزارید فشرده کنه .:confused::confused::confused:

سلام
خوب تونستنش می تونیم ولی سنگین پامون در میاد !!!;)
شما که دانلود کردید این رو فشرده کنید و بزارید تا بقیه مصرف کنن !!:-"
من موندم شما که پچ رو دارید چرا این کارو نمی کنید ؟ اخه یک ساعت چیزیه ؟؟؟ فوقش زمانی که کار ندارید بزارید فشرده کنه .:confused::confused::confused:

ببین سروش راست میگه توکه نمیتونی چند تا پتچ دانلود کنی چطوری میخوایی بری سراغ بازی انلاین ؟

100 بار دیگه هم بگی فشرده کن فایده نداره .( مشکل تو خودت حل کن دوست عزیز )

آخرین ویرایش:
اصلا من نکته بگم این KGB درست کار نمی‌ده من یه مدت تو نخش بودم بیخوده! :دی

مشکل اینکه Xfire وقتی از Garena بازی را اجرا می‌کنی نمیشناستش هم مشکل من نیست فقط، خیلی‌ها همچین مشکلی دارن (یه سرچ کوچولو :دی) باز کسی راه حلی داشت بگه لطفا

بچه ها من یه پرس و جویی در مورد سرور دائمی ساختن انجام دادم و دیدم که هزینه ی قابل قبولی داره ، حدودا ماهی 20 تومن در میاد اگر کسی خواست بگه تا براش جور کنیم :)

پ.ن : دوست عزیز مطمئن باش بچه هایی که اینجا هستند اونقدر گرفتارند که 1 ساعت براشون خیلی مشکله ، تازه کسی زیر بار نمیره و در آخر هم حرف قبلیمو تکرار میکنم این بازی در یک روز اگر 5 - 6 ساعت بازی کنی حدودا 700 مگ دانلود میکنه ( ثانیه ای 10 کیلوبایت ! ) پس اگر خیلی برات گرون تموم میشه همون تخته نمی دونم چی چی تو بازی کن :D

کرک

دوستان من وقتی l4d بازی میکنم بازی همش هنگ میکنه لگم نیست چون افلاین هم این مشکلو دارم سیستمم هم به راحت میتونه بازی رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه.
من از soly پرسیدم گفت مشکل از کرکه بازیه اگر کسی کرک درست بازی رو داره لطف کنه لینک دانلودشو بزاره.:love:

دوستان من وقتی l4d بازی میکنم بازی همش هنگ میکنه لگم نیست چون افلاین هم این مشکلو دارم سیستمم هم به راحت میتونه بازی رو با بالاترین تنظیمات اجرا کنه.
من از soly پرسیدم گفت مشکل از کرکه بازیه اگر کسی کرک درست بازی رو داره لطف کنه لینک دانلودشو بزاره.:love:
چیزی به نام کرک برای بازی left 4 dead وجود نداره ، چیز هایی که هست دقیقا فایل اصلی هستند و بعضی هاشون هم ویروس تشریف دارند و بعضی دیگر تازه مشکلاتی به بازی اضافه میکنند ( دستکاری شده ) پیشنهاد میشه یک بار دیگر بازی رو نصب کنید و بدون کرک و هیچ چیز اضافه ای به نصب پچ ها بپردازید ! مشکلی نخواهد بود . در غیر اینصورت سیستم خود را قرار دهید تا ببینیم آیا مشکل از سیستم شماست ، از بازیست یا هردو !

من از soly پرسیدم گفت مشکل از کرکه بازیه اگر کسی کرک درست بازی رو داره لطف کنه لینک دانلودشو بزاره.
من هم این مشکل رو داشتم ، اگر تنظیمات بازی را پایین بیاورید ( مثلا تنظیماتی مثل ******ing Mode و Multicore Rendering و Wait For Vertical Sync را تا آخرین درجه پایین بیاورید یا Disable کنید ) و بقیه ی تنظیمات را روی Medium قرار دهید مشکل حل میشه . نیازی به پایین آوردن Resolution هم نیست ;) .

من خودم از این کرک استفاده میکنم.

Crack left 4 dead (رپید شیر )

;)

بچه ها این 1.3 فقط 36 MB هست خودشه؟ اینV 1.0.1.2 دمت گرم راپید رو پیدا کن دهمنم سرویس شد با هیچ کدون نتونستم بگیرم وسط دانلود سرورش میپوکه

بچه ها این 1.3 فقط 36 MB هست خودشه؟ اینV 1.0.1.2 دمت گرم راپید رو پیدا کن دهمنم سرویس شد با هیچ کدون نتونستم بگیرم وسط دانلود سرورش میپوکه

بله 1.3 36 مگ هست... خودشه;)

1.0.1.2 رو هر چی سرچ میکنم لینک رپید شیر پیدا نمیکنم :( (( خودت تو نت یه سرچ بزن ! (( حدودان 150 مگ هست )) ))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or