اآموزش جامع آنلاین بازی L4Dبا Garena

آموزش جامع آنلاین بازی Left 4 Dead با Garena

Left4Dead online

سلام به همگی..
امروز میخوام اموزش انلاین بازی کردن l4d رو بدم به همه به صورت خیلی ساده.

برای بازی... باید نرم افزار GARENA را داشته باشید.. و یک اکانت بسازید ..

برای دانلود این نرم افزار به این سایت برید دانلوود کنید :

http://www.garena.com/

برای سرور شدن :

برای مثال شما و دوستانتون میخواین انلاین بازی کنند.. باید یکیتون به این روش سرور بشه :

(( Garena را اجرا کنه به یک Room دلخواه بره(l4d) و start Game را بزنه.. تا بازی اجرا بشه(( حتما باید بازی از garena اجرا بشه )) و در کنسول (( برای فعال کردن کنسول(~)در option enable کنید))

و در کنسول بنویسید : map l4d و اینتر بزنید......(مپ دلخواه را انتخاب کنید ) حالا شما سرور شدید و میتونید IP خودتون رو به هر کسی که میخواد بازی کنه بدید..... و اون شخص تو کنسول بنویسه connect: ip
تا به سرور شما بیاد.....

نکات مهم:

وقتی سرور شدید:

sv_allow_lobby_connect_only 0

sv_lan 1

کنید
برای پسورد گزاشتن : sv_pasword

برای اطلاع از ip تون در کنسول تایپ کنید : net_status

و ip خودتون رو بدست بیاورید

1) هر کس که میخواد سرور شه...تا بهش کانکت بشن... باید همشون از یک روم مشخص Start game را بزنن ( یعنی همه تو یه روم باشید)
-----------------------------------------------------------------------
2) ازUpdate 1.0.1.1 استفاده کنید > بریزید جایی که بازی رو ریختید

V 1.0.1.1

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
از اینجا دانلود کنید:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

V 1.0.1.1 : ( حجم 80 مگ )

دانلود 1.0.1.1 (اصلاح شد )

دانلود 1.0.1.1 ( رپیدشیر )

3 و در اخر این Standalone 1.17 هم بریزید.. دانلود کرده وبریزید جایی که بازی رو ریختیید تا بتونید بازی کنید : اگه نسخه قدیمیشو دارید اول uninstal کنید بعد اینو بریزید

دانلود Standalone 1.17

4) این روش تضمینیه
انواع مد باز ی برای سرور شدن : (در کنسول وارد شود )

mp_gamemod coop

mp_gamemod versus

mp_gamemod survival

:blushing:

5)در هر روم یکسری ip هم میدن. میتونید به انها connect شوید...!

اگر لینک دانلود ها در این پست یا پست های بعد مشکل داشت بگید تا سریع اون لینک دانلود اصلاح بشود

+ اگر هم مشکلی داشتید در همین جا بگووید...!

(پیشنهاد میکنم حتما ببینید کامل توضیح داده شده ) نویسنده : Mafia3 (سروش )

16923w9.jpg

copyright
;)

آخرین ویرایش:
با تشکر از آموزش خوب این دوست عزیز یک نکته رو بگم که من کسانی رو میشناسم که بدون پچ هم حتی بازی رو به صورت آنلاین در سرور ها انجام دادند و مشکلی هم نداشتند ، اما یک نکته بگم که شما کافیه فقط همین دو پچ را دانلود کنید و دیگر نیاز به پچ ها و کار های دیگر ندارید .

و یک نکته هم در اخر بگم ، اگر دوستان در بازی کردند با گارنا مشکل داشتند من خودم یک آموزش تصویری در وبلاگم برای بازی Left 4 Dead قرار دادم . میتونید با استفاده از اون هم اگر از آموزش دوست خوبمون سر در نیاوردید بازی کنید که دقیقا همین روش ایشون هست ولی تصویری و کمی با توضیحات بیشتر .
- لینک آموزش به صورت تصویری

با تشکر از آموزش خوب این دوست عزیز یک نکته رو بگم که من کسانی رو میشناسم که بدون پچ هم حتی بازی رو به صورت آنلاین در سرور ها انجام دادند و مشکلی هم نداشتند ، اما یک نکته بگم که شما کافیه فقط همین دو پچ را دانلود کنید و دیگر نیاز به پچ ها و کار های دیگر ندارید .

و یک نکته هم در اخر بگم ، اگر دوستان در بازی کردند با گارنا مشکل داشتند من خودم یک آموزش تصویری در وبلاگم برای بازی Left 4 Dead قرار دادم . میتونید با استفاده از اون هم اگر از آموزش دوست خوبمون سر در نیاوردید بازی کنید که دقیقا همین روش ایشون هست ولی تصویری و کمی با توضیحات بیشتر .
- لینک آموزش به صورت تصویری
اموزش تصویری خیلی خوبی بود !
اما تا جایی که من میدونم باید اپدیت ها رو به تر تیب ریخت تا بتونی به سرور مورد نظر وصل شی....

در هر اپدیت کلی ابزار و مپ و ... به بازی اظافه میشه. و باید همه پتچ ها رو به ترتیب ریخت.

(مخصوصا اپدیت 1.0.1.2 که کلی فایل صوتی به بازی اظافه میکنه )

شما فقط میگی پتچ 1.0.1.3 رو دانلود کنن و به سرور ها کانکت شن....

الان همه سرور ها 1.0.1.4 هستن و نمیشه با 1.3 به این سر ور ها وصل شد!

اموزش تصویری خیلی خوبی بود !
اما تا جایی که من میدونم باید اپدیت ها رو به تر تیب ریخت تا بتونی به سرور مورد نظر وصل شی....

در هر اپدیت کلی ابزار و مپ و ... به بازی اظافه میشه. و باید همه پتچ ها رو به ترتیب ریخت.

(مخصوصا اپدیت 1.0.1.2 که کلی فایل صوتی به بازی اظافه میکنه )

شما فقط میگی پتچ 1.0.1.3 رو دانلود کنن و به سرور ها کانکت شن....

الان همه سرور ها 1.0.1.4 هستن و نمیشه با 1.3 به این سر ور ها وصل شد!

سلام
حتما این دوستمون 4 تاشو با هم ترکیب کرده و در یک فایل ذخیره کرده .

اخه منم تست کردم و اگر فقط آخریشو بریزی کار نمیکنه.

خودتون امتحان کنید ، اول پچ اول و بعد دوم رو نصب کنید که لینکشو دادم . توی همه ی سرور ها میتونید بازی کنید . حالا شاید به قول دوستمون 2 - 3 تا مپش نیاد :P

ترتیب ریخت پتچ ها

خودتون امتحان کنید ، اول پچ اول و بعد دوم رو نصب کنید که لینکشو دادم . توی همه ی سرور ها میتونید بازی کنید . حالا شاید به قول دوستمون 2 - 3 تا مپش نیاد :P

اگه میخوایید از بازی نهایت لذت ببرید و بازی هم کامل باشه همه پتچ ها رو باید ریخت...

که بازی کمی ناقص میشه :-"

ترتیب ریختن :
به این صورت:
V.1.0.1.1
و
V.1.0.1.2

V.1.0.1.2 ( لینک کمکی ) تست شده

و

V.1.0.1.3
و
V1.0.1.4

و
standalone 1.19 ( اصلاح شد )

Standalone 1.19 ( لینک رپید شر )
;)

--------

باید به همین ترتیب ریخت.

(به اون صورت که شما گفتی بازی ناقص میشه.. پس چه بهتر که کامل بریزیم )

آخرین ویرایش:
جالبه :D من فقط پچ 1.0.1.3 و Stand alone 19a رو خودم نصب کردم و لینکاش رو هم که دادم و بازی هم کردم . عضو کلن CTUD هم هستم و با بچه های اونجا بازی میکنم . حالا این دوست ما که در طی چند پی ام صحبت کردیم قرار شد که با یکی از این اعضای گروه CTUD بازی کنن تا بفهمن موضوع از چه قراره .

من هنوز 1.4 رو دانلود نکردم :دی آخه یکی می‌گفت مورد داره... اگه کسی چیزی ندیده ما هم استعمال کنیم :دی سروش تو هم انقدر درافشانی نکن Soly از خودمونه :دی

من هنوز 1.4 رو دانلود نکردم :دی آخه یکی می‌گفت مورد داره... اگه کسی چیزی ندیده ما هم استعمال کنیم :دی سروش تو هم انقدر درافشانی نکن Soly از خودمونه :دی

سلام امیر جان

من که V 1.4 رو ریختم مشکلی هم نداشت... خیالت تخت :love:

:smile:
( از چند نفر دیگه هم پرسیدم .. میگفتن مشکلی نداره )

سلام امیر جان

من که V 1.4 رو ریختم مشکلی هم نداشت... خیالت تخت :love:

:smile:
( از چند نفر دیگه هم پرسیدم .. میگفتن مشکلی نداره )
میگم عموما و اصولا دستورشو بلد نیستی که یار Change ــشه ؟ مــthــلا من می خوام Zoey باشم اما Bill در اومده :D

پ.ن : گفتی کدوم پچ ها پر صدا مدا بود ؟ :D

میگم عموما و اصولا دستورشو بلد نیستی که یار Change ــشه ؟ مــthــلا من می خوام Zoey باشم اما Bill در اومده :D

پ.ن : گفتی کدوم پچ ها پر صدا مدا بود ؟ :D

نمیدونم چطوری میشه کاراکتر انتخاب کرد.. ( فکر کنم خودش رندوم spawn میکنه )

:eek:
پتچ 1.0.1.2 چندتا فایل صدا اضافه میکنه .. که خیلی جالب هست.

مطمئنم یه دستوری داره ، اخه یعنی چی Auto spawn e :|

ویرایش :
بیخود مطمئن نبودم که :
sv_cheats 1
sb_takecontrol bill
sb_takecontrol francis

Just replace the name with whoever you want
.
This Topic Link

البته باید گفت که سرور باید قبل از شروع کامل بازی این چیت رو آن کنه و هر کی هر چی می خواد بشه بعدش آفش کنه تا بکز چیت نزنن :D

سلام
ببخشید این قدر پیام می زارم .
میشه برام پچ 11 رو با این برنامه فشرده و بعد آپلود کنید .
این برنامه 1GB رو به 100KB تبدیل می کنه . فقط خیلی وقت می خواد و به درد این می خوره که PC شب روشن باشه .
فکر کنم اگر اینو فشرده کنید 700KB بشه .
فقط باید یکی مرام بزاره ;)
اینم لینک :

ما که الان با آقای حامد و اینا بازی کردیم ( SOLY و ANubis ) فکر نمیکنم پچ 1.1 نیازی باشه وقتتو بیخود تلف نکن ، تا اونجایی که بنده اطلاعات کسب کردم پچ 1.3 کامل کننده ی تمامی پچ های قبل بوده و نیازی به نصب اونا دیگه نیست :)

موفق باشید .. !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or