آینده سری بازی‌های Hitman در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت زیرا…

Jill-Valentine

By hiding you show your true nature coward
Loyal Member
Untitled.png
در اقدامی غیرمنتظره و غافلگیرکننده، امروز کمپانی Square Enix اعلام کرد استودیو دانمارکی IO Interactive، سازنده سری بازی‌های Hitman را به فروش گذاشته است.

طبق بیانیه‌ای که توسط سرمایه‌گذاران این کمپانی منتشرشده است. این ناشر ژاپنی اعلام کرد که تا ۳۱ مارس ۲۰۱۷ چهل‌ودو میلیون دلار پول را ازدست‌داده است و تصمیم بر آن شد که تمرکز بر روی استودیوها و فرانچایز های مهم خود را محدودتر کند.

در این بیانیه آمده است که:

«برای به حداکثر رساندن رضایت مخاطبین و روبه‌جلو حرکت کردن طبق بازار فروش بازی‌ها، ما تصمیم گرفتم که تمرکز خود را بر روی فرانچایز های مهم و استودیوهای کلیدی بگذاریم.»

به‌عنوان نتیجه، متأسفانه کمپانی Square Enix تصمیم گرفت که است که از موقعیت تجاری خود نسبت به استودیوی محبوب و معروف IO Interactive عقب‌نشینی کند.

دلیل فروش این استودیو به شرح زیر است:

فروش نه‌چندان مناسب عناوین این استودیو و ضرر زیاد به‌واسطه این عناوین

از دست دادن ۴,۸۹۸ میلیون ین تا ماه ۳۱ مارس ۲۰۱۷

لازم به ذکر است که به‌علاوه اینکه این استودیو به فروش گذاشته می‌شود حتی بازی‌های در حال ساخت این استودیو نیز متوقف می‌شوند.

و در آخر باید گفت که کمپانی Square Enix مزایده‌ای برای فروش استودیو IO Interactive گذاشته است.

منبع

Last edited by a moderator:
یکی از بدترین خبرهایی که امسال شنیدم.
اوضاع سبک مخفی کاری اصلا خوب نیست. Square که 100% آیپی رو نگه میداره میده دست یکی از استودیوهای خودش بسازه. اگه این اتفاق بیافته، دو تا از سه تا آیپی بزرگ این سبک میافته دست ژاپنی ها که اصلا اتفاق خوبی نمیتونه باشه. خصوصا که کوجیما هم رفته و امیدی به متال گیر بعدی نیست.
تنها امید برای زنده موندن این سبک به عنوان یه سبک مستقل، Splinter Cell هست که اونم بعد 4 سال که کوچکترین خبری ازش نبوده، معلوم نیست بازگشتش چطور قراره باشه. زنده کنه این سبکو یا یه اپیک فیل باشه که این سبکو برا همیشه تجزیه کنه تو سبکای دیگه!

فاااااجعه، لعنت به این صنعت و لعنت به سلیقه مزخرف خیلی از گیمرا، واقعا چرا باید عناوین اسکوار با این کیفیت بالا اینقدر کم فروش کنن، هیتمن خارق العاده بوده مثل همیشه، از اون طرف Deus Ex به نظر من بهترین بازی سال قبل بود، توم هم یه ادامه بی نظیر بود، چرا باید فروش این عناوین ایقدر پایین باشه، مخصوصا Deus Ex، شاید هم به خاطر خودمون و بی لیاقتیمون باشه که خیلی از آت و آشغالا اینقدر فروش میکنن بعد این سه تا جواهر باید به این روز بیوفتن!

Hitman برام یکی از بهترین بازی‌های پارسال بود و به نظرم بعد از Blood Money بهترین Hitman بود. عرضه‌ی اپیزودیک بازی واقعا بهش صدمه زد و باعث شد خیلی‌ها دید منفی‌ای نسبت بهش داشته باشند. واقعا حیف شد... مخصوصا که Deus Ex هم به حالت معلق دراومده... این وسط منی که سبک مورد علاقم Immersive Sim و مخفی‌کاری هست دارم از اسکوئر متنفر میشم واقعا.
-------
خیلی دوست دارم Zenimax اینا رو بخره و بشن شعبه‌ی سوم Arkane. سبک بازی‌هاشون هم به هم شباهت داره و در کل عالی میشه اگه Zenimax بخرشون. هر چند که بعید میدونم این اتفاق بیفته... اگر Zenimax هم نخریدشون امیدوارم جایی بخرشون که آزاد باشن نسبتا...

آخرین ویرایش:
هر روز داره نفرتم از اسکوئر بیشتر میشه. اول که یه تنه Deus Ex رو نابود کردن، حالا هم هیتمن. و البته ما گیمرا هم مقصریم. ماییم که اجازه میدیم این IP های با ارزش نابود بشن. حیف. واقعا حیف...

امروز چقدر خبر بد راجع به گیمینگ داره منتشر میشه. Mass Effect هم فعلا به حالت معلق در اومده...

من سرى اخرى هيتمن رو بازى كردم با اينكه كلا زياد سرى هاى هيتمن رو بازى نكردم ( قبلش فقط blood money رو بازى كردم و absolution ) بازى خيلى خوبى براى سبك مخفى كارى بود حتى من فكر ميكنم قسمت اخز يكى از بهترين هاى مخفى كارى، ولى براى من نبودن داستان مناسب و عدم تنوع توى روند بازى تا حدودى خسته كننده شده بود. شايد براى كسايى كه تازه اين سرى رو بازى كرده باشند هم زياد جذاب نباشه. اما بهرحال خيلى ناراحت كننده است اين خبر.

• Like
Reactions: voldmort
وقتی اسکوئر انیکس قراره چندین بازی براساس شخصیت و فیلم های مارول بسازه بازیی به اسم Hitman به چه دردش میخوره ؟

در کل بعید میدونم بتونند استدیو رو بدون حق ساخت هیتمن خوب بفروشند :think: و امیدوارم کمپانی حق ساخت بازی و استدیو رو بخره که قدرت مالی بالایی داشته باشه

• Like
Reactions: armin_shadow
من چندسال قبل که Square Enix اون زمان Eidos را خرید و پشت بندش در عرض یک مدت کم Tomb Raider,Deus Ex, Thief و Hitman جدید را معرفی کرد به یکی از دوستان میگفتم که اینا زیادی دارن تخته گاز میرن جلو امکان داره به مشکل بر بخورن.الان تقریبا وضعیتی شده که به جز Tomb Raider آینده بقیه Ip ها کاملا در ابهامه.

بدون IP هیتمن هم فکر نکنم کسی حاضر بشه این استدیو را بخره.بهترین فرصت میتونه برای Microsoft باشه که یکم استدیوهاش را افزایش بده.(گرچه انجام نمیده، اگر انجام بده بود همون زمان Eidos میکرد).

متاسفانه فضای صنعت به شدت رقابتی شده و تا زمانی که بازیهای مثل Starwars,Battlefiled,COD,GTA و Fifa هست به بقیه زیاد سهمی نمیرسه.

Hitman برام یکی از بهترین بازی‌های پارسال بود و به نظرم بعد از Blood Money بهترین Hitman بود. عرضه‌ی اپیزودیک بازی واقعا بهش صدمه زد و باعث شد خیلی‌ها دید منفی‌ای نسبت بهش داشته باشند. واقعا حیف شد... مخصوصا که Deus Ex هم به حالت معلق دراومده... این وسط منی که سبک مورد علاقم Immersive Sim و مخفی‌کاری هست دارم از اسکوئر متنفر میشم واقعا.
-------
خیلی دوست دارم Zenimax اینا رو بخره و بشن شعبه‌ی سوم Arkane. سبک بازی‌هاشون هم به هم شباهت داره و در کل عالی میشه اگه Zenimax بخرشون. هر چند که بعید میدونم این اتفاق بیفته... اگر Zenimax هم نخریدشون امیدوارم جایی بخرشون که آزاد باشن نسبتا...

خود Bethesda هم به همون مشکل عرضه زیاد بازی های AAA الان تقریبا داره روبرو میشه.نه 2 Dishonnerd و نه Prey هیچکدوم فروش خوبی نداشتن.سال قبل هم خبری اومد که ZeniMAx علاقه داره که خریده بشه.

الان با وضعیت 2 Dishonnerd و Prey خود آینده Arkane در هاله ای از ابهامه.به خصوص شعبه دوم.

آخرین ویرایش:
البته یه مقدار از این ضرر هم تقصیر خودشون که اپیزودی منتشر کردن بازیو . . . من خودم تو همین انجمن خیلیا رو میدیدم که میگفتن "منتظرم بازی کامل شه بعد بخرمش" . . . کلا بازی های Square Enix عجیبن. برای مثال Sleeping Dogs هم بازی خوبی بود و طرفدار داشت اما استودیوش بسته شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: ULTIMATE TEAM
به اميد ورشكسته شدن كل اسكوار انيكس و به مزايده كذاشته شدن كل ip هاش .
وقتي خودشون با كارا و سياست هاي عجيب و غريب اكثر ip هاشون رو نابود كردن ،فرقي نميكنه دست كي باشن.
وقتي تو استوديو هاي japan ، بيخ كوش خودشون اينا مشكل دارن و هر كي داره خر خودش رو ميرونه ، معلومه مشكل مديريت دارن

مشخصا وقتی داغون ترین مارکتینگ تاریخ بشریت رو واسه 2 تا بازی اخیرت داشته باشی بد فروش می کنن! تقصیر گیمر ها هم نیست، الان نصف مردم خبر ندارن که هیتمنی وجود داره که بخوان بخرنش، اگه بدونن هم فکر می کنن هنوز نسخه کاملش نیومده. چقدر تبلیغات و اخبار داشت هیتمن واقعا؟ یا Deus Ex مثلا، وقتی میای 80 دلار DLC پیش خرید و سیستم کیک استارتری-مانندِ "هرچی بیشتر پیش خرید کنید کانتنت بیشتر می شه" واسه بازیت می ذاری که کل گیمر ها فحشت بدن باید انتظار فروش پایین رو هم داشته باشی. که البته این رو سریع به غلط کردن افتادن منتها به سرنوشت X1 دچار شد، ضربه زیادی به کالا وارد کردن که با غلط کردن درست نمی شد قضیه.
پ.ن: این چه تیتر Clickbait مزخرفیه دیگه؟

طبیعی هم بود واقعا هیتمن فروش خوبی نداشته من که کلا نه تو چارت فروش فیزیکی اثری ازش دیدم نه دیجیتالی بازیباز ها دیگه استقبال خوبی از این سبک متاسفانه نمیکنن مثل دیس انرد..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or