آینده ای بزرگ در تاریکی.. Remedy از Alan Wake 2 می گوید

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

.Evanescence.

کاربر سایت
[TABLE="width: 800, align: center"]
[TR]
[TD]در اخرین مصاحبه Eurogamer با Remedy در مورد شایعه های پیرامون Alan Wake 2 و همچنین عدم مولتی پلتفرم شدن آن در حال حاضر صحبت می شود.
98752528074308696037.jpg

اول از همه از آن ها پرسیده می شود که آیا در Remedy گروهی هستند که بر روی Alan Wake 2 کار کنند و یا در آخر به آن فکر کنند؟
Oskari Hakkinen می گوید: " فکر کردن در مورد آن؟ زمانی که ما Max payne را ساختیم،اصلا انتظار نداشتیم به یک عنوان موفق تبدیل شود.ما برای ساخت یک عنوان عظیم بسیار جوان بودیم.وقتی در آن زمان مردم کار ما را در E3 دیدند و گفتند ‘ شما کار خیلی جالبی انجام دادید’ بسیار شوکه شدیم.آن ها گفتند’ شما این چیزی که به ما نشان دادید را عرضه می کنید؟در Max payne 1 که Sam Lake خالق این بازی بود،تمام شخصیت ها در آن کشته شدند.پس این خیلی سخت بود تا ما بتوانیم Max Payne 2 را استارت بزنیم چون ما واقعا نمی دانستیم چه دنباله ای برای این سری درست کنیم.هیچ وقت در مورد آن فکر نکرده بودیم.Sam هیچ وقت داستانی مثل آن ننوشته بود.او فقط داستان یک بازی را نوشته بود.تنها دلیلی که Mona Sax در بازی جان سالم به در برد به خاطر یکی از همکارانمان که در بخش رمان گرافیکی با ما کار میکرد بود.او نمی خواست Mona بمیرد و گفت او را نکشید! پس ما داستان را تغییر دادیم و شما به طور واضح ندیدید که او بمیرد.این دلیلی شد تا Mona یک نقش مهم در پیشرفت داستان Max Payne 2 باشد.
حال ما برای Alan Wake نقشه ای بیشتر و بزرگتر از Max Payne داریم.حال Sam با داستانی که خلق کرد چیزی بزرگتر از یک بازی را به وجود آورد.او تمام چیزی که در سر داشت را خلق کرد و نوشت.حتی داستان Night Springs چیزی بود که او قبلا در مورد آن فکر کرده بود-داستان درون داستان.او داستان و بازی American Nightmare را برای Xbox Live Arcade مناسب دانست و آن را درست کردیم."
زمانی که هنوز Alan Wake 2 معرفی نشده است،یکی از نویسندگان Xbox World سال پیش گزارش داد این بازی برای Xbox بعدی در حال ساخت است،چیزی که شایعه شد در E3 2012 معرفی خواهد شد.زمانی که ما این را به Hakkinen گفتیم او این گزارش را رد کرد و در جواب به ما گفت اگر Remedy شماره بعدی Alan Wake را بسازد مدت زمان زیادی طول نخواهد کشید.او شرح داد:
"ما تکنیک ها ،موتور بازی،احتیاجات بازی و هر چیزی که برای یک داستان لازم باشد را آماده داریم،حتی کارکتر بازی.،پس احتیاج نیست ما این چیزها را دوباره بسازیم.پس انجام آن برای ما نسبت به نسخه اول بسیار راحت تر است.ما American Nightmare را می بینیم،چیزی که فقط 8 ماه ساخت آن وقت گرفت،ببینید ما حتی کلا محیط بازی را تغییر دادیم،حال بازی در Arizona اتفاق می افتد.
"پس ما با دور نریختن همه چیز کل بازی را در 8 ماه درست کردیم،چون خیلی چیز ها را در اختیار داشتیم.زمانی که یک تیم داشته باشیم که می دانند در مورد این بازی چه کار باید انجام دهند کار بسیار آسان و سریعتر انجام می شود.جواب شما این است که اگر ما به ادامه عاقبت و سرنوشت Alan Wake بپردازیم ،مطمئنا کارها خیلی سریعتر و راحت تر از Alan Wake 1 انجام می شود.چون ما موتور بازی را از قبل ساختیم،همچنین داستان و دنیای بازی را خلق کرده ایم."
"در مورد کنسول های نسل بعد نمی توانم چیزی بگویم،چون از هیچ چیزی مطمئن نیستم.ما نمی دانیم چه کنسول هایی با چه سخت افزار و معماری به سراغ ما می آید.آن ها این موضوع را خیلی محکم و سخت نگه داشته اند.شاید هنوز وقت آن نشده تا در مورد آن با ما صحبت کنند."
بازی Alan Wake به صورت انحصاری برای Xbox 360 در سال 2010 عرضه شد.حال بعد از 2 سال این بازی برای Pc در این هفته منتشر می شود. Alan Wake's American Nightmare هم یک بازی انحصاری برای Xbox Live Arcade است.
پس همچنین ما این بازی را در کنسول های PlayStation نخواهیم دید آن ها هنوز به رد کردن نسخه بازی برای Sony ادامه می دهند.او گفت:" من می دانم شما هرگز Alan Wake و Alan Wake's American Nightmareرا در PlayStation نخواهید دید چون آن ها انحصاری xbox هستند.این عنوان بسیار به قلب های ما نزدیک است،چیزی که ما مدت زیادی بر روی آن کار کردیم،مطمئن باشید شما Alan Wake های بیشتری در آینده خواهید دید."
اما آیا Alan Wale 2 مولتی پلتفرم خواهد شد؟
"صادقانه بگویم،ما در این لحظه هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.من نمی گویم هرگز این اتفاق رخ نمی دهد،اما من در این حال می گویم فعلا هیچ برنامه ای برای این کار نداریم.هیچ برنامه و گفت و گویی برای مولتی پلتفرم شدن این بازی انجام نشده است"

15950419247021265914.jpg

آقای Sam Lake در سمت راست و آقایOskari Hakkinen در سمت چپ​
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]منبع[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

آخرین ویرایش:
عزیز شما سر پیازی یا ته پیازی؟ بابک گفت امتیاز رو نسبت به سرگرم کنندگی و ارزش تکرار و پولی که داریم میدیم منم این جواب رو دادم. حالا این به کنار ، آنچارتد رو چی میگی؟

به شما مربوط نیست من کجای پیازم ، اگه بعد مدتی طولانی می بینی حرفات رو نقل قول می کنم چون حرفات از لحاظ بار محتوایی صفرن و مثه حرف کسایی میمونه که میگن هنوز الویس پریسلی زندست و زیر بار نمی رن که نه خیر اینطور نیست .
آنچارتد هم اگه اول نسلی میانگینش شد اون ، الان بدون مولتی پلیر بیاد میانگینش خیلی میاد پایین تر ، چون سیگلش مثه AW طولانی نیست اصلا ولی اول نسل مولتی پلیر یکی از مهم ترین فاکتور ها نبود .

00310976148018932769.jpg

عکس بالا به اونایی که میگن گیم پلی بدی داره.امتیاز نسخه ی pc

AW با این وجود که یک سری مشکلات مثل پارگی تصویر و همچنین نداشتن مدها جانبی مثل مولتیپلیر باعث کم شدن میانگین امتیازیش شد ولی نقش سایتهای خوشحال هم در نمره های غیر منصفانه 6 و 7ی که دادن نمیشه نادیده گرفت و شاید اگر این سایتها که فقط قصدشون تخریب بازی بود کمترین نمره ای که حق این بازی بود رو بهش میدادن شاید میانگینش خیلی بالاتر میرفت..
این بازی حدود 33 امتیاز بالای 90 گرفته

من یبار گفتم ، باز هم میگم ... ما چیزی به اسم سبک روانشناسانه نداریم ، سبک اینتراکتیو دراما نداریم ، و ... اینا اراجیفی هستند که اساسا از دهن سازنده ها میاد بیرون و سپس از دهن فن بوی ها نمی افته .
اما اکشن ادونچر داریم ، شوتر سوم شخص هم داریم ... حرف تو درسته ، بازی عملا یه اکشن ادونچره ، اما تو زیرژانر شوتر سوم شخص ... دوربین بازی ، دارای نمای سوم شخصه و مکانیزم اکشن و گیم پلی بازی هم شلیک با اسلحه گرمه ... تموم شد و رفت . ابتدایی ترین تعریفی که میشه کرد همینه . این که بگیم بازی اکشن ادونچره بس کلی گویی کردیم -که البته اشتباه هم نگفتیم.- ؛ خدای جنگ هم اکشن ادونچره ! رزیدنت اویل هم همینطور ، فرقه اساسین هم به همین صورت .
حالا الآن کجای این چند تا بازی مثل همن ؟! - هیچ جا .
اون جوایزی هم که آخر سال میبینی میدن و مثلا تو دسته اکشن/ادونچر اسم RDR رو کنار Alan Wake میذارن ، به خاطر اینه که تو دسته (رشته) بازی های شوتر سوم شخص ، شوتر بودن صرف رو ملاک قرار میدن ، گیرز مثلا ، یا ونکوئیش .
اما بحث چیز دیگه ای بود کلا ؛ تو میگی AW اکشن ادونچر بود ، من هم میگم بود ، اما از چه نوعش ؟ - شوتر سوم شخص ... ولی شدیدا کمبود کانتنت داره بازی .
کیوان جان ، عزیز من ، به جان خودت من هیچ اسراری ندارم که سبک این بازی روانشاناسانست یا سبک فلان بازی اینتراکتیو دراما هست. اینایی هم که گفتی مو به مو حفظم. ولی لپ کلام:
از شوتر سوم شخص انتظار مولتی پلیر هست ، اما نه از هر شوتری. از شوتری که اکشن ادونچر هست و بیشتر به survival horror میخوره کسی انتظار مولتی پلیر یا co-op نداره. بلکه حتی ممکنه بازی رو خراب کنه. نمونه ی روشنش رزیدنت اویل. تا اینجای کار درست ؟ آخر سال هم 99% سایت ها بازی های اکشن ادونچر رو جدا طبقه بندی میکنن برا award ، بازی های شوتر سوم شخص رو هم جدا. نمونش هم گیرز و آنچارتد که امسال فقط گیم تریلرز یکجا طبقه بندیشون کرد. این هم درست؟
این که میای میگی Uncharted رو چرا کسی نمیبینه ؟
1.Uncharted بدون وارد شدن به جزئیات و توضیحات اضافه از AW بهترو با کیفت تره ، و امتیاز بیشتری گرفته .
خب دیگه عزیز من ، تموم شد و رفت. چرا با کیفیت تره ؟ چون از خیلی جهات مثل گرافیک و گیم پلی بهتره.
2.Uncharted مالتی پلیر داره ؛ که خب Value رو میبره بالا . منتقدا هم اون رو در نظر میگیرن و بهش نمره میدن .
شخصا نظرم اینه که اگه برا عنوانی که احتیاج به مولتی نداره ، مولتی نذارن خیلی بیشتر مورد توجه قرار میگیره. نظر شما هم محترمه و رو چشم ما جا داره :دی
الآن من یه چیزی میگم ، سال دیگه ببین نتیجش رو ؛ 3 Dead Space ، کافیه مالتی پلیر داشته باشه ، تا چندین برابر چیزی که الآن هست مورد توجه قرار بگیره .
مثلا فک کردی تا حالا چرا این کالاو دیوتی که تقریبا یه فرمول رو هر سال پیش میگیره ، امتیازاتش افت نمیکنه ؟ دقیقا به خاطر همون ماد های مولتی پلیر و ازون مهمتر ، Value بالای بازی هست که به منزله زامبی ماد ، یا Ops به وجود میاد .
کالاو دیوتی و هر شوتر اول شخص باید مولتی داشته باشه. این یه قانون نانوشتس. قضیه ـش زمین تا آسمون فرق داره با یه عنوانی مثل alan wake یا رزیدنت اویل.
حالا Uncharted هم قابل مقایسه با AW شد 8-|
داستان uncharted خیلی عمومی تره. بیشتر تو چشمه.از اونجاییم که گرافیک مهمه واسه خیلیا میرن سمت اون و بیشتر بهش بها داده میشه. کلا فقط دوس دارین این رو هرجور شده با یه چی مقایسه کنین.دیگه به Gow هم رحم نکردن اینا :d
کلا اگه نمرش 60 هم بشه من بازی می کنم به نظره دیگران چرا اهمیت بدیم آخه ؟
شما قبل از اینکه با تعجب ، مثل حالتی که جن دیدی نگاه کنی و یه چیزی بگی که سعی کنی من رو ابله نشون بدی اول نگاه کن ببین از چه نظر مقایسه شدن. بله از نظر فنی نمیشه بازی های غیر هم سبک رو مقایسه کرد ولی از نظر ارزشی میشه. حتی میشه از نظر ارزش لیمبو رو با کرایسیس مقایسه کرد. بعله کاملا جدی گفتم ، چیزی هم مصرف نکردم.
همه میگن چون داستانش عمومی تر و به قول معروف کلیشه ای تره پس کمتر بهش توجه میشه ، شما بر عکسش رو میگی که خیلی جالبه.
اگر نمرش 10 هم شد شما بازی کن ، لذت ببر و بگو از نظر من شاهکار بود ، ولی نمیتونی بی ایراد بودنش رو اینجا Fact کنی.
----------------------------------------------------------------------------------
Daedalus @ بیخیال این بحث ها. بشین یه بار دیگه کرایسیس 2 رو فول آپشن تموم کن و بگو به به عجب گرافیکی داره.با این بحث های کنسولی وقتت رو هدر نده. حیفه.

terova @ بالا غیرتا بحث سایت های خوشحال رو پیش نکش! هنوز نمره ی 5ـی که به کیلزون 3 دادن ، نمره های 4 و 5 آنچارتد 3 یادمون نرفته. اینا همیشه و برای همه ی بازی ها هست. فقط یه آلن ویک نبود که نمره ی خوشحال گرفت.

hdxc @
41473987061903508975.jpg

این هم نقد همین بازی از IGN UK
----------------------------------------------------------------------------
خواهش از مدیران: اگر این بحث های من خلاف قوانین هست خواهشا یه اخطار دوستانه بدن که تمومش کنم ، یهو نیام ببینم بن شدم. تشکر.

آخرین ویرایش:
Behnam_Yakuza:
توضیحات رو هم میخوندی بد نبود!ترجمه:
گفته که همه چیز تو بازی هست که بتونی از گیم پلی لذت ببری فقط مشکلی وجود داره و اونم اینه که کمی طول می کشه تا این اتفاق بیفته
خاک تو سر IGN که نمره ی PC با X360 فرق می کنه.راستی یه حرکت باحال:
ulqs1d6dkojzwmgcxa45.png

آخرین ویرایش:
Daedalus @ بیخیال این بحث ها. بشین یه بار دیگه کرایسیس 2 رو فول آپشن تموم کن و بگو به به عجب گرافیکی داره.با این بحث های کنسولی وقتت رو هدر نده. حیفه.

=))

دیدی میگم ارزش نقل قول نداره خیلی از پستات ؟ کسایی که تو این فروم من رو میشناسن می دونن گرافیک اولویت چهارم پنجممه . هیچ وقت هم تو بحث هاش خیلی فعال نبودم . شما که ید طولایی داری تو این زمینه ها چرا به من نسبت می دی این حرف ها رو ؟ شما هم با همین آنالیزهای دقیقت بشین به PS3 ـت هی نگاه کن قربونش برو .

من نمیدونم کی این تکراری بودن رو اول مطرح کرد و الان 2 ساله مُد شده! ولی یه چیزی رو ظاهرا نمیدونید که باید بهتون بگم.

اصولا تو نقدها یه مسئله خیلی مهم ملاکه به نام ارزش (value). یعنی چی؟ یعنی آیا اون پولی که شما به بازی میدید ارزشش رو داره یا نه؟ همون قدر content اون بازی ارائه میده یا نه؟ خُب Alan Wake زمانی که عرضه شد، به عنوان یه بازی 60 دلاری فقط یک سینگل پلیر 8-10 ساعته داشت. نه مولتی پلیری، نه Horde Modeـی، نه Challenge Modeـی، نه +New Gameـی، هیچی! فقط همون سینگل پلیر 8-10 ساعته که ارزش تکرار بالایی هم نداشت به اون صورت (به جز برای کسایی که حوصله پیدا کردن 100 تا manuscript دارن). در مقابلش دقیقا همون روز بازی مثل RDR عرضه شده بود که علاوه بر یه سینگل پلیر 30-40 ساعته، مولتی پلیر خیلی قوی و جذابی هم داشت. خُب مسلما چنین بازی نمیتونه بیاد میانگین خیلی فوق العاده ای بگیره چون از لحاظ value در سطح پایینی قرار داره. اصلا امتیاز رو برای همین میدن که طرف ببینه آیا اون پولی رو که به زحمت به دست آورده رو بده به فلان بازی یا نه، وگرنه برای دورهم بودن امتیاز نمیدن این همه سایت.
این مسئله رو خیلی از ماها نمیدونیم چون طبیعیه، بازیها رو کپی میخریم و اصلا ارزش مرزش نمیدونیم چی هست.

90% اینکه AW میانگینش شد 83 همین بود، نه بهانه های الکی مثل تکراری شدن و اینا. اصلا دلیل اینکه American Nightmare داره به صورت دانلودی و فقط با قیمت 15 دلار عرضه میشه همینه، چون مایکروسافت فهمیده کسی برای یه سینگل پلیر چند ساعته 60 دلار پول نمیده.
طرف نمیدونه چه ایرادی از بازی بگیره چون ایراد خاصی ازش ندیده، هر طوری شده میخواد یه توجیهی برای میانگین امتیاز بازی پیدا کنه. خُب اگه تا حالا سردرگم بودی، الان میتونی از سردرگمی دربیای.
اتفاقا من فکر می کنم خیلی میانگین امتیاز عالی هم گرفته، چون خیلی بازیها که هم سینگل دارن، هم مولتی دارن و هم کلی مُد دیگه به زحمت میتونن به همین میانگین 83 هم برسن.
AW از لحاظ فنی ایراد خاصی نداشت و اتفاقا بازی با کیفیتی بود. تکراری بودن و این حرفا همش همون توجیه و دلیل جور کردنیه که گفتم، چون حتی سایت سخت گیری مثل گیم اسپات هم اصلا هیچ حرفی از تکراری بودن نزده و تنها ایرادی که از بازی گرفت این بود: Lacks surprising, memorable gameplay moments.

به جاش این همه هم ازش تعریف کرد.
  • Fresh storytelling fleshes out the supernatural events in interesting ways
  • Satisfying combat mechanic makes disposing of evil creatures a blast
  • Subtle lighting effects and a moody soundtrack create a disturbing atmosphere
  • Optional collectibles are well worth risking your life to grab.
هم از سیستم مبارزاتش تعریف کرده، هم به شدت از داستان و روایت داستانش تعریف کرده، هم جو و روند بازی و اینا. حالا باز بیایید بگید تکراری و خسته کننده و ...
پس چجوری gow3 که تونست با 7 ساعت gameplay بدون ارزش تکرار بدون coop بدون dlc متای 92 رو کسب کنه و 4 ملیون بفروشه؟
خواهشا از این جوابای کلیشه ای مثل گرافیک بالا وهایپ نده بر اساس نظریه valueبالا ما رو توجیه کنین

پس چجوری gow3 که تونست با 7 ساعت gameplay بدون ارزش تکرار بدون coop بدون dlc متای 92 رو کسب کنه و 4 ملیون بفروشه؟
خواهشا از این جوابای کلیشه ای مثل گرافیک بالا وهایپ نده بر اساس نظریه valueبالا ما رو توجیه کنین
یه بازی H&S که مولتی داشته باشه معرفی کن.راستی از کی DLC رو هم توی نمره دادن حساب می کنن؟

یه بازی H&S که مولتی داشته باشه معرفی کن.راستی از کی DLC رو هم توی نمره دادن حساب می کنن؟
این فقط یک مثال بود تا بگم اگه مردم به خاطر alan wake 60 دلار پول نمیدن نه به خاطر 8 ساعت gameplay
و اگه میانگینش 82 شد نه به خاطر value که اون کاربر توضیح دادن بلکه به خاطر اینکه بازی مشکل داشت و لایق بیش از این نبود

این فقط یک مثال بود تا بگم اگه مردم به خاطر alan wake 60 دلار پول نمیدن نه به خاطر 8 ساعت gameplay
و اگه میانگینش 82 شد نه به خاطر value که اون کاربر توضیح دادن بلکه به خاطر اینکه بازی مشکل داشت و لایق بیش از این نبود

والا من دادم 60 تا ازش راضی هم بودم فقط اگه بهتر بود بیشتر باهاش حال میکردم . اما من معتقدم باز هم دلیلش این نبوده که فقط به خاطر گیم پلی بوده باشه.

چندین دلیل داشته که این جوری شده که همه دیگه میدونن نیازی به گفتن نیست اما Remedy و MS متوجه شدن و احتمالا در عنوان های بعدی درستش میکنن ما که امید واریم .

بله حرف شما هم تا حدودی درسته ؛ یک سلسله اتفاقات بود که باعث شد بازی متاش 82 بشه ؛ مسلما بازی مشکل هم داشته ، اما باز بزرگترین عامل ، همون ارزش تکرار پایین بازی بود .

=))دیدی میگم ارزش نقل قول نداره خیلی از پستات ؟ کسایی که تو این فروم من رو میشناسن می دونن گرافیک اولویت چهارم پنجممه . هیچ وقت هم تو بحث هاش خیلی فعال نبودم . شما که ید طولایی داری تو این زمینه ها چرا به من نسبت می دی این حرف ها رو ؟ شما هم با همین آنالیزهای دقیقت بشین به PS3 ـت هی نگاه کن قربونش برو .
باشه آقا جان شما درست میگی.
اصلا ما توپ پلاستیکی راه راه ، شما جابولانی. حلّه ؟
شما یدونه بازی اکشن ادونچر سوم شخص با درون مایه ی ترسناک معرفی کن که مولتی داشته باشه. غیر از فضای مرده 2 که سال 2011 اومد.
بله حرف شما هم تا حدودی درسته ؛ یک سلسله اتفاقات بود که باعث شد بازی متاش 82 بشه ؛ مسلما بازی مشکل هم داشته ، اما باز بزرگترین عامل ، همون ارزش تکرار پایین بازی بود .
میبینی کیوان حرفهای خودتون داره تایید میکنه که گیم پلی تکراری میشد ولی چون من رو یک ترول با اون لبخند معروفش میبینید و فکر میکنید چون با ماکروسافت پدرکشتگی دارم ، دارم الکی بازی رو میکوبونم میخواید هرطور شده بگین نه اینطور نبوده.
خودت داری میگی ارزش تکرار پایین بود ، بابک هم گفت. چرا ؟ داستان که جذاب بود پس مشکل از اون نیست. مشکل از گیم پلیه دیگه! اونقدر جذاب نبوده که ارزش تکرار رو بالا ببره. همین جذاب نبودن هم میشه همون خسته کننده بودن یا تکراری شدن.
حساب 4=2*2 ــه دیگه.
Behnam_Yakuza
Xbox 360 بد
آروم شدی عزیز؟
خب حالا ربطش به بحث چی بود؟ فقط یه چی گفتی که بگی من هم هستم؟
نه اینو گفتم که بقیه بدونن تو هروقت تاپیک مربوط به Xbox و بازیهاش میبینی تحریک میشی یه چی بگی و ارزش بحث کردن نداری
باشه. ممنون بابت یادآوریتون. اونایی ارزش بحث دارن که میگن 360 فوق العادست ، تمام انحصاریهاش هم شاهکاره و کوچکترین ایرادی نداره. که دوره هم بشینین به به و چه چه کنین.
از طرز پست دادنت معلومه که سن زیادی نداری. مهم نیست.

آخرین ویرایش:
Behnam_Yakuza
Xbox 360 بد
آروم شدی عزیز؟

---------- نوشته در 09:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:52 PM ارسال شده بود ----------

خب حالا ربطش به بحث چی بود؟ فقط یه چی گفتی که بگی من هم هستم؟

نه اینو گفتم که بقیه بدونن تو هروقت تاپیک مربوط به Xbox و بازیهاش میبینی تحریک میشی یه چی بگی و ارزش بحث کردن نداری

---------- نوشته در 09:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:07 PM ارسال شده بود ----------

باشه. ممنون بابت یادآوریتون. اونایی ارزش بحث دارن که میگن 360 فوق العادست ، تمام انحصاریهاش هم شاهکاره و کوچکترین ایرادی نداره. که دوره هم بشینین به به و چه چه کنین.
از طرز پست دادنت معلومه که سن زیادی نداری. مهم نیست.
=))
جالب بود کلی خندیدیم
به من میگه Xbox 360 فن کشته مرده
منم که تو هر تاپیک مربوط به Xbox حداقل 10 تا پست دارم؟
اونایی ارزش بحث دارن که میگن PS3 فوق العادست ، تمام انحصاریهاش هم شاهکاره و کوچکترین ایرادی نداره. که دوره هم بشینین به به و چه چه کنین.
اینو باید به خودت بگی

میبینی کیوان حرفهای خودتون داره تایید میکنه که گیم پلی تکراری میشد ولی چون من رو یک ترول با اون لبخند معروفش میبینید و فکر میکنید چون با ماکروسافت پدرکشتگی دارم ،
حالا چرا با مایکرو پدر کشتگی داری ؟:-/:دی ...

خیلی حوصله مو سر می بره اینجا. جناب بهنام خان من هر تاپیک 360 میرم شما یک بحث شروع می کنی اخر سر هم من مجبورم اونجا رو قفل کنم. این دفعه سوم من دارم به شما اخطار معمولی میدم اما از همین الان بگم دفعه چهارم به این شکل نخواهد بود.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or