آیا TitanFall به سلطه Call of duty پایان می دهد؟

19Rodar

کاربر سایت
6401-620x400.jpg

در اینکه Titanfall یکی از بهترین بازیهای سال 2014 است هیچ شکی نیست.بازی که توسط استدیوی Respawn که همان بنیان گذاران CALL OF DUTY هستند ساخته شده است.در این بررسی نشان خواهیم داد که چقدر Titanfall با Call of duty شباهت دارد.

شاید چون سازندگان این بازی همان سازندگان MW2 بوده اند نشود عبارت تقلید را برای این شباهت ها به کار برد ولی این شباهت بیشتر چه چیزی را قصد دارد به ما نشان دهد؟این بازی مجموعه ای از تمام خصوصیات خوب COD را در خود دارد.نظر شما چیست؟آیا این بازی می تواند یک رغیب سرسخت برای Call of duty شود؟به عبارتی آیا TitanFall قاتل CoD می شود؟

در زیر به ۹ مورد از این شباهت ها می پردازیم:

CoDTitanfall.png

1) Gameplay / CoD “Feel”
CT-feel1.jpg

2) Lobbies
CT-lobbies.jpg

3) Loadouts
CT-loadouts.jpg

4) Regeneration / Prestiging
CT-Prestige.jpg

5) Marketing
CT-Marketing.jpg

6) Scoreboards
CT-scoreboard.jpg

7) Titans / Killstreaks
CT-killstreaks.jpg

8) Season Pass
CT-SeasonPass.jpg

9) Official Live Action Short Film
CY-live.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
تجربه امروز من از تايتان
رفتيم تو بازي يه گله ادم كشتيم ديديم تو اخر مرحله زده 2 نفر كشتيد فهميدم همه از اين ادم 10 تاييا بودن
اون مشكل حل شد ديدم كلا نفر اول 10 تا رو كشته
مرحله بعدش رفتيم تو تايتان ديدم تا ميخواي بجنبي 10 نفر ميريزن سرت تازه نيوك اجكتم كه ميكني همه در ميرن به همين راحتي
زدم تو كار كمپ:"> ديدم چيزي به اسم هارد كور نداره همه ميفهمن كي داره چه غلطي ميكنه
استوري مدش تموم شد رفتم مولتي قديميش ديدم كلا 6 تا مد گذاشته اونم فقط كور
كيل استريكم كه نداره فقط امتياز و تايتانت رو جلو ميندازه
پينگام كه 2 خطه يعني سرور اختصاصي نيست
بعد 2 ساعت تجربه اين بازي با لول 18 از بازي اومدم بيرون الانم سر درد و چشم درد دارم بس كه دنبال اين خلبانا گشتم

به نظرم بهتره جفتشونم ورشكست بشن چون اينم مثل اون تنوع بازيش رو از دست داده كلا وقتي سبك ديفند و اتك از بازي حذف ميشه من حال نميكنم (البته دامينيشن و كپچر فلگ جزء ديفند نيست) با اين سرعتي كه بازي داره اصلا نميشه ديفند كرد

كل استراتژي بازي خودتي و تايتانت كه مي توني كنارش كمپ كني و اينكه وقتي خودت تو تايتاني بايد قاطي هم تيميات باشي خيلي استراتژي خاصي نداره مخصوصا كه براي اسكور ميجنگي نه كيل استريك

اسم امروزم call of halo crisis براي اين بازيه

بهترين حرف اينه جفتشونم از بين برن بهتره خداييش بتل فقط مثل كال اف نرم نيست وگرنه از همه اينا بهتره نميدونم اين شماره هاي اخر چرا كلا خراب شده جا اينكه بهتر بشه

به نظر شما با اين اوصاف ميتونه كال اف رو حذف كنه؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or