آیا TitanFall به سلطه Call of duty پایان می دهد؟

19Rodar

کاربر سایت
6401-620x400.jpg

در اینکه Titanfall یکی از بهترین بازیهای سال 2014 است هیچ شکی نیست.بازی که توسط استدیوی Respawn که همان بنیان گذاران CALL OF DUTY هستند ساخته شده است.در این بررسی نشان خواهیم داد که چقدر Titanfall با Call of duty شباهت دارد.

شاید چون سازندگان این بازی همان سازندگان MW2 بوده اند نشود عبارت تقلید را برای این شباهت ها به کار برد ولی این شباهت بیشتر چه چیزی را قصد دارد به ما نشان دهد؟این بازی مجموعه ای از تمام خصوصیات خوب COD را در خود دارد.نظر شما چیست؟آیا این بازی می تواند یک رغیب سرسخت برای Call of duty شود؟به عبارتی آیا TitanFall قاتل CoD می شود؟

در زیر به ۹ مورد از این شباهت ها می پردازیم:

CoDTitanfall.png

1) Gameplay / CoD “Feel”
CT-feel1.jpg

2) Lobbies
CT-lobbies.jpg

3) Loadouts
CT-loadouts.jpg

4) Regeneration / Prestiging
CT-Prestige.jpg

5) Marketing
CT-Marketing.jpg

6) Scoreboards
CT-scoreboard.jpg

7) Titans / Killstreaks
CT-killstreaks.jpg

8) Season Pass
CT-SeasonPass.jpg

9) Official Live Action Short Film
CY-live.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
نکته اول اینکه وقتی متنی رو ترجمه میکنید لطفا رعایت امانت کنید و فن بودن خودتون رو توی ترجمه دخالت ندهید

1- عنوان مطلب به این شکلی که شما ترجمه کرده اید نیست. عنوانی که شما قرار داده اید طوری بیان شده که یعنی Titanfall عنوانی بسیار قدرتمند است که میتواند به سلطه COD خاتمه دهد در صورتی که عنوان اصلی مطلب چیز دیگه ای میگه و شما رو با سوالی چالش برانگیز مواجه میکنه که

آیا TitanFall رقیب جدی COD هست یا فقط نسخه ی کلونی از COD میباشد

و شما به دلیل فن بودن شدیدتون اصلا این رو ذکر نکردید

2- در ابتدای مطلب اشاره شده که بدون شک بازی TitanFall مورد انتظارترین بازی سال 2014 است ولی شما عبارت بهترین رو انتخاب کرده اید در صورتی که Titanfall بهترین بازی 2014 نیست بلکه فقط موردانتظارترین بازی این سال هست.

نکته دوم اینکه اگر این بازی از حالت انحصاری خارج شده و بخش داستانی قوی مثل سری COD به آن اضافه شود با توجه به هنر سازنده های آن حتما میتواند رقیب سرسختی برای COD باشد
شما هم فقط چون فن سونی هستید این حرفو میزنید وگرنه نمیزدید:-";):d

اقا جان من این بحث ها رو نکنید هر بازیی هم نوب داره هم پرو حالا شما چطور سر شماری میکنید کدوم بازی بیشتر نوب داره رو من نمیدونم:|
هم MOHنوب داره، هم CODداره ، همBFداره و هم تایتان فال خواهد داشت

نکته اول اینکه وقتی متنی رو ترجمه میکنید لطفا رعایت امانت کنید و فن بودن خودتون رو توی ترجمه دخالت ندهید

1- عنوان مطلب به این شکلی که شما ترجمه کرده اید نیست. عنوانی که شما قرار داده اید طوری بیان شده که یعنی Titanfall عنوانی بسیار قدرتمند است که میتواند به سلطه COD خاتمه دهد در صورتی که عنوان اصلی مطلب چیز دیگه ای میگه و شما رو با سوالی چالش برانگیز مواجه میکنه که

آیا TitanFall رقیب جدی COD هست یا فقط نسخه ی کلونی از COD میباشد

و شما به دلیل فن بودن شدیدتون اصلا این رو ذکر نکردید

2- در ابتدای مطلب اشاره شده که بدون شک بازی TitanFall مورد انتظارترین بازی سال 2014 است ولی شما عبارت بهترین رو انتخاب کرده اید در صورتی که Titanfall بهترین بازی 2014 نیست بلکه فقط موردانتظارترین بازی این سال هست.

نکته دوم اینکه اگر این بازی از حالت انحصاری خارج شده و بخش داستانی قوی مثل سری COD به آن اضافه شود با توجه به هنر سازنده های آن حتما میتواند رقیب سرسختی برای COD باشد
خودت میدونی تو متون انگلیسی بعضی موقع ها یه جمله ها یی هست که اگه بخوایم به فارسی برش گردونیم یه معنی در هم بر هم میده که میام یه چیزی که قابل درک تره رو جاگزینش میکنیم اون وقت ...
کجاش در اومده گفته بهترین بازی سال اون کلمه ی "یکی" رو حتما فاکتور گرفتی ؟
این تیکه اخرت به نظرت چیزی به مفهوم کل خبر اضافه یا ازش کم میکنه ؟
روزانه هزار تا خبر اینجا میزارن که کم و بیش دست کاری شدن (قصد هیچ کدومشون هم منحرف کردن موضوع خبر نیست فقط میخوان متن قابل درک تر باشه) حالا چی شده شما صاف گیر دادی به این ؟

خودت میدونی تو متون انگلیسی بعضی موقع ها یه جمله ها یی هست که اگه بخوایم به فارسی برش گردونیم یه معنی در هم بر هم میده که میام یه چیزی که قابل درک تره رو جاگزینش میکنیم اون وقت ...
کجاش در اومده گفته بهترین بازی سال اون کلمه ی "یکی" رو حتما فاکتور گرفتی ؟
این تیکه اخرت به نظرت چیزی به مفهوم کل خبر اضافه یا ازش کم میکنه ؟
روزانه هزار تا خبر اینجا میزارن که کم و بیش دست کاری شدن (قصد هیچ کدومشون هم منحرف کردن موضوع خبر نیست فقط میخوان متن قابل درک تر باشه) حالا چی شده شما صاف گیر دادی به این ؟
معنی درهم و برهم کجا بود ؟ کلمه موردانتظار ترین با یکی از بهترین خیلی خیلی فرق داره. فقط این خبر نبوده و خبرهای دیگه ای هم بوده که اونجا هم در مورد ترجمه بحث کرده ایم. اما گاهی اشتباهی در ترجمه رخ میده که به قول معروف اشتباه لپی هست ولی در این مورد خاص اصلا اینطور نیست

دوستان در اینکه COD بازیه بزرگیه شکی نیست همه هم میدونن کسی نمیتونه انکارش کنه
COD هم از سری بازی های قدیمی به حساب میاد و Titanfall هم که جدیده و امکانش هست همونطور که سری COD کم کم محبوبیتش رو از دست داد Titanfall هم به همین شکل زمین گیر بشه ( در طولانی مدت)
ولی دیگه قبول کنید که COD آخرای عمرشه مگر اینکه یه فکر اساسی بکنن براش(تکراری شده)
فعلا روز های خوش Titanfall شروع شده و ادامه هم پیدا میکنه قطعا!!!
به شخصه امیدوارم جفتشون موفق عمل کنن

دیگه این حرف که من از خودم در نیاوردم , حالا خوبه خبرش رو همه سایت ها چه ایرانی و چه خارجی رفت . اینفینیتی وارد برگشته گفته ! برید خر سازنده رو بگیرید بگید چرا به کسایی که بازیت رو انجام میدن میگی بیشتری نوب هستن

سلام ديدم اينجا پست ندادم گفتم يه چي بگم:d
cod كي عالي بود؟ سر 2 . ميرفتي 50 تا مد مختلف همشم شلوغ حالا گوست رو ببينيد 4 تا مد بي مزه گذاشته مثل search and rescue مدش قشنگه ولي نو اوري نداره يه respown به مد قبلي اضافه كرده البته كلا از وقتي مد دموليشن رو برداشتن بازي خراب شد نقشه ها همه به جا اينكه قشنگ بشه همه پر ساختمون شد در كل بازي سالانه بهتر از اين نميشه اما تايتان هم تازه اومده اونم ميشه گفت اسمش call of crisis شده يكم شلوغ پلوغ هست اما اگه بري تو بهرش تكراريه من كه فقط چون انحصاريه ميخرمش ايشالا بازيش از نظر مد متنوع باشه مثل mw2 در ضمن كال اف كه رو زمين بود به خاطر پينگ نميتونستيم كسي رو بكشيم حالا كه بازي رو هواس چه شود:(( مخصوصا وقتي 2 نفر رو هوان ميخواي لگد بزني:(( (جفت پا خارجيه مياد تو چشمت حالت جا مياد>:)) من كه فقط pilot vs pilote رو بازي ميكنم فردا بهتون ميگم حال ميده يا نه

1- کسایی که COD رو به این درجه از محبوبیت رسوندن الان TF رو ساختن که فعلاً بهترین بازی امسال هست.
2- مقایسه‌ی نمرات COD‌های جدید وضعیت این سری رو به خوبی نشون میده. از نمرات Ghosts معلومه که داره چه بلایی سر این سری میاد.
3- TF همون COD نسل بعدی هست که باید COD اصلی میبود. اصلاً نیازی به گفتن نداره.
4- TF بیشتر از Ghosts به سری COD شبیه هست تا خود عناوین اخیر COD! مثلاً BOII اومد- خیر سرش- بازی رو ببره به آینده که زیاد هم فرقی تو گیم‌پلی ایجاد نکرد. اگه West و Zampella تو IW بودن COD جدید شبیه TF می‌شذ.
5- زمان عرضه‌ی COD 4 هم همین حرف‌ها در رابطه با افزایش محبوبیت COD زده شد.
6- خودم TF دارم و بازیش کردم که این حرف‌ها رو می‌زنم. نگید جوگیر شده. :d
7- سلام محسن. :d

خلاصه پست ها:

اونایی که pc و xbox دارن: بله میشه

اونایی که ps دارن: نه عمرا

:|
در ضمن اونایی که ادعای زبان دارن و تو هر تاپیکی چهار تا ایراد تو ترجمه پیدا میکنن و تو ذوق مترجم میزنن یکم خودشون زحمت بکشن خبر بزارن بد نیست

ضمن تشکر بابت ترجمه ولی این اولین یا دومین بار نیست که شما دارید ترجمه هدفمند می کنید, یک تاپیک دیگر از شما نیز در همین راستا (به خاطر دستکاری در ترجمه) قفل شده بود , لطفا رعایت کنید...به راستی کشتی زندگی ما به کجا می رود ? ما در دریاچه ی نقره ای قلبمان به چه می نگریم و از چه چیز دفاع می کنیم ؟ پاسخ به شماست, شما دوست عزیز...ممنون از وقتی که در اختیار بنده قرار دادید

آخرین ویرایش:
تا وقتی که این بازی انحصاری بمونه نمیتونه در برابر cod به موفیت برسه هر چند که حتی اگه مولتی پلتفرم هم بشه بازم شانسش کمه!
من فک کنم نسل هشتم تو بخش اول شخص آنلاین زیر سلطه ی destiny باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or