آیا TitanFall به سلطه Call of duty پایان می دهد؟

19Rodar

کاربر سایت
6401-620x400.jpg

در اینکه Titanfall یکی از بهترین بازیهای سال 2014 است هیچ شکی نیست.بازی که توسط استدیوی Respawn که همان بنیان گذاران CALL OF DUTY هستند ساخته شده است.در این بررسی نشان خواهیم داد که چقدر Titanfall با Call of duty شباهت دارد.

شاید چون سازندگان این بازی همان سازندگان MW2 بوده اند نشود عبارت تقلید را برای این شباهت ها به کار برد ولی این شباهت بیشتر چه چیزی را قصد دارد به ما نشان دهد؟این بازی مجموعه ای از تمام خصوصیات خوب COD را در خود دارد.نظر شما چیست؟آیا این بازی می تواند یک رغیب سرسخت برای Call of duty شود؟به عبارتی آیا TitanFall قاتل CoD می شود؟

در زیر به ۹ مورد از این شباهت ها می پردازیم:

CoDTitanfall.png

1) Gameplay / CoD “Feel”
CT-feel1.jpg

2) Lobbies
CT-lobbies.jpg

3) Loadouts
CT-loadouts.jpg

4) Regeneration / Prestiging
CT-Prestige.jpg

5) Marketing
CT-Marketing.jpg

6) Scoreboards
CT-scoreboard.jpg

7) Titans / Killstreaks
CT-killstreaks.jpg

8) Season Pass
CT-SeasonPass.jpg

9) Official Live Action Short Film
CY-live.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
یکی از راههای تقریبا بی دردسر برای مایکروسافت جهت خروج از سایه سلطه ی PS4 حداقل در منطقه UK و US خریدن امتیاز این ip یا در انحصار نگه داشتنشه ! تو آمریکا می تونه یه Super System Seller برای مایکروسافت باشه ! طوری که نسل قبل فروش سری Cod روی کنسول 360 بیشتر از انحصاری هایی مثل هیلو و GEOW بود !

تو باقی نقاط دنیا رو نمیدونم ولی توی UK و US به نظر من میتونه این کار رو بکنه.
گیم پلی جدیدی که نسبت به COD ارائه میده و علاقه ملت امریکا به این سبک بازیها به راحتی میتونه این بازی رو از COD جلو بندازه.

ب نظرمن ازنظرگیم پلی ب پای Cod نخواه رسید...من خودم با این بازی حال نمیکنم... نمیشینه ب دلم...
بهرحال فک نمیکنم بتونه کود رو شکست بده...

Sent From HTC One S Using Tapatalk 4

کافیه MW4بیاد تا فکر این مقایسه ،پایان سلطنت و این چیزا رو فراموش کنید
دیر یا زود کرکره ی CoD رو این ها میارن پایین :-" CoD Killerــیی که سال ها EA منتظرش بود همینه :دی

حالا شاید تو همین شماره اول نتونه کیلش کنه اون هم در شرایطی که انحصاری شده ولی خب دیر یا زود این اتفاق میافته :دی

دیر یا زود کرکره ی CoD رو این ها میارن پایین
:-"
CoD Killerــیی که سال ها EA منتظرش بود همینه
:biggrin1:

حالا شاید تو همین شماره اول نتونه کیلش کنه اون هم در شرایطی که انحصاری شده ولی خب دیر یا زود این اتفاق میافته
:biggrin1:
ای بابا سال هاست که میگن اینCOD killerاون cod killer ولی هر بار رکورد های خودشو جا به جا میکنه cod یادش بخیر بحث های bf3 vs MW3بود اون زمان چقدر بحث کردیم اینجا :دی
اصلا به شمار های بعدی (شماره 2 یا 3 به بعد)دل خوش نکن سر هر چی دلت میخواد من شرط میبندم این بازی افت پیدا میکنه سیاست EAهمینه سر نوشت میشه MOHو راهی که الان داره BFمیره مشکل EA همینه هر بازی موفق میشه سریع میخواد سالیانش کنه و بیارش رو کورس رقابت با CODنمیزاره سازنده کار خودشو بکنه

شاید یه بازی بتونه باCODاز لحاظ فروش رقابت کنه ولی هیچوقت مانع فروشش نمیشه

ای بابا سال هاست که میگن اینCOD killerاون cod killer ولی هر بار رکورد های خودشو جا به جا میکنه cod یادش بخیر بحث های bf3 vs MW3بود اون زمان چقدر بحث کردیم اینجا :دی
اصلا به شمار های بعدی (شماره 2 یا 3 به بعد)دل خوش نکن سر هر چی دلت میخواد من شرط میبندم این بازی افت پیدا میکنه سیاست EAهمینه سر نوشت میشه MOHو راهی که الان داره BFمیره مشکل EA همینه هر بازی موفق میشه سریع میخواد سالیانش کنه و بیارش رو کورس رقابت با CODنمیزاره سازنده کار خودشو بکنه

شاید یه بازی بتونه باCODاز لحاظ فروش رقابت کنه ولی هیچوقت مانع فروشش نمیشه
سیاست EA؟ بازی مال EA نیست که بخواد براش تصمیم گیری کنه, همه ی کار های TF با RE ـه و EA فقط منتشرش می کنه!

ب نظرمن ازنظرگیم پلی ب پای Cod نخواه رسید...من خودم با این بازی حال نمیکنم... نمیشینه ب دلم...
بهرحال فک نمیکنم بتونه کود رو شکست بده...

از نظر Game play درسته می بلعه CoD رو! کلا توی Multi از هر لحاظ از CoD بهتره!

آقا بهتر بذار بزنه اصلا کال اف رو نابود کنه ! کال گند زد تو همه سبک های بازی ها الکی همون بهتر ک توسط همین گروه پایین کشیده بشه
ولی بازم با یه بازی انجصاری نمیشه گفت رغیب کال اف پیدا شده

اگه در نسخه بعدی یک بخش سینگل عالی با داستان و گرافیک خوب رو به بازی تایتانفال اضافه کنن میتونن راحتی چهار چرخ سری کال رو هوا بدن !!!

سازندگان اصلی بازی تایتانفال همون کسایی هستن که سری کال رو پایه ریزی کردن و به اوج رسوندن پس تیم سازنده تایتانفال تواناییش رو دارن که سری کال رو به سقوط سوق بدن .

بخش مولتی تایتانفال که کلی نو آوری توش داره و گیم پلی سریع و هیجان انگیزی رو داره و صد در صد در نسخه بعدی این بخش پیشرفت عظیمی میکنه و به نظرم در شماره بعدی این بازی بخش سینگل بسیار قوی با داستانی عالی هم اضافه میشه و این یعنی زنگ خطر برای سری COD .

البته امیدوارم سری کال به جای سقوط یه تکونی به خودش بده و از دوباره بشه مثل نسخه های اولیه کال و این طوری دو تا بازی با کیفیت و عالی مثل تایتانفال و کال در کنار هم داریم ..............

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or