elyas68
کاربر سایت
واقعا چرا ما تو ایران زندگی می کنیم؟؟
چشم وا کردیم کجا افتادیم
بدبخت ترین کشور دنیاییم واقعا
چه از لحاظ ارزش پولمون که به 2 قرون عقب افتاده ترین کشورهای آفریقای جنوبی هم نمیرسه دیگه الان واقعا و چه به سرعت اینترنت کشورمون که ماشا الله قربونش برم این یکی دیگه اصلا شهره خاص و عامه تو دنیا و فکر کنم دوستان با من موافقر باشند اکثرا و این از وضع درآمدهامون و این از وضع.......
جدا ما به چه امیدی زنده ایم تو این کشورمون!!؟
تو این کشورمون باید حقوق 1 ماه و نصفه ای مونو جمع کنیم بریم یه سی دی بازی بگیریم آخه.......
جدا ما حالا پول جمع کردیم کنسول رو گرفتیم فکر بازی هاشو کردیم ؟؟؟آخه خدا رو خوش میاد پول 1 ماه حقوقمون رو بدیم 1 دونه سی دی بازی نه واقعا فکر کن.......به عمق فاجعه پی می بریم تو چه جهنمی داریم زندگی می کنیم......
چشم وا کردیم کجا افتادیم

بدبخت ترین کشور دنیاییم واقعا
چه از لحاظ ارزش پولمون که به 2 قرون عقب افتاده ترین کشورهای آفریقای جنوبی هم نمیرسه دیگه الان واقعا و چه به سرعت اینترنت کشورمون که ماشا الله قربونش برم این یکی دیگه اصلا شهره خاص و عامه تو دنیا و فکر کنم دوستان با من موافقر باشند اکثرا و این از وضع درآمدهامون و این از وضع.......
جدا ما به چه امیدی زنده ایم تو این کشورمون!!؟

تو این کشورمون باید حقوق 1 ماه و نصفه ای مونو جمع کنیم بریم یه سی دی بازی بگیریم آخه.......
جدا ما حالا پول جمع کردیم کنسول رو گرفتیم فکر بازی هاشو کردیم ؟؟؟آخه خدا رو خوش میاد پول 1 ماه حقوقمون رو بدیم 1 دونه سی دی بازی نه واقعا فکر کن.......به عمق فاجعه پی می بریم تو چه جهنمی داریم زندگی می کنیم......

تو خبرا خوندم که گارت گرافیکی معادل ps4 الان حدود 1000 پوند قیمت داره حالا دقیق قیمت ps4 رو ندارم ولی بعید میدونم بیشتر از 500 پوند باشه تا حالا نصف قیمت. برای اجرای بازیهای معادل ps4 احتیاج به حداقل 32 گیگ رم با سرعت کلاک فوق سریع دارید که البته برای اجرای بهتر تا 64 گیگ هم لازمه. بعد قیمت بلو ری درایو یه سی پی یوی خفن هارد و ماوس و کیبرد و بعد هم یه گیم پد به خوبی dualshock4 هم اضافه کنید حالا کاری ندارم که مونیتور هم هست. حالا خودتون حساب کنید کدوم ارزونتره.