آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
واقعا چرا ما تو ایران زندگی می کنیم؟؟
چشم وا کردیم کجا افتادیم :|

بدبخت ترین کشور دنیاییم واقعا

چه از لحاظ ارزش پولمون که به 2 قرون عقب افتاده ترین کشورهای آفریقای جنوبی هم نمیرسه دیگه الان واقعا و چه به سرعت اینترنت کشورمون که ماشا الله قربونش برم این یکی دیگه اصلا شهره خاص و عامه تو دنیا و فکر کنم دوستان با من موافقر باشند اکثرا و این از وضع درآمدهامون و این از وضع.......
جدا ما به چه امیدی زنده ایم تو این کشورمون!!؟:|
تو این کشورمون باید حقوق 1 ماه و نصفه ای مونو جمع کنیم بریم یه سی دی بازی بگیریم آخه.......
جدا ما حالا پول جمع کردیم کنسول رو گرفتیم فکر بازی هاشو کردیم ؟؟؟آخه خدا رو خوش میاد پول 1 ماه حقوقمون رو بدیم 1 دونه سی دی بازی نه واقعا فکر کن.......به عمق فاجعه پی می بریم تو چه جهنمی داریم زندگی می کنیم......:((

این قیمت ها priceholder هستن اینم بخاطر اینه که امازون هنوز خبری از قیمت اصلی نداره زور بزنه میشه ۷۰ دلار هر بازی

این قیمت ها priceholder هستن اینم بخاطر اینه که امازون هنوز خبری از قیمت اصلی نداره زور بزنه میشه ۷۰ دلار هر بازی

عزیز وقتی بازی های الان ps3 شصت دلاره بازی های ps4 هفتاد دلار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک کن .....با عقل جور در نمیاد

عزیز وقتی بازی های الان ps3 شصت دلاره بازی های ps4 هفتاد دلار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فک کن .....با عقل جور در نمیاد
عزیز من هر نسل تقریبا ۱۰ دلار بازی ها گرون شدن بعدشم دیسک فرمت احتمالا بلو ری میمونه پس دلیلی واسه ۱۰۰ دلار بودن نیس

عزیز من هر نسل تقریبا ۱۰ دلار بازی ها گرون شدن بعدشم دیسک فرمت احتمالا بلو ری میمونه پس دلیلی واسه ۱۰۰ دلار بودن نیس
خب دلیلی واسه هفتاددلار هم نمیتونه باشه
تا جایی هم که من یادمه بازی های ps2 یعنی نسل قبل بیشتر از 25 دلار نبوده و نکشیده بوده بالا زمان اوجش رو میگم
بحث بلوری بودن یا ....نیست بحث تفاوت یه نسل کنسوله

چه از لحاظ ارزش پولمون که به 2 قرون عقب افتاده ترین کشورهای آفریقای جنوبی هم نمیرسه دیگه الان واقعا و چه به سرعت اینترنت کشورمون که ماشا الله قربونش برم این یکی دیگه اصلا شهره خاص و عامه تو دنیا و فکر کنم دوستان با من موافقر باشند اکثرا و این از وضع درآمدهامون و این از وضع.......
تو این کشورمون باید حقوق 1 ماه و نصفه ای مونو جمع کنیم بریم یه سی دی بازی بگیریم آخه.......
جدا ما حالا پول جمع کردیم کنسول رو گرفتیم فکر بازی هاشو کردیم ؟؟؟آخه خدا رو خوش میاد پول 1 ماه حقوقمون رو بدیم 1 دونه سی دی بازی نه واقعا فکر کن.......به عمق فاجعه پی می بریم تو چه جهنمی داریم زندگی می کنیم......:((

:((:((

چند ماه بعد لانچ میگیرم قیمتش مهم نیست ولی دیگه زورم با همه بازی هاش نمیرسه بخرم!

قیمت بازیا همون 60 دلار بالاتر نیست خود سونی اعلام کرده که قیمت بازیای این نسل از یک الی 60 دلار متغیره و به یهیچ وجه نسبت به نسل قبل افزایش قیمت نداره اما یه لحظه دست نگه دارید خوشحال نشید:(( با توجه به قیمت ارز بعید میدونم واسه ما ایرانیا این قضیه صدق کنه به هر حال با این وضع تورم هر روز که میگذره دلار میره بالاتر و به هر حال برای ما گرونتر خواهد بود

از وقتی که یادمه پی اس لانچ خریدم فقط امیدوارم چند تا بازی درست درمون اوایل داشته باشه ! وگرنه باید دمو دانلود کنیم , در ضمن اگر مشکلاتی هم داشته باشه روز های اول معلوم میشه , با این وضعیت قیمتا به نظرم بعد از 2 , 3 ماه خریدش عاقلانست تا لانچ !

من که خریدم و مثل Hani.Z تو کل عمرم فقط PS خریدم که میشه تا الآن

PSP-PSP Go-PLayStation-PlayStation2-PlayStation3-و در آخر همPlayStation 4

تعداد زیادی از بازیها ( مخصوصا بازیهای بعضا خیلی قوی) روی کنسول و پی سی مشترکند ، ( و معمولا برای انحصاری های کنسولها تو بازیهای پی سی مشابه هم می شه پیدا کرد)کیفیت اجرای اونها با یه گرافیک 7970 یا جی تی 660 ان وی دیا مطمئنا از کنسول بالاتره .الا ن هم که از 2012 به بعد اکثر بازیهای پی سی گزینه بازی با دسته رو هم دارند و به راحتی می شه با دسته هم اونها رو بازی کرد.( اگه هم نشد به راحتی می شه با نرم افزار دسته رو به عنوان دسته ایسک باکس شبیه سازی کرد)(این هم برای کسایی که به دسته عادت دارند)
اگه کارت یه کم متوسط تر دارید مثل سری 7800 یا 7700 یا 650 یا 550 ان ویدیا رزولوشن رو کمی بیارید پایینتر (1440 یا 1600) با تنظیمات میانه می تونید با فریم قابل قبولی بازیها رو بیارید حتی بازیهای قوی رو
قیمت بازیهای پی سی هم که عملا قابل مقایسه با همتای کنسولی نیست نهایت 10 هزار تومان کجا و دویست و خورد ه ای کجا
بعد بازیهای کنسولی رو هم صبر کنید تا کنسول هک بشه یا اگه هک نشد دسته دوم انحصاریها رو گیر بیارید.
دیگه هم غصه نخورید !!!:)

آخرین ویرایش:

واقعاگل گفتی واقعااگه میتونستم خداروببینم این سوال روازش میپرسیدم:((:((

قطعا اگه بتونم کنسولی رو بخرم ..ps4 خواهد بود به دلایل زیر
۱- پیشینه و خاطراتی که با اسم ps داشتم … کلا اهل رها کردن (خیانت) به چیزهایی که برام ارزش دارن نیستم
۲- دسته … سال ها با اون دسته بودیم و شکل دست ها انگشتام مطابق با دوال شک شده و فرم گرفته …
۳- بازی … بازی هایی هستن که واقعا بی صبرانه و عاشقانه منتظر ادامه هاشون روی ps4 هستم … و بازی ها و تجربیات جدید که به بهترین شکل برامون رقم میزنه …
۴- این دکمه شیر کاملا منو مدهوش و دیوانه خودش کرده … از بچه گی تو کلوپ ها ارزومون این بود که بازی هامون رو بتونیم ضبط کنیم و به هم نشون بدیم … و بالاخره ps4 داره این رویا رو به واقعیت تبدیل میکنه …
۵- امکانات گای کای کاملا مطابق با اون چیز هایی بود که دلم میخواست … به خصوص این مورد که میتونم بازیم رو در اختیار دوستانم بزارم تا جایی که مشکل دارم یا گیر کردم رو رد کنن … به خصوص این قابلیت برای گرفتن تروفی شاهکاره …
از طرفی دیگه این قابلیت به کسانی که ps4 دارن اجازه میده که بازی رو که نخریدن رو به راحتی و بدون پرداخت پول بازی کنن … ایول سونی
07.gif

6 – من به شدت از تروفی و حالت به دست اوردنشون خوشم میاد و کاملا معتادش شدم … اصلا خیلی بازی ها رو به خاطر گرفتن تروفی بازی میکنم …
۷- عاشق ایستگاه بازیم
07.gif
07.gif
07.gif
07.gif
07.gif
07.gif
35.gif

انقدر ناشکری نکنید ماشاالله تو بهترین و ازادترین کشور دنیا زندگی میکنیم ...

تعداد زیادی از بازیها ( مخصوصا بازیهای بعضا خیلی قوی) روی کنسول و پی سی مشترکند ، ( و معمولا برای انحصاری های کنسولها تو بازیهای پی سی مشابه هم می شه پیدا کرد)کیفیت اجرای اونها با یه گرافیک 7970 یا جی تی 660 ان وی دیا مطمئنا از کنسول بالاتره .الا ن هم که از 2012 به بعد اکثر بازیهای پی سی گزینه بازی با دسته رو هم دارند و به راحتی می شه با دسته هم اونها رو بازی کرد.( اگه هم نشد به راحتی می شه با نرم افزار دسته رو به عنوان دسته ایسک باکس شبیه سازی کرد)(این هم برای کسایی که به دسته عادت دارند)
اگه کارت یه کم متوسط تر دارید مثل سری 7800 یا 7700 یا 650 یا 550 ان ویدیا رزولوشن رو کمی بیارید پایینتر (1440 یا 1600) با تنظیمات میانه فمی تونید با فریم قابل قبولی بازیها رو بیارید حتی بازیهای قوی رو
قیمت بازیهای پی سی هم که عملا قابل مقایسه با همتای کنسولی نیست نهایت 10 هزار تومان کجا و دویست و خورد ه ای کجا
بعد بازیهای کنسولی رو هم صبر کنید تا کنسول هک بشه یا اگه هک نشد دسته دوم انحصاریها رو گیر بیارید.
دیگه هم غصه نخورید !!!:)
به چند علت مخالفم
1. کی گفته که کامپوتر از کنسول ارزونتر در میاد؟:-/ تو خبرا خوندم که گارت گرافیکی معادل ps4 الان حدود 1000 پوند قیمت داره حالا دقیق قیمت ps4 رو ندارم ولی بعید میدونم بیشتر از 500 پوند باشه تا حالا نصف قیمت. برای اجرای بازیهای معادل ps4 احتیاج به حداقل 32 گیگ رم با سرعت کلاک فوق سریع دارید که البته برای اجرای بهتر تا 64 گیگ هم لازمه. بعد قیمت بلو ری درایو یه سی پی یوی خفن هارد و ماوس و کیبرد و بعد هم یه گیم پد به خوبی dualshock4 هم اضافه کنید حالا کاری ندارم که مونیتور هم هست. حالا خودتون حساب کنید کدوم ارزونتره.
2. بازیهای اختصاصی رو نمیشه ازش گذشت شما اگه میگذری من که نمیتونم.
3. اگه کنسول نباشه با کی آدم کل کل کنه؟ باید فن بوی های هر برند با هم کل بندازن به نظر من این بخشش بهتر از بازی کردن نباشه کمتر هم نیست.
4. فرض کنید یه غذای خوشمزه رو بزارن تو قابلمه بیارن سر سفره بگن با دست بخور یا اینکه همون غذا رو بزارن تو بشقاب چینی شیک روی میز با نور شمع یه بانوی زیبا رو هم بزارن سر غذا باهات چت کنه. فرق بازی کردن یه بازی مشترک روی کامپیوتر و کنسول از نظر من دقیقا همینه.

اما یه جاهایی هم کامپوتر خیلی خوبه من خودم عشق ادونچر ای pc هستم خیلی باهاشون حال میکنم اما فقط در همین حد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or