آیا PLAYSTATION 4 خواهید خرید یا نه؟

آیا PlayStation 4 می خرید؟

• بله

رای‌ها: 0 0.0%
  • خیر

رای‌ها: 0 0.0%

• مجموع رای دهنده‌ها
    0
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

xAM3BOOTERx

کاربر سایت
سلام .
این تاپیک و ایجاد کردم تا ببینیم کیا واقعا از play station 4 خوششون میاد و از العان برنامه ریزی کردند که بخرند و کیا نه؟
(البته اگه تاپیکی که ایجاد کردم بسته نشه به لطف ادمین ها)
خواهشا نظراتتون رو بیان کنین تا همه از نظرات همه بهره مند شوند . فقط خواهشن بحث جدال بیخود نکنید. ممنون.:-*:x:d
یه نظر سنجی هم میذارم.

نیکی و پرسش؟؟؟؟؟
با یکم برنامه ریزی و پس انداز میشه خرید.چرا که نه؟؟
البته گوش شیطون ( همون فروشنده های نامرد) کر اگه قیمت خیلی فضایی ندن.

شده وام می گیرم می خرم اونم احتمالا همون لانچ دی البته اگه فروشنده ها قیمت فضایی ندن.

بله ولی نه با هر قیمتی.مگه مجبورم کردن برم پول مفت بریزم جیب یه مشت مفت خور از خدا بیخبر.میزارم وقتی ارزون شد و چند تا بازی درست و حسابی واسش اومد اونوقت میخرمش

من خودم میذارم وقتی ارزون بشه میخرم ، ولی حالی که اون کسی که همون ماه های اول عرضش میخره میکنه خیلی میارزه ولی واسه من نمیصرفه!

نه چون با انصاف فروشنده ها اشنایی دارم
اگر قیمت منصصفانه باشه بله چون پولو با زحمت کسب میکنیم فکر میکنم کاملا این حق رو داریم منصفانه برای شادی خرجش کنیم
خودم هم نفهمیدم چی شد!
خلاصش نه ولی حتما

طبق معمول یک سری میان اینجا میگن وای رفتیم قیمت کردیم چقدر گرون بود و یک سری های دیگه که مرفحین بی درد هستن هنوز هیچی نشده کلی پول سر کنسول و بازی هاش میدن که برن جلوی پسر خالشون پز بدن
از من آسیب دیده بشونید هیچ وقت کنسول تو لانچ نخرید والا مثل ما بازی اصلا گیرتون نمیاد و مجبور میشید سفارشی اونم با قیمت های گزاف و منت های فراوان گیر بیارید

اگر پول داشته باشم حتما می خرم..اما فکر نمیکنم پول داشته باشم...بیشترین حجم پولی که تا حالا یکجا داشتم 100 هزا رتومن بوده...

نه من حتی پول اینو ندارم که بدم xbox ام رو تعمیر کنن چه برسه به کنسول نسل بعدی که بخوام بخرم

تنها چیزی که منو به سال های بچگیم متصل می کنه و حس خیلی خوبی بهم میده بازی کردنه چون از هفت سالگی و با آتاری 2600 تا حالا ادامه داره پس هرجوری باشه ادامش میدم بخصوص با Playstation که نقش عظیمی در این راه داشته :x

ممنون از همه که نظر هاتون و گفتین.
من یه راهکار برای کسایی که میخوان کنسول رو بخرن دارم که فکر کنم به درد بخره‌:
از آنجا که معلوم هست کنسول قراره تو ماه اکتبر عرضه بشه از اول ماه می تا اول ماه اکتبر = ۱۶۰ روز فاصله هست اگر شما از اول ماه می (با در نظر گرفتن این که قیمت کنسول بشه 2,500,000 تومان ) هر روز 15,500 تومان کنار بذارند میتونن به راحتی موقع لانچ این کنسول رو بخرند (البته اگه فروشنده ها بازار سیاه بازی در نیارند)
اگر هم کسی نمیتواند 15,500 هر روز کنار بگذارد میتواند 10 تومان کنار بگذارد آنگاه تا ۱۶۰ روز , 1,600,00 تومان جم آوری خواهد کرد و طرف میتواند بعد از ۲ یا ۳ ما باز کنسول را بخرد ( البته آن طور که من محاصبه کردم قیمت کنسول PS4 در ایران باید زیر 2,000,000 باشد چون ۴۰۰$ میباشد و اگر در ۳۵۰۰ ظرب کنیم = 1,400,000 تومان که فرض کنیم ۶۰۰,۰۰۰ تومان هم دست مزد این فروشنده های از خدا بیخبر.
من خودم از این راه کار استفاده میکنم . امیدوارم مفید باشه.
در ضمن من هم ۱۰۰٪ کنسول PS4 را خواهم خرید و فقط و فقط به خاطر UNCHARTED 4......

قطعا میخرم فقط لانچ نمیگیرم چند ماه صبر میکنم تا اون قیمت فضایی اولش شکسته بشه.

سلام
من هر وقتی که کپی خور بشه میخرم.دلیلش اینه که اگه کنسول را 3 میلیون هم بتونم بخرم ولی برای بازی حاظر نیستم 200-300 تومن بدم.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or