شایعه آیا Dragon Age III در راه است؟!

The Hoss

کاربر سایت
saax4zxw7xfjepa0j81p.jpg

مجله‌ی رسمی PlayStation ادعا کرده است که ادامه‌ای برای عنوان Dragon Age II که ماه گذشته منتشر شد، در دست تولید است. به نظر می‌رسد که این عنوان از پایه‌ی چند‌نفره ی قوی‌ تری برخوردار خواهد بود.
در بخش Insider Whispers از این مجله، نوشته شده است: "باز هم الجنّه! Dragon Age 3 دارد با کوله‌ باری از عناصر چند‌نفره‌ی آنلاین می‌آید."
هر چند که هواداران رضایت کامل را از نسخه‌ی دوم سری عصر اژدها یا Dragon Age -که چیزی حدود یک ماه پیش منتشر شد- نداشتند، این عنوان عملکرد نسبتاً موفقی داشت و توانست در کمتر از دو هفته بیش از یک میلیون نسخه به فروش برسد.
با این حساب وجود دنباله‌ای برای این عنوان، آن هم به این نزدیکی دور از ذهن به نظر می‌رسد.

منی که عمرم را برای بازهای ار پی جی گذاشتم دیگه به حدی رسیدم که خودم رو درگیر این موضوعات میکنم که باید به چالش کشیده بشود موضوعاتی مانند استفاده از سبک های جادو و رسیدگی به تمام جادوگران و درک قدرت انها و درک تکنیک های انان برای من گرافیک مهم نیست صدا گذاری مهم نیست و دوستدار تکنیک در بازی هستم و یک تاپیک هم در این مورد در یکی از سایتها زدم که به صورت حرفه ای تمام تکنیکها را توضیح دادم من به دنبال ریشه ها در بازی هستم و به سادگی بازی کاری ندارم برای من داستان عمیق بازی از گذشته تا کنون ارزش دارد و نگاه کردن بچه گانه ای مانند بازیکنان گیم خور به کل داستان ندارم من یک خوره گیم نیستم من یک گیمر با عمق دید گسترده به گسترش یک بازی دارم. و در اخر من یک گیمر حرفه ای هستم.

دوستان اگر سایت این اجازه رو به من بده من تمام کارهای را که در یک سایت دیگر انجام داده ام در یک تاپیک برای شما به اینجا منتقل میکنم اما هنوز من اجازه ایجاد تاپیک ندارم.

الان به نکته جالبی رسیدم شما اگه هم DA ORIGINS بازی کرده باشید هم DA II خب تابلو قسمت سومی هم وجود داره هنوز کارمون تموم نشده دقیقا داستان نسخه اول با دوم تو قسمت سوم گره میخوره و داستان اینبار با هم جلو میره از همون اول هم تصمیم این بوده این که کاملا مشخص بود حالا بحث مقایسه اش با COD چی بود این وسط خدا میدونه:d

الان به نکته جالبی رسیدم شما اگه هم DA ORIGINS بازی کرده باشید هم DA II خب تابلو قسمت سومی هم وجود داره هنوز کارمون تموم نشده دقیقا داستان نسخه اول با دوم تو قسمت سوم گره میخوره و داستان اینبار با هم جلو میره از همون اول هم تصمیم این بوده این که کاملا مشخص بود حالا بحث مقایسه اش با COD چی بود این وسط خدا میدون

راستش اینطور که به نظر میرسه نه تنها نسخه سوم بلکه اضافه شوندهای نیز در کار خواهند بود. کلا بازی بچه گانه شده . اما همانطور که گفتم معیارها حفظ شده و تکنیک ها همه از گذشته ای عمیق به سرانجام رسیده و کلا خیلی کار کردن با تکنیک ها و سبک های غنی در این بازی لذت بخش است.
توصیه میکنم ویکی پیدیا این سبک های غنی را کاملا مطالعه کنید.

راستش اینطور که به نظر میرسه نه تنها نسخه سوم بلکه اضافه شوندهای نیز در کار خواهند بود. کلا بازی بچه گانه شده . اما همانطور که گفتم معیارها حفظ شده و تکنیک ها همه از گذشته ای عمیق به سرانجام رسیده و کلا خیلی کار کردن با تکنیک ها و سبک های غنی در این بازی لذت بخش است.
توصیه میکنم ویکی پیدیا این سبک های غنی را کاملا مطالعه کنید.
100 در 100 تعدادی DLC برای بازی میسازن و صد البته اگه نسخه سومی هم در راه باشه با یکی از همون DLC ها داستان نسخه سوم بازی رو رقم میزنن.

• Like
Reactions: slipkboy
100 در 100 تعدادی DLC برای بازی میسازن و صد البته اگه نسخه سومی هم در راه باشه با یکی از همون DLC ها داستان نسخه سوم بازی رو رقم میزنن.
بله دوست من این حقیقتی انکار نشدنی است. اما مشکلی که هست این (دی ال سی) ها بسیار کشکی ساخته می شوند و اگر تمام انها را باهم اقدام کنی شاید به 40% اصل بازی هم نرسند.اما مراحل در این DLS ها نه عمق داستانی داره و نه عمق اثر بخشی و نه عمق فضا سازی این اصلا خوب نیست به نظر من اگر شرکت تمام دی ال سی هار را با هم ترکیب کنه و کمی بر این عمق های تاثیر گذارش کار کنه میتون بر کاربران حس خاصی را القاء کنه. تا اینکه تک تک وارد کنه و بی صبرانه.شاید انجا جاش نباشه اما دوست دارم کمی برم سراغ مس افکت ، بی انصافی نباشه اضاف شونده (شادو بروکر) خیلی اثر بخش و با روح بود و تاثیر خاصی هم در کمک در مراحل برای ما ایجاد کرد. از سوی دیگر با ورود هر شخصیت به کار ما باید کلی تحقیق پیرامون تکنیک های ان شخصیت انجام دهیم که کمی کار رو گسترده میکنه و کمی ادم را دلسرد میکنه که کدارم شخصیت در کدام ماموریت مورد استفاده قرار بگیره چون کلاس ها خیلی نزدیک به هم هستند.اما شخصیت ها در بازی عصر اژدها2 بسیار پر بار بودند و هر یک مهارت منحصر به فرد خودش رو داشت برعکس مس افکت.اگه سازندگان مس افکت به این مسائل توجه داشته باشند نیازهای ما ار پی جی بازهای بسیار حرفه ای را بهتر می توانند بر طرف کنند. در کل ساده سازی در بازی امری حیاطی است اما چگون پیاده سازی ان هم هنری است که از خود بازی سازی پر اهمیت تر است. به نظر من همیشه بازی سازان به دنبال هدفی هستند که با دنبال کردن ان ناگهان به یک نتیجه و اهداف عجیب و بهتری می رسند که بازی انها را از سطح متوسط و خوب به یک سطح بسیار عالی می رسونه بدون اینکه تا حالا بهش فکر کرده باشند. و این نه به استعداد ربط داره و نه به چیز دیگری شاید بشه گفت طرف ادم خوش شانسی بوده و یا .... اما به نظر من تا یک هدف درست حسابی نداشته باشی و ان را ادامه ندهی در میان راه ریشه ها را نخواهی یافت و استحکام کاری را از دست خواهی داد نباید از یک کار موفق تر بر روی یک کار موفق الگو برداری کنی چون تجربه نشان داد که شکست در پی دارد مانند کپی کردن موفقیت ها مس افکت بر روی عصر اژدهای2. اگر درست نگاه کنید مس افکت یک بازی ساده اکشن ار پی جی است اما چیزی که به ان، همه چیز داده استفاده کردن از برانگیختن احساس های ما در مکان و زمانهای ناشناخته و موجودات ناشناخته و اعمال و رفتارهای ناشناخته است. چرا برای اینکه ما هیچ وقت در بازی بر زمین باز نخواهیم گشت و کاملا در دنیایی قرار گرفته ایم که کشف همه چیزهای ان برا ما تازگی داره و همین باعث شده که این بازی طرفدارهای بسیاری کسب کنه.
تنها چیزی که زمین اصلی ما در بازی موجود است حرف زدن از ان و از دور نگاه کردن به ان و اندوهی بر ذهن و فکر ما و راهی برای رسیدن به زندگی که بر روی زمین باشه چون خاک ما از زمین است. پس امیدوارم درک کرده باشید که منظور نوسنده از توده جرمی چیست و به نظر من همان زمین ماست. اگه دوستان نظر دیگری دارند بیان کنند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VahiD_ST

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or