آیا Dragon Age 3 در راه است؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

ظاهرا Bioware به طور عمیقی در حال طراحی و ساخت نسخه بعدی از سری بازی های Dragon Age است. به تازگی به نظر می رسد نام ها و کاراکتر های احتمالی در این عنوان (که به نظر می رسد در 2014 عرضه شود) لیک شده است.

گویا قسمتی از داستان بازی نیز در انجمن NeoGaf منتشر شده است:
دریچه ای میان دنیاها، گروهی بزرگ از شیاطین را به این دنیا کشانده است. جنگ های داخلی در حال نابودی ملت هاست و خرابی و آوارگی بی حد و مرز است. کسی در تاریکی مخفی شده است که نقشه نابودی دنیا را در سر می پروراند و زمان برای Inquisition به سر رسیده است.
در این قسمت شما هدایت نیروهای Inquisition را در دست خواهید گرفت. شما باید ارتشی برای مقابله با نیروها دشمن جمع کنید. 3 کلاس Warrior، Mage و Rouge نیز همچنان در بازی حضور خواهند داشت.

منابع: 1 - 2

ناامید کننده ترین تجربه ی چندسال اخیر من DA II بود ، این فرنچایز اونقدر پتانسیل داشت تا درجایگاهی بالاتر از حتی سری ME قرار بگیره اما با فتضاحی که با بار آوردن و تبدیل همه ی خوبی های Origin به فجایع! الان انتظار من از این IP یه چیزی شده در حد Risen ، Gothic و بقیه ی RPG های متوسط که البته احتمال می دم اینا هم خیلی بهتر از DA III باشن و Bioware برای جلب رضایت ملت و البته عرضه احتمالی بازی روی Wii U !!!!!!!!کاملا ما رو از تجربه ی بازی معاف کنه:|

به نظر من که WiiU از بقیه کنسولها برای این بازی مناسبتر هست.دلیلش هم صفحه دوم هست که می تونه دو باره دوربین ایزومتریک و گیم پلی شماره یک رو به بازی برگردونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or