آیا Dragon Age 3 در راه است؟

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت

ظاهرا Bioware به طور عمیقی در حال طراحی و ساخت نسخه بعدی از سری بازی های Dragon Age است. به تازگی به نظر می رسد نام ها و کاراکتر های احتمالی در این عنوان (که به نظر می رسد در 2014 عرضه شود) لیک شده است.

گویا قسمتی از داستان بازی نیز در انجمن NeoGaf منتشر شده است:
دریچه ای میان دنیاها، گروهی بزرگ از شیاطین را به این دنیا کشانده است. جنگ های داخلی در حال نابودی ملت هاست و خرابی و آوارگی بی حد و مرز است. کسی در تاریکی مخفی شده است که نقشه نابودی دنیا را در سر می پروراند و زمان برای Inquisition به سر رسیده است.
در این قسمت شما هدایت نیروهای Inquisition را در دست خواهید گرفت. شما باید ارتشی برای مقابله با نیروها دشمن جمع کنید. 3 کلاس Warrior، Mage و Rouge نیز همچنان در بازی حضور خواهند داشت.

منابع: 1 - 2

من هنوز نمیتونم باور کنم که سازنده های شماره اول این بازی قسمت دوم هم خودشون ساختن چون قسمت اول شاهکار و قسمت دوم افتضاح بود.کلا از این هم استقبال نمیکنم چون میدونم که یک چیزی میشه مثل قسمت دوم
زبونت رو گاز بگیر. :دی
ای شا الله میشه مثل نسخه ی اول.

آخرین ویرایش:
با حرفات موافقم شماره ی دو خیلی فاجعه بود ولی صبر کنین یکم اطلاعات و چندتا تریلر از این بازی بیاد(اصلا معلوم نیست بازی کی منتشر بشه).موقعی که اسکایریم اومد بایوور گفته بود که dargon age 3 باید مثل اسکایریم باشه.اگر مثل اسکایریم بشه که دیگه شاهکار میشه.
*شماره ی دوم نسبت به شماره ی اول نا امید کننده بود ولی خیلی بازی خوبی بود . در ضمن به بازی که متای بالای 80 داره نمیگن فاجعه .

آخرین ویرایش:
نسخه اول واقعا شاهکار بود ، دنیای بزرگ ، شخصیت های عمیق و زنده ، داستانی زیبا و ..... همگی دست به دست هم داده بودن تا یکی از بهترین Classic RPG های نسل رو بسازند

متاسفانه نسخه دوم بدطوری سری رو نابود کرد ، محیطهای تکراری ، شخصیت های سطحی ، داستانی نه چندان جذاب ( نسبت به نسخه اول واقعا سطح داستان پایین بود ) و ... به معنای واقعی DA2 رو تبدیل به یکی از ناامید کننده ترین بازی های این نسل برای من تبدیل کرد

اصلا DA2 در سطح بازی های قبلی Bioware نبود ، فعلا که هیچ هایپی برای DA3 ندارم ، به نظرم بهتره Bioware بیخیال این IP بشه و بره روی یه IP جدید کار کنه

نسخه اول واقعا شاهکار بود ، دنیای بزرگ ، شخصیت های عمیق و زنده ، داستانی زیبا و ..... همگی دست به دست هم داده بودن تا یکی از بهترین Classic RPG های نسل رو بسازند

متاسفانه نسخه دوم بدطوری سری رو نابود کرد ، محیطهای تکراری ، شخصیت های سطحی ، داستانی نه چندان جذاب ( نسبت به نسخه اول واقعا سطح داستان پایین بود ) و ... به معنای واقعی DA2 رو تبدیل به یکی از ناامید کننده ترین بازی های این نسل برای من تبدیل کرد

اصلا DA2 در سطح بازی های قبلی Bioware نبود ، فعلا که هیچ هایپی برای DA3 ندارم ، به نظرم بهتره Bioware بیخیال این IP بشه و بره روی یه IP جدید کار کنه
da2 نسبت *به *da : origins یه بازی نا امید کننده بود ولی به عنوان یه بازی مستقل بازی خوبی بود . در ضمن باید بگم داستان da2 خیلی هم جذاب بود ولی در مورد شخصیت پردازی کم کاری شده بود و شخصیت پردازی در سطح نسخه ی قبل نبود . در ضمن biowarare مگه احمقه که چنین دنیای بزرگیو و پر جزئیاتیو که با dragon age خلق کرده ول کنه .*
به امید معرفی سریع تر dragon age3 و همچنین موفقیت این بازی .

اگه یه شماره از بازی در حد اسم بازی و شماره های قبلیش نباشه که کسی بیخیال IPایش نمیشه اگه اینجوری بود کپکام بعد از شماره دوم DMC باید بیخیال این بازی میشد!!;)

آم ..... گویا این لوگوی بازیه: [Onlysp]

Dragon_Age_3_Protos.png

da2 نسبت *به *da : origins یه بازی نا امید کننده بود ولی به عنوان یه بازی مستقل بازی خوبی بود . در ضمن باید بگم داستان da2 خیلی هم جذاب بود ولی در مورد شخصیت پردازی کم کاری شده بود و شخصیت پردازی در سطح نسخه ی قبل نبود . در ضمن biowarare مگه احمقه که چنین دنیای بزرگیو و پر جزئیاتیو که با dragon age خلق کرده ول کنه .*
به امید معرفی سریع تر dragon age3 و همچنین موفقیت این بازی .
آخه الان باید حتما داستان DA2 رو ادامه بدن که بعید میدونم چیز جالبی از آب در بیاد ، والا داستان DA2 در مقابل DAO هیچ جذابیتی برای من نداشت ، اصلا داستان Gray Warden ها یه چیز دیگه بود
اگه یه شماره از بازی در حد اسم بازی و شماره های قبلیش نباشه که کسی بیخیال IPایش نمیشه اگه اینجوری بود کپکام بعد از شماره دوم DMC باید بیخیال این بازی میشد!!;)

همونطوری که بالاتر هم گفتم الان بایوور باید حتما داستان DA2 رو ادامه بده در صورتی که کاپکام بعد از DMC2 دیگه لازم نبود داستانش رو ادامه بده و برای همین نسخه های بعدی قبل از اون اتفاق میوفتادن ( البته نهایتا دیدیم که بخاطر همون اشتباهات داستانی مجبور شدن سری اصلی رو بیخیال بشن و الان با DmC داستان رو از اول توضیح بدن )

این فقط نظر منه و میتونه اشتباه باشه ولی به شخصه به عنوان یه هوادار DAO ترجیح میدم بایوور بیخیال این IP بشه و بزاره ما با همون خاطرات نسخه اول بازی خوش باشیم

آخه الان باید حتما داستان DA2 رو ادامه بدن که بعید میدونم چیز جالبی از آب در بیاد ، والا داستان DA2 در مقابل DAO هیچ جذابیتی برای من نداشت ، اصلا داستان Gray Warden ها یه چیز دیگه بود

همونطوری که بالاتر هم گفتم الان بایوور باید حتما داستان DA2 رو ادامه بده در صورتی که کاپکام بعد از DMC2 دیگه لازم نبود داستانش رو ادامه بده و برای همین نسخه های بعدی قبل از اون اتفاق میوفتادن ( البته نهایتا دیدیم که بخاطر همون اشتباهات داستانی مجبور شدن سری اصلی رو بیخیال بشن و الان با DmC داستان رو از اول توضیح بدن )

این فقط نظر منه و میتونه اشتباه باشه ولی به شخصه به عنوان یه هوادار DAO ترجیح میدم بایوور بیخیال این IP بشه و بزاره ما با همون خاطرات نسخه اول بازی خوش باشیم
خب شما با همون خاطرات dragon age : origins خوش باش . امثال من هم که عاشق دنیای dragon age هستن علاوه بر خوش بودن با حاطرات شماره ی اول از شماره های جدید هم لذت میبرین .*:d

اگه Dragon Age II رو به صورت مجزا در نظر بگیریم بازی خوبی بود، ولی به عنوان یه دنباله واسه Origins آره بازی خوبی نبود :دی مشکلش هم این بود که BioWare میخواست این رو هم مثل Mass Effect بکنه. امیدوارم Dragon Age III دوباره به ریشه های سری برگرده.

من همین چندوقت پیش شماره دوم رو یه بار دیگه جویدم.اینا دلایل من برای داستان شماره سوم هستن:
به نظر میاد توی کل سرزمین قراره یه جنگ بزرگ بشه. از اونور نژاد Qunari آروم نمیشینن چون آریشوک مرده. از اون طرف هم Chantry دنبال Hawke میگرده به خاطر اینکه زده هر دو طرف رو ناکار کرده ولی با این حال اون زنه که Seeker بود از یه چیزی نگرانه چون وقتی Varrec بهش میگه جریان چیه، میگه فقط Hawke میتونه درستش کنه. گویا پای Gray Warden ها هم باز شده به این ماجرا چون دخالت کردن تو این قضیه. از اون طرف هم Tevinter Imperium رو داریم که مثل Cyrodiil توی The Elder Scrolls عمل میکنه. یعنی همه جا دخالت داره. توی Free Marches هم که 3 تا شهر هستن و یکیش همین Kirkwall هست، در صورتی که یکیشون یه جنگ رو کنه، اون دوتای دیگه هم میریزن وسط. دیگه اگر نفهمیدین تقصیر من نیست!:d سعی کردم به آسون ترین طرز ممکن خلاصه-ش کنم:d

عجب خبری کیف کردم . یه شاهکاری شبیه نسخه اول بدن بیرون یه حال اساسی بکنیم . واقعا طعم داستان و اتمسفر زیبای نسخه اول هنوز هنوز تو ذهنم هست .

در این قسمت شما هدایت نیروهای Inquisition را در دست خواهید گرفت. شما باید ارتشی برای مقابله با نیروها دشمن جمع کنید. 3 کلاس Warrior، Mage و Rouge نیز همچنان در بازی حضور خواهند داشت.

من موندم یک Mage چرا باید با Inquisition همکاری کنه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

توی رمان که خیلی واضح جداشدن تشکیلات Inquisition از Chantry و مقدمه جنگ تمام عیار اونها با Mage ها نشون داده شد توی بازی هم اواخر بازی وریک به کاسندرا تیکه میندازه که تمپلارها هم چانتری رو تنها گذاشتن

داستان Dragon Age 3 احتمالا باید مقابله Mageها و Chantry باشه که به نظرم پتانسیلش از داستان Gray Wardenها خیلی بیشتره چون کاملا جدید هست و مثل شماره اول اینقدر شبیه LOTR نمیشه!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or