سلام من در اجرای بازی مشکل دارم
یعنی وقتی از یک صحنه به صحنه دیگر میرم بازی تا چند ثانیه تیک میزنه بعد دوباره همه چیز روون میشه این اشکال در دموهای ریال تایم هم وجود داره
مشخصات سیستم من اینه
ram : 1.2 gig
cpu :3 gigahertz
graphic : 8600 gt geforce gigabyte
این مشکل تیک زدن هم رو در بازیهای call of duty 4 و grid دارم یعنی اول بازی که شروع میشه تا چند ثانیه تیک میزنه بعد همه چیز روون میشه
در حال که با کارت 6200 geforce gigabyte این مشکل تیک زدن رو در بازی cod4 نداشتم و حتی بازی nfsmw رو در حالت حداکثر اورکلاک و حداکثر گرافیک بازی انجام میدادم بازی روون اجرا میشد
اما وقتی برای بازی cod4 مولفه های core clock memory clock رو در کارت 8600 برای هر کدوم 100 مگا هرتز افزایش دادم بعد از 5 دقیقه رنگ صفحه بهم خورد و سیستم رو ریست کردم
در حالی که همین مقدار افزایش فرکانس رو برای کارت 6200 اعمال میکردم و مشکلی نداشت
یعنی اینکه من نتونستم با حداکثر گرافیک بازی cod4 رو انجام بدم
اشکال از چیه؟؟؟
از کارتم هست؟؟؟
چه جوری میتونم سلامت کارتم را تست بکنم؟؟؟
درمورد اورکلاک هم قبلا این کار رو 6200 کرده بودم و مشکلی ایجاد نشده بود
فکر نمیکنم کارت گرافیک دیگه آب بندی بخواد بشه؟؟؟
یعنی وقتی از یک صحنه به صحنه دیگر میرم بازی تا چند ثانیه تیک میزنه بعد دوباره همه چیز روون میشه این اشکال در دموهای ریال تایم هم وجود داره
مشخصات سیستم من اینه
ram : 1.2 gig
cpu :3 gigahertz
graphic : 8600 gt geforce gigabyte
این مشکل تیک زدن هم رو در بازیهای call of duty 4 و grid دارم یعنی اول بازی که شروع میشه تا چند ثانیه تیک میزنه بعد همه چیز روون میشه
در حال که با کارت 6200 geforce gigabyte این مشکل تیک زدن رو در بازی cod4 نداشتم و حتی بازی nfsmw رو در حالت حداکثر اورکلاک و حداکثر گرافیک بازی انجام میدادم بازی روون اجرا میشد
اما وقتی برای بازی cod4 مولفه های core clock memory clock رو در کارت 8600 برای هر کدوم 100 مگا هرتز افزایش دادم بعد از 5 دقیقه رنگ صفحه بهم خورد و سیستم رو ریست کردم
در حالی که همین مقدار افزایش فرکانس رو برای کارت 6200 اعمال میکردم و مشکلی نداشت
یعنی اینکه من نتونستم با حداکثر گرافیک بازی cod4 رو انجام بدم
اشکال از چیه؟؟؟
از کارتم هست؟؟؟
چه جوری میتونم سلامت کارتم را تست بکنم؟؟؟
درمورد اورکلاک هم قبلا این کار رو 6200 کرده بودم و مشکلی ایجاد نشده بود
فکر نمیکنم کارت گرافیک دیگه آب بندی بخواد بشه؟؟؟